adi32 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 ναι το drift ειναι οτι πιο ωραιο και πιο χορταστικο εχω παιξει ποτε οχι σαν το pro street που παιζεις 2 στροφες για 10 δευτερολεπτα
S2Katana Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Το νοίκιασα από βαρεμάρα, αλλά τελικά κόλλησα. Μου φαίνεται σαφέστατα καλύτερο από το Pro street.Καταρχάς έχει αυτοκίνητα που δεν έχω ξαναοδηγήσει. 200SX δεύτερης γενιάς και 300ΖΧ δεν έχω πετύχει σε άλλο παιχνίδι. Έπειτα δίνει ικανοποιητικότερα από το Pro street την αίσθηση της ταχύτητας. Η συμπεριφορά των αυτοκινήτων είναι κάπως πιο προκλητική, υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο τα βγεις από την γραμμή σου λόγω υπερστροφής ή υποστροφής. Και το drift είναι σίγουρα το καλύτερο που έχω παίξει, πραγματικά ευχάριστο και προκλητικό. Τα γραφικά του είναι ΟΚ έως πολύ καλά. Το μοντέλο ζημιών όμως είναι άθλιο και ο ήχος σχεδόν κακός, τα αμάξια ακούγονται πολύ "μουντά". Η αναβάθμιση των αυτοκινήτων είναι πολύ πρόχειρη,ιδίως στις οπτικές μεταροπές έχει μάλλον λίγες επιλογές, αλλά το βάψιμο και στα decals έχει πολύ ψάξιμο, αν έχεις την διάθεση. Τελικά δεν είναι καθόλου κακό. Mε εψησες να το δοκιμασω!
Voodooman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Mε εψησες να το δοκιμασω! Μια χαρούλα είναι για να ξεδίνεις! θα μου πεις, δεν είναι δύσκολο να είσαι καλύτερο παιχνίδι από το pro street, αλλά και με απόλυτα κριτήρια τρώγεται.
S2Katana Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δεν ξερω αν εχει ξανασυζητηθει, αλλα το παιχνιδι μου τρεχει χαλια σε ολες τις αναλυσεις. Δεν ανεβαζει πανω απο 30fps και παιζει μεταξυ 1-10fps.Δεν ξερω τι φταιει!
tarrasque Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 και μένα μια από τα ίδια ώσπου σταμάτησα να ασχολούμε
Galis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 εχει fps lock στα 30 δυστυχως.Παντως εμενα δεν πεφτει κατω απο 30 καρε ολα τερμα αρα κατι αλλο φταιει
adi32 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 στα xp με ATi 3850 μου το κανει μερικες φορες και διορθωνεται μονο με ρεσταρτ στα βιστα που εχω βαλει δοκιμαστικα δε μου το εχει κανει ποτε θα βγαλουν κανενα patch οι δαιμονες?
S2Katana Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 εχει fps lock στα 30 δυστυχως.Παντως εμενα δεν πεφτει κατω απο 30 καρε ολα τερμα αρα κατι αλλο φταιει Ναι κατι αλλο παιζει.Και μαλιστα, το κανει σε ολες τις αναλυσεις, αρα δεν ειναι θεμα pc. Σε ΧΡ το τρεχω.
KnightRider Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 To ίδιο είναι και με το silent hill 4 και εκει παίζει μόνο μεχρι 30 fps και εγώ τζάμπα έβαλα καινούργια κάρτα γραφικών.
adi32 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 κατι παιζει με το directx9 και κολλαει απο οτι ειδα στα vista παιζει μια χαρα δεν ξερω αν βαλουμε το directx10 στα xp μηπως διορθωθει
adi32 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 νομιζω βρηκα τη λυση στο προβλημα πηγαιντε run dxdiag και στο sound βαλτε no acceleration και θα παιξει τελεια
KnightRider Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δεν καταλαβαίνω γιατι μερικά παιχνίδια τα έχουν fps lock 30 fps ? Υπάρχει λύση ωστε να το ξεκλειδώσουμε και να παίζουν κανονικά στα 60 fps ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.