ninjuice Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Οταν ανοιγω το pc αντι να παει στην επιφανεια εργασιας σταματα σε μια οθονη με δυο εικονιδια,ενα που λεει administrator και ενα αλλο που εχει το ονομα μου(δεν το εκανε αρχικα),καθε φορα πρεπει να κλικαρω στο ονομα μου για να παω στην επιφανεια εργασιας,ειναι ενοχλητικο και αργει περισσοτερο το pc να φορτωσει.Πως μπορω να το βγαλω παιδια???Ευχαριστω εκ των προτερων...
kattistt Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Control Panel -> User Accounts -> Change the way a user log on & off εκει ξε-τσεκαρεις την επιλογη Use the welcome screen
ninjuice Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Eυχαριστω kattistt ηταν τοσο απλο και ουτε που μου περασε απο το μυαλο...
K4t4Dikos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα το οποίο γνωρίζω άπω που έχει δημιουργηθεί απλός θέλω να σας ρωτήσω μήπως και διορθώνεται. Μετά το format που έκανα λόγο του ότι είχα βιαστεί να εγκαταστήσω τα windows δεν είχα δημιουργήσει ένα account για τον administrator απλός είχα βάλει απευθείας τον κωδικό γι αυτόν. Με αποτέλεσμα τώρα που θέλω να δημιουργήσω ένα νέο limited account δεν μπορώ γιατί πρέπει να δημιουργήσω τον νέο administrator που θα έχει ως συνέπεια όλα οι φάκελοι τους οποίους έχω τώρα και όλα τα προγράμματα να μπουν σε ένα νέο φάκελο ο οποίος θα ονομαστή administrator. Ιδέες ? ? ? Ποίο κάτω είναι η εικόνα. Ευχαριστώ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.