Προς το περιεχόμενο

Τι αποκωδικοποιητη εχετε?

bartsa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω εχω αγορασει απο την Mediamarkt τον Smart Mx56..Εκανε 48 ευρω ειχε μεσα scart καλωδιο(οποτε μονο ενα καλωδιο κεραιας χρειαζεσαι εξτρα) εχει ελληνικα μενου,ειναι αναβαθμισιμος και εχει χωρο για 800+ καναλια!!!Γενικα να κοιτας και ποσα καναλια μπορει να υποστηριξει ο αποκωδικοποιητης...Παρε και δυο link:

official web page:http://www.wela-electronic.de/index.php?lang=en

greek support page:http://smart.lefdata.com/

Δημοσ.
Εγω πηρα απο το Praktiker ενα dvd που παιζει dvd , divx με ελληνικους υποτιτλους , εχει usb θυρα , card reader και ενσωματωμενο αποδικοποιητη .

89 ευρω ολα μαζι.

Ειναι το United DBR - 5311

Με αυτό μπορείς να "πιάνεις" και κανονικά κανάλια ή μόνο επίγεια ψηφιακά;

Δημοσ.

Εχω το ιδιο με του γιαννη επισης 89 ευρο και ειναι απλα κορυφη!!! Προσφερει τοοοοσα πολλα!!! Και εχει και παιχνιδια!! lol

Επισης εχω και καρτα kworld με teletext, radio, tv, DVB, remote kontrol + + + + + + κλπ κλπ, ειναι παααρα πολυ καλη! Το μονο προβλημα η τιμη της :? ετσουζε λιγουλακι... 240 ευρο αν θυμάμαι καλα, αλα τα αξιζει!!!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Εγω πηρα απο το Praktiker ενα dvd που παιζει dvd , divx με ελληνικους υποτιτλους , εχει usb θυρα , card reader και ενσωματωμενο αποδικοποιητη .

89 ευρω ολα μαζι.

Με τους υπότιτλους που βγαίνουν μικροί τι κάνεις? Εχει βρεθεί λυση με firmware?

Δημοσ.
Ποιος αποκωδικοποιητής για τα κανάλια της ερτ είναι κατά τη γνώμη σας ο καλύτερος?

κανενας.ειναι τελειος αχρηστο πραγμα.

1) οι καινουργιες τv τον εχουν ενσωματομενο

2)δεν βλεπω αλλα καναλια να εκπεμπουν,οποτε μονο για ερτ ειναι χασημο χρονου.B)

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

89 ευρω ολα μαζι.

Πήρα το F&U DBR - 5311 , 59 ευρώ απο Carefour .Στην αναπαραγωγη divx και xvid αρχείων από DVD είναι πολύ καλό , αλλα σαν αποκωδικοποιητής μετά απο καναδυο ώρες παρακολούθησης ψηφιακών εμφανίζει μαύρη-γκρι οθόνη με μύνημα Bad or no Signal :-( . το σβύνω/ανάβω για να επανέρθει . Υπάρχει καποιος με αντίστοιχο πρόβλημα ?

Δημοσ.
Ποιος αποκωδικοποιητής για τα κανάλια της ερτ είναι κατά τη γνώμη σας ο καλύτερος?

Φίλε μου άσε τον καλύτερο γιατί θα είναι και ακριβότερος. Είδα τον Dreambox500T και είναι τρελό εργαλείο, αλλά τι να τον κάνεις με 200 ευρώ που έχει? Κι έναν απλό να πάρεις, τα ίδια πράγματα θα κάνεις. Μην το ψάχνεις και πολύ...

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράσει κάποιος αποκωδικοποιητή μόνο για τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ. Είναι μόλις 4 και είναι όλα απαίσια.

Αν κάποια στιγμή αναπτυχθεί πραγματικά η ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα το ξανασυζητάμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...