johnnyelectro Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 hehehe simfono....kakisto to juiced... allo ena kako port apo consola....exei locked 30fps.. allo den paei!!!!evala sta kapakia NFS .. Εγώ παιδιά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά αν κρίνω από το juiced το 1 που είχε βγει για pc και από αυτά που λέτε και εσείς πρόκυται για μεγάλη πατάτα... Το nfs το προτιμώ παρόλο που και εγώ θα το προτιμούσα μέσα σε πόλη και όχι σε πίστες...
nikoskon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Αυτή η γεωμετρία των αυτοκινήτων είναι άθλια. Τουλάχιστον στα NFS τα αυτοκίνητα ήταν εξαιρετικα πιο κοντά στο αληθινό.
@byZo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Τόσο χάλια είναι δηλαδή? Προσωπικά το Juised μου είχε αρέσει αρκετά και είχα ελπίδες για το 2.... Πάντως καλύτερα μιας και με το COD4 που έχω πιαστεί, δεν έχω χρόνο (ή όρεξη) για άλλο παιχνίδι.
mplek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 ρε παιδια ξερει κανεις πως αλλαζει απο τις ρυθμισεις απο πληκτρολογιο σε gamepad
ibiza9303 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 ρε παιδια ξερει κανεις πως αλλαζει απο τις ρυθμισεις απο πληκτρολογιο σε gamepad Πίστεψε το ή όχι και είναι τραγικό που το λέω είναι τόσο πρόχειρη και κακή μεταφορά από τις κονσόλες που το παιχνίδι νομίζει ότι το πληκτρολόγιο είναι gamepad!!! Ας λέει keyboard στα settings. Μιλάμε έφαγα 3ωρο άσκοπα μπάς και μου αναγνωρίσει το τιμόνι αλλά όπως καταλαβαίνεις μάταιος κόπος. Πάντως αν κάποιος τα καταφέρει με κάποιο τρόπο και το κάνει ας μας πει (το γρηγορότερο δυνατό γιατί είμαι να το πατήσω uninstall επειδή είναι απογοήτευση, εκτός αν παίζοντάς το με τιμόνι του δώσει άλλη χάρη).
apaixtos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Εβαλα το game και ενω θεωριτικα φορτωνει οπως βλεπω απο το task manager.., η οθονη γινεται απο την αρχη μαυρη και δεν ακουω ουτε ηχο!!Eβαλα τους τελευταιους drivers αλλα τιποτα...τι μπορει να φταιει?Τo pc to shkvnei se apaithseis παντως...δεν ειχα ποτε ξανα τετοιο προβλημα...please help...
rallistas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Θα ειμαι λιτος και περιεκτικος.Το παιχνιδι ειναι μουφαααα!Παιξτε Underground 1 καλυτερα να ευχαριστηθειτε και να θυμηθητε τα παλια!
com_hs Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Εγω δεν παιζω γενικα παιχνιδια αλλα οκ δεν εινια τελειως και για πεταμα
adi32 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 καλο παιχνιδακι εχει καλα drift υστερει λιγο στα γραφικα
Blackman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 οτι και να λέτε εγώ το παιχνίδι το είδα κορυφη.... το πήρα αυθεντικό για δώρο στον αδερφό μου από το πλαίσιο και από 45+ευρώ το πήρα 20? ...χεχε...προφανώς κάποια προσφορά. το παιχνίδι ΜΑΣ (εμένα, του αδερφού μου, του κολητού μου και 2-3 φίλοι ακόμα) άρεσε ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολύ... ειδικά στο drift...και ακόμα περισσότερο αν παίξετε INCAR ...το έχουν κάνει αρκετά κοντά στην πραγματικότητα σε αυτό το θέμα και το παιχνίδι εντυπωσιάζει... επίσης μου άρεσε πολύ η ποικιλία των αυτοκινήτων...γενικά και προσωπικά το παιχνίδι με ικανοποίησε. (για να κανουνιέμε ολόκληρος στο drift από incar ...προσωπικά μου λέει πολλά...σε βάζει στην θέση του οδηγού)
Lothar2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Έχει δοκιμάσει κανείς να το τρέξει σε ati hd 2600 xt? Παώ να τρέξω το config και λέει οτι θέλει shader 3 graphics card ενω η κάρτα έχει shader model 4. Τη παλέυει το παιχνιδάκι?
Galis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 ρε παιδια ελεος 2008 και δεν μπορω να παιξω με gamepad.Tι μονο keyboard και αηδιες?
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Juiced 2 sucks...μπορω να πω οτι ειναι απο τα πιο α8λια σε τετοιο ειδος... το νοικιασα απο το video club ( gia xbox360) και το επεστρεψα σε κανα 30λεπτο...ελεος δλδ... φτιαχνεις ωραια τα αμα3ια,εχει ποικιλια αλλα ΤΙ χειρισμος ειναι αυτος ???? προτιμω το crash team racing ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.