adi32 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 αν ασχοληθεις λιγο βλεπεις οτι εχει τρομερη ποικιλια πιστευω ειναι καλυτερο απο τα NFSU
Sadamiraq Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Καλα λεμε το παιχνιδι πληρης αποτυχια παιχνιδι του 2007 δεν ειναι για πεταμα σαν το πρωτο ειναι και χειροτερο.Μπαινεις στο παιχνιδι φτιαχνεις το αμαξι το φτιαξιμο πσιλοαξιζει αλλα οταν βγεις στον δρομο τελος η χαρα αθλια γραφικα και χειρισμος ακομα πιο αθλιος.
Galis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 ενταξει και εμενα πιπ@ μου φανηκε και το εσβησα αμεσως.Παντως για να λεμε του στραβου το δικιο τα γραφικα δεν ηταν ελεϊνα οπως λεγεται.Απλα ειχαν αυτο το σπαστικο fps lock 30
Blackman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 μόνο εμένα και του adi32 άρεσε τελικά; χαχα
adi32 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 δεν το εχουν παιξει τα παιδια πολυ φαινεται ειδικα τα drift ειναι χορταστικα οσο δεν παιρνει λες και βλεπεις το tokyo drift εχει και πιστα μεσα σε παρκινγκ με οροφους !!
tarrasque Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 εμένα δε μπορώ να καταλάβω γιατί πάει καρέ-καρέ, 2-3 fps με ότι ανάλυση και να του βάλω... έχω 8800gts 640... καμιά ιδέα;
adi32 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 μερικες φορες κολαει και σε μενα και αν το κλεισω και το ανοιξω παιζει μια χαρα (ΑΤΙ3850)
tarrasque Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 εμένα όλα τα intros τα πάει σφαίρα και με το που αρχίζει το παιχνίδι σούρνεται... και δε βλέπω και στο internet παρόμοια προβλήματα με ένα γρήγορο search ...
lupus_Hegemonia Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Γεια χαρά... Ψιλομάπα το παιχνίδι. "Long live... Colin McRae"!!!
Galis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 ιδεα μου κατεβηκε μπας και το παιξω και αυτο.Ισως δουλεψει το gamepad με το joytokey.Οποιος δοκιμασει ας μας πει
KnightRider Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Εχω τα windows xp service pack 1 και το παιχνίδι ζητάει service pack 2. Δεν υπάρχει κάποια λύση που να το παίζω σε service pack 1 ???
adi32 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 τελικα βρηκε κανεις τροπο να παιζει με τιμονι?
ALFR3D Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Εχω τα windows xp service pack 1 και το παιχνίδι ζητάει service pack 2.Δεν υπάρχει κάποια λύση που να το παίζω σε service pack 1 ??? καλα δεν μπορεις να κατεβασεις η να το βρεις το σπ2 και να το εγκαταστησεις?εδω πρεπει να κατεβασες αλλα πραμματα(εκτος ανα εδωσες 50 για ενα τετοιο game)...
Voodooman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Το νοίκιασα από βαρεμάρα, αλλά τελικά κόλλησα. Μου φαίνεται σαφέστατα καλύτερο από το Pro street. Καταρχάς έχει αυτοκίνητα που δεν έχω ξαναοδηγήσει. 200SX δεύτερης γενιάς και 300ΖΧ δεν έχω πετύχει σε άλλο παιχνίδι. Έπειτα δίνει ικανοποιητικότερα από το Pro street την αίσθηση της ταχύτητας. Η συμπεριφορά των αυτοκινήτων είναι κάπως πιο προκλητική, υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο τα βγεις από την γραμμή σου λόγω υπερστροφής ή υποστροφής. Και το drift είναι σίγουρα το καλύτερο που έχω παίξει, πραγματικά ευχάριστο και προκλητικό. Τα γραφικά του είναι ΟΚ έως πολύ καλά. Το μοντέλο ζημιών όμως είναι άθλιο και ο ήχος σχεδόν κακός, τα αμάξια ακούγονται πολύ "μουντά". Η αναβάθμιση των αυτοκινήτων είναι πολύ πρόχειρη,ιδίως στις οπτικές μεταροπές έχει μάλλον λίγες επιλογές, αλλά το βάψιμο και στα decals έχει πολύ ψάξιμο, αν έχεις την διάθεση. Τελικά δεν είναι καθόλου κακό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.