g1annis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Παίζει να αρχίσετε να κράζετε τώρα εσείς, και καλά θα κάνετε, αλλά βρήκα τι έφταιγε. Το είχε πάθει κι ένας φίλος που έπαιρνα τηλέφωνο και ρώταγα πανικόβλητος, και είδε τις κλήσεις και αγχώθηκε. Μου είπε να δω πόσο γεμάτο ήταν το /home partition.... Ήταν 100% και αυτό έφταιγε. Πλέον θα το ξέρετε κι εσείς. Με συγχωρείτε για το ανακάτεμα και σας ευχαριστώ που ασχοληθήκατε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Παίζει να αρχίσετε να κράζετε τώρα εσείς, και καλά θα κάνετε, αλλά βρήκα τι έφταιγε. Το είχε πάθει κι ένας φίλος που έπαιρνα τηλέφωνο και ρώταγα πανικόβλητος, και είδε τις κλήσεις και αγχώθηκε. Μου είπε να δω πόσο γεμάτο ήταν το /home partition.... Ήταν 100% και αυτό έφταιγε. Πλέον θα το ξέρετε κι εσείς. Με συγχωρείτε για το ανακάτεμα και σας ευχαριστώ που ασχοληθήκατε. Ούτε σε 100 χρόνια δεν θα μου περνούσε από το μυαλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxa1982 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Ούτε σε 100 χρόνια δεν θα μου περνούσε από το μυαλό. Αυτό θα έλεγα κι εγώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.