Προς το περιεχόμενο

Sata to ide Converter

isaias1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Βασικά οι επιδοσεις θα πεσουν από SATA σε IDE επιπεδα... Αυτο το μαραφετι καποτε το ειχε και το e-shop με 2-3?.

Δημοσ.

man diavase kalitera:

Convert your ATA HDD/CDRom/DVD Device to SATA interface

ara mallon kanei ton ide hhd mou se sata an katalava kala!

k egw mperdeutika giati eprepe na leei ide to sata...alla ta ide to sata metatrepoun to ide kanali se sata k mpainoun panw stin mitriki enw auto to marafeti mpainei panw sto disko.

auto pou lew eina ian metatrepsw ton ide se sata tha exei kaliteres epidoseis,idies i xeiroteres???

• Moderators
Δημοσ.

Aααα! New Serial ATA SATA to IDE 100/133 Converter Adapter

Αυτο εδώ ομως άλλο λεει... :S Εχω μπερδευτει.

Και αυτο που λες εσυ να συμβαινει, οι διαφορες θα ειναι μηδαμηνες.

Δημοσ.

ipotithetai oti metatrepei ton ide hhd se sata.etsi k alliws ide me sata trexoun sxedon stis ides strofes.ara mporei na einai dinaton na exw mia mikri auxisi se taxitita.anm mporw an tin exw 10 euro den einai polla pisteuw!

Δημοσ.

αύξηση δεν πρόκειται να δεις σε ταχύτητα αλλα ούτε και μείωση αν έκανες έναν sata σε ide οι διαφορες είναι μηδαμινές και μιλάμε ακόμα για ταχύτητες που δεν έχουν γίνει εφικτές το ide 100 με το ide 133 τι διαφορα έχουν καμια ποσο μάλλον να βάλεις έναν ide σε μια sata υποδοχή η ταχύτητα θα mini ίδια όπως ήταν και πριν αν δεν το χρειάζεσαι λόγο χώρου για extra δίσκους μην το πάρεις

Δημοσ.

gia to mono logo pou tha to epairna einai diafora se epidoseis...eima ikamia wra twra k diavazw xena forums...apo oti katalava exei megali diafora se epidoseis an sindeseis cd-rom/dvd-rom...toulaxiston etsi lene autoi pou to xrisimopoiisan...twra gia hdd den exw vrei kati akoma...

Δημοσ.

Η ταχύτητα εξαρτάται και από τον controler που έχει πάνω το cd, hdd κ.τ.λ. Ότι και να βάλεις εσύ μετά δεν θα πάει ποιο γρήγορα. Εκτός και αν ο controler είναι σχεδιασμένος να ξεπερνά τα πρότυπα του IDE 100/133 οπότε θα υπάρχει (θεωρητικά τουλάχιστον) κάποια βελτίωση

Δημοσ.

ok guys euxaristw gia tis apntiseis...tha to agorasw to marafeti gaiti mou ekatse sto mialo...10 euro einai mono...tha postarw otan to testarw na doume oloi mazi tis allages stis epidoseis an iparxoun...

Δημοσ.

Όπως κ αν συνδέσεις μια συσκευή θα δεις τις max επιδόσεις της συσκευής εφόσον το καλώδιο/contoller δεν αποτελεί bottleneck.

/sc

Δημοσ.

Εγώ δεν θα το αγόραζα αν δεν είχα πρόβλημα χώρου με τα IDE μου. Σκέψου το λίγο μόνο σου... το καλώδιο είναι που σου δίνει τις επιδώσεις ή το πρωτόκολλο επικοινωνίας? Δεν είναι το καλώδιο που σε φρενάρει... Το να μετατρέψεις δηλαδή τον IDE σε SATA δεν νομίζω ότι έχει νόημα. Αυτό είναι μόνο για το πρόβλημα χώρου καθώς οι περισσότερες MOBO βγαίνουν με ένα IDE κανάλι.

Δημοσ.

Παιδιά αγόρασα πρόσφατα μία motherboard ASUS P5N32-E SLI...το πρόβλημα είναι ότι έχει μία υποδοχή IDE και τρεις SATA...κράτησα από τον παλιό μου υπολογιστή δύο δίσκους Western Digital IDE, ένα dvd-player και ένα dvdR..συσκευές όλες IDE...και τώρα έχω προφανώς ένα μικρό προβληματάκι με τον αριθμό των IDE υποδοχών....πρέπει να αγοράσω IDE to SATA converter ή SATA to IDE ???converter του στυλ που έχει το link του isaia θα λύσουν το πρόβλημα?

Δημοσ.

Στη θέση σου θα έβγαζα το DVD-ROM και θα άφηνα το DVD-R μόνο του (Έτσι το έχω και στο δικό μου σύστημα). Έτσι και αλλιώς On The Fly σε DVD σε DVD δεν γίνεται. Ίδια ώρα κάνεις σχεδόν. Τον ένα σκληρό αν έχεις μετατροπέα για να τον κάνει από IDE σε USB2.0 είναι καλή φάση και να τον δουλεύεις όποτε θέλεις εσύ. Αν για παράδειγμα έχεις αρχεία που δεν θέλεις να χάσεις δεν είναι ανάγκη να τρώει ώρες λειτουργίας ο δίσκος. Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν το έχω κάνει αυτό, αν και θα έπρεπε... Αλλίως η μόνη λύση είναι μετατροπέας σε SATA. Δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω να σου πω υπεύθυνα αν δουλεύει καλά... Τα παιδιά ίσως σε help... ;)

Na to vgaleis to DVD ROM!

Δημοσ.

@secrettboy H λύση σου είναι μία πας και αγοράζεις έναν Pci Ide controler και είσαι με 3 κανάλια IDΕ στο Pc σου απλά και γρήγορα δεν είναι αναγκαστικό να πάρεις ενα Converter και 8α χάσεις και τις sata υποδοχές σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...