Mercyful_Fate Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Έχω κατεβάσει κάποια hdtv βίντεο, τα οποία όμως φαίνεται ότι ζορίζουν το μηχάνημά μου πολύ, και μερικά δεν παίζουν και καθόλου. Υπάρχει κανένα πρόγραμμα/codecs που μπορεί να με βοηθήσει να τα δω (έστω και σε πολύ μικρότερη ανάλυση). Προσπαθώ να κολλήσω τους υπότιτλους με το ffmpegx, και δεν μπορώ να δω αν έχω κάνει σωστά τη δουλιά, για να κάνω delete το αρχικό βίντεο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 To mini εχεις; G4; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Ναι, G4. Και ψιλοσέρνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Ειχα βρει ενα προγραμμα που εκανε για την περιπτωση σου: ΕΔΩ, προς το τελος της πρωτης σελιδας, θα βρεις το link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δεν κατάφερα να το λειτουργήσω... Το δοκίμασα με avi και mkv αρχεία, αλλά δεν μπόρεσα να κάνω αναπαραγωγή. Αν σου είναι εύκολο, δοκίμασέ το μια φορά και συ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Κριμα που δε δουλευει... Εγω δεν εχω ppc για να το δοκιμασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Για δοκίμασε με MPlayer... Είχα ακούσει ότι τα πάει πάρα πολύ καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δεν πάει, τουλάχιστον όχι όσο υπάρχουν hardware ελλείψεις για αναπαραγωγή τέτοιων αρχείων... Κρίμα, δεν θα μπορέσω να απολαύσω τα επεισόδια Planet Earth του BBC (για όσους έχουν ακουστά ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δοκίμασε το VLC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά, έχω δοκιμάσει όλους τους κλασικούς players. Ρωτάω αν υπάρχει κάτι ειδικά για HDTV... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popolaros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 kmplayer.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δε νομιζω οτι το προβλημα ειναι ο player, αλλα η ελλειψη ισχυος του g4... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δε νομιζω οτι το προβλημα ειναι ο player, αλλα η ελλειψη ισχυος του g4... Ακριβώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.