Προς το περιεχόμενο

Juiced 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Juiced 2 Announced

44.jpg

4i3gqzc.jpg

juiced.JPG

juiced2.JPG

- Release September, on PC, PS2, PS3, X360, PSP

- Developers listened to the complains about the first one being too advanced, so they've "mainstreamed" this one.

- "Looks great, better lighting than in PGR3"

- Has the official Hot Import Nights license

- Choosing competitions works like in PGR3, you have a bunch of options and can play whatever race you want, until you go to the next level

- Dragracing removed, Showdown mode removed. Drift races added.

- 93 licensed cars, 10 000 licensed components to add to your car, from BuddyClub, Wings, Greddy, Rays Wheels, Stilen and Mugen plus more.

- Has Driver DNA, similar to Forza's Drivatar. Remembers how you drive and makes a bot out of it.

- No more fictional city, this time real cities (but not as detailed as PGR3, they say). Rome, London, Paris, San Francisco, Sydney plus another 6. Each track (do they mean city?) has three different routes.

- Awesome physics.

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παντως το 1ο ηταν ΧΑΛΙΑ!

+1

επειδη εψαξα και δεν βρηκα τπτ

ακριβες

ποτε να το περιμενουμε??

μπας και παιξουμε τπτ καλο!!

Δημοσ.

Πατάτα θα είναι και το Juiced 2,το μυρίζω :P. Μην περιμένει κανείς τίποτα sim κι έτσι ε; 10000% arcade καταστάσεις με την περισσότερη προσοχή να την έχουν ρίξει στα γραφικά και ίσως στα physics. Τέσπα ας το δούμε και αυτό

Δημοσ.
Και εγώ το έπαιξα αρκετά... Δεν ήταν και άσχημο. Καλύτερο απο το Carbon σε gameplay...!

Eμενα μου φανηκε πολυ χειροτερο...Αλλα αυτα ειναι γουστα.

Δημοσ.

στο θέμα οδήγησης είναι ότι πιο ρεαλιστικό έχει δημιουργηθεί στην κατηγορία αυτή...

και μιλάω πάντα από εμπειρικά στο δρόμο...για αυτό μου άρεσε το παιχνίδι, γιατί ήθελε ικανότητα για να στρίψεις...χέρια κοινώς...

ειδάλως πήγανες στο... καλό...

Δημοσ.
στο θέμα οδήγησης είναι ότι πιο ρεαλιστικό έχει δημιουργηθεί στην κατηγορία αυτή...

και μιλάω πάντα από εμπειρικά στο δρόμο...για αυτό μου άρεσε το παιχνίδι, γιατί ήθελε ικανότητα για να στρίψεις...χέρια κοινώς...

ειδάλως πήγανες στο... καλό...

Μάλιστα.........τι άλλο θα ακούσουμε μετά από το Juiced σαν simulation,lol :mrgreen:

Δημοσ.
]Coming this fall[/u]

Scandinavian magazine Gamereactor revealed that Juiced 2, the sequel to the racing game developed by Juice Games, is in development and will be released in September 2007, on PC, PS3, Xbox 360, PS2 and PSP. Having the official Hot Import Nights license, Juiced 2 will feature drift races, 93 licensed cars, 10 000 licensed components to be add to your car, real cities (Rome, London, Paris, San Francisco, Sydney) and more. More details can be found in this pdf file.

Τελικά μάλλον θα περιμένουμε πολύ μέχρι έστω το demo του juiced 2. Πάντως το πρώτο ήταν αρκετά καλό, κυριώς όσων αφορά την φυσική και την ρεαλιστική συμπεριφορά των αυτοκινήτων που όμως σε καμία περίπτωση δεν το θεωρώ simulation.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...