dtkos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Σε καθάρισμα του δίσκου μου ζήτησα να εμφανιστούν τα αρχεία με το μεγαλύτερο μέγεθος. Με έκπληξη είδα μερικά αρχεία rpt που είχαν μέγεθος 800,600 και 500 Mb. Τα αρχεία αυτά ήταν στο φάκελο C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Report. Ζητάω το μέγεθος του φακέλου Report και ανακαλύπτω οτι είναι 6,2 Gb !!!!. Ξέρει κάποιος να μου πει αν χρειάζονται όλα αυτά τα αρχεία για την σωστή λειτουργία του antivirus και με ποιόν τρόπο θα τα σβήσω (unlocker ? ) αν δεν χρειάζονται. Αν το Kaspersky πιάνει τόσο χώρο ( οσο και το λειτουργικό ) ποιό το κέρδος; Μήπως δεν έχω ενεργοποιήσει κάποια επιλογή που να σβήνει παλαιότερα report (rpt) αρχεία; Κοιτάξτε κι' εσεις που έχετε το Kaspersky το μέγεθος του φακέλου Reports και πείτε μου. Χρησιμοποιώ το Kaspersky 1 1/2 χρόνο.
realestate Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Σε καθάρισμα του δίσκου μου ζήτησα να εμφανιστούν τα αρχεία με το μεγαλύτερο μέγεθος. Με έκπληξη είδα μερικά αρχεία rpt που είχαν μέγεθος 800,600 και 500 Mb. Τα αρχεία αυτά ήταν στο φάκελο C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Report. Ζητάω το μέγεθος του φακέλου Report και ανακαλύπτω οτι είναι 6,2 Gb !!!!. Ξέρει κάποιος να μου πει αν χρειάζονται όλα αυτά τα αρχεία για την σωστή λειτουργία του antivirus και με ποιόν τρόπο θα τα σβήσω (unlocker ? ) αν δεν χρειάζονται. Αν το Kaspersky πιάνει τόσο χώρο ( οσο και το λειτουργικό ) ποιό το κέρδος; Μήπως δεν έχω ενεργοποιήσει κάποια επιλογή που να σβήνει παλαιότερα report (rpt) αρχεία; Κοιτάξτε κι' εσεις που έχετε το Kaspersky το μέγεθος του φακέλου Reports και πείτε μου. Χρησιμοποιώ το Kaspersky 1 1/2 χρόνο. settings>data files>reports>delete reports after.........days. Και ρυθμίζεις το χρονικό διάστημα που θέλεις να κρατάει τα reports. Δέκα ημέρες πιστεύω οτι είναι υπέρ αρκετές.Και όντως τα 6,2 gb είναι πάρα πολλά.
Global Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα, Η λύση δεν βρίσκεται εκεί ακριβώς που -σωστά μεν- υπέδειξε ο realestate. Ξανά στην διαδρομή: Settings > Data files > όπου θα απενεργοποιήσεις την επιλογή: Log non-critical events. Ο λόγος; Είναι σα να δημιουργεί ένα txt αρχείο (log) με τόσες γραμμές σε αριθμό, όσα και τα αρχεία σου που ανιχνεύονται. Π.χ. Αρχείο: τάδε1. Σκαναρίστηκε και βρέθηκε οκ. Αρχείο: τάδε2. Σκαναρίστηκε και βρέθηκε οκ.
G_Zisis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δηλαδή εγώ ρε παιδιά που έχω περίπου 2 GB ελεύθερα στον σκληρό δίσκο,δεν μπορώ να βάλω το Kaspersky?
Global Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Ανέφερα πιο πάνω μια επιλογή, δυστυχώς τωρα πρόσεξα πως αναφέρεστε στο Kaspersky Anti-Virus και όχι το Kaspersky Internet Security. Δεν έχω εύκαιρη κάποια εγκατάσταση της antivirus εφαρμογής μα υποθέτω πως η επιλογή υπάρχει και εκεί - ή κάτι παρόμοιο. Αν έχει κάποιος εγκατεστημένη την εφαρμογή, ας βοηθήσει το παλικάρι. G_Zisis, φυσικά και μπορείς παλικάρι μου. Το μόνο που θέλεις είναι σωστές ρυθμίσεις, ακόμη και για πιο παραγωγικό scan.
dtkos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 OK παιδιά τό έλυσα, πρώτα πήγα settings->service και clear τα data files. Μετά όπως έγραψε ο realestate ρύθμισα τις μέρες που θα μένουν τα data σε 5. Τα υπόλοιπα αρχεία (που ήταν από την προηγούμενη εγκατάσταση του antivirus που έληξε ) τα καθάρισα με το unlocker και τώρα έχω μόνο 3,5Μb!!! Ευχαριστώ.
G_Zisis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 G_Zisis, φυσικά και μπορείς παλικάρι μου. Το μόνο που θέλεις είναι σωστές ρυθμίσεις, ακόμη και για πιο παραγωγικό scan. Αυτές τις σωστές ρυθμίσεις που λες πού μπορώ να τις βρω?Γιατί δεν έχω ιδέα από antivirus. :oops:
Global Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Καλημέρα, Αν επιθυμείς να εγκαταστήσεις το Kaspersky Antivirus, δεν μπορώ (αμεσα) να σε βοηθήσω. Θα πρέπει να με περιμένεις να εγκαταστήσω κάποια δοκιμαστική έκδοση της εφαρμογής και αναλόγως να σε ενημερώσω. Αν αναφέρεσαι στο Kaspersky Internet Security, εκεί μπορώ να βοηθήσω άμεσα.
G_Zisis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Μάλλον πιο πολύ προς το Kapsersky Antivirus πάω. Αυτές οι ρυθμίσεις είναι πολύ σημαντικές?Εγώ όσες φορές είχα βάλει antivirus δεν άλλαζα καθόλου τις ρυθμίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.