Alsos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Αναρωτηθήκατε ποτέ τι γινόταν την ημέρα που ήρθατε στη ζωή; Αυτό το ερώτημα αποκλείεται να μην σας έχει απασχολήσει στο παρελθόν. Γιʼ αυτό τώρα μπορείτε να το μάθετε. To site θα σας δώσει την απάντηση στο τι συνέβαινε τη στιγμή που εσείς ερχόσασταν στη ζωή. Και τι συνέβαινε όχι μόνο στη γη, αλλά και στον ουρανό, ακόμη και εάν είστε… από τον Αρη! ---> KAKORAMA EDIT: η ηλικια μου σε αρειανα χρονια ειναι 15.2
Marcos_Aurilius Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Προσωπικά, την ώρα που γεννήθηκα, ανοίγαν οι κάλπες την Κυριακη, 18 Οκτωβρίου του 81...
Alsos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 εμενα oταν γεννηθηκα κυκλοφορησε το περιοδικο TIME με σουπερ εξωφυλο
N1ghtW0lf Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 το μονο σημαντικο για την ημερα γεννησης μου ηταν αυτο: Average price of a dozen eggs in 1981 (USA) $0.90 ΥΓ. Τελικα ειμαι ενα τιποτα...
bobosss Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 4 χρονια αργότερα τα αυγα πωλούνταν φθηνότερα. Average price of a dozen eggs in 1985 (USA) $0.80 Τελικά μονο στην Ελλαδα όσο περνάν τα χρόνια τα πράματα ακριβαίνουν
joef_gr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 βασικα εμενα ειχε φουλ πανσεληνο οταν γενηθηκα! το ειδα τωρα και με επιασε μια αντριχιλα!! τελικα ειμαι και λιγο λυκανθρωπος!!
Freddie Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Tην μέρα που γεννήθηκα έγινε: In the USA: "Another Brick in the Wall (Part II)" by Pink Floyd Tώρα όλα εξηγούνται. Τέτοια τρέλα με την μουσική;
MariaTs. Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Number-one song in the charts today In the USA: "Green Tambourine" by The Lemon Pipers In the UK: "Everlasting Love" by Love Affair TIME Magazine cover this week TIME Magazine: Cmdr. Lloyd Bucher -------------> Ποιος είναι ο κύριος; :roll: Famous people born on the 4th of February: 1688 - Pierre de Marivaux, French writer (d. 1763) 1881 - Fernand Léger, French painter (d. 1955) 1902 - Charles Lindbergh, American pilot (d. 1974) 1948 - Alice Cooper, American musician 1953 - Kitaro, Japanese composer 1975 - Natalie Imbruglia, Australian musician and actress The Nobel Prize in Physics 1968 Luis Walter Alvarez 1911-1988 for his decisive contributions to elementary particle physics, in particular the discovery of a large number of resonance states, made possible through his development of the technique of using hydrogen bubble chamber and data analysis USA University of California - Berkeley, CA, USA Average price of a dozen eggs in 1968 (USA) 0,53$ ___________________________________________________________________ Την μέρα που γεννήθηκα είχε ημισέληνο. Το ζώδιο μου: Υδροχόος Βάση της Κέλτικης Αστρολογίας είμαι: Λεύκα Βάση της Αστρολογίας των Αζτέκων είμαι: Λουλούδι Με των Αιγυπτίων είμαι: Άμον Ρα Και με των Κινέζων: Επίγειος Πίθηκος Άντε ...περαστικά μου!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.