Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για test drive

zardel1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Μπορεί κάποιοσ να βοηθήσει για να τρέξει το test drive? Είναι το cd με τα θεωρητικά μαθήματα για δίπλωμα οδήγησης. Ενώ ζητάει για ρυθμίσεισ 1024χ768 και Large Fonts kai τις κάνω πάω να το τρέξω και βγάζει μήνυμα οτι θέλει αυτές τις ρυθμίσεις. Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?:?

Δημοσ.

το εχω και εγω αυτο το cd και μου ειχε σπασει τα νευρα μεχρι να βρω τις ρυθμισεις......για πες μου μια τι κανεις ακριβως για να σου πω αν πας σωστα

Δημοσ.

Δέξί κλικ επιφάνεια εργασιάς ρυθμισεισ για 1024χ768 και επιλέγω και Large Fonts. Μετά κάνω setup apo to cd και αφού κάνει εγκατάσταση προρπαθώ να το τρέξω και μου πετάει το μήνυμα οτι ο υπολογιστης πρέπει να ρυθμιστεί στις παραπάνω ρυθμίσεις. Κάνε κάτι ρε φίλος θα το σπάσω το μηχανημα!!!!!!

Δημοσ.

πας στην καρτελα εμφανιση η ρυθμισεις και μετα για προχωρημενους?πρεπει να ξερω αναλυτικα γιατι ειναι λιγο περιεργο το θεμα

Δημοσ.

ακου τι θα κανεις:1.δεξι κλικ επιφανεια εργασιας 2.ιδιοτητες 3.ρυθμισεις 4.για προχωρημενους 5.γενικα 6.Ρυθμιση DPI:μεγαλο μεγεθος(120DPI) καντα αυτα και πες μου αν λυθηκε το προβλημα.......

Δημοσ.

Δέξί κλικ επιφάνεια εργασιάς, ιδιότητες, ρυθμίσεις(ανάλυση οθόνης), μετά καρτέλα εμφάνιση και επιλογή μεγάλες γραμματοσειρες. Είχα μπει και για προχωρημένους αλλα δεν ήξερα τι να αλλάξω.

χωρις να αλλάξω ανάλυση και μέγεθος γραμματοσειράσς?

Δημοσ.

Φίλος ευχαριστώ πολυ. ΔΟΥΛΕΨΕ κανονικά όχι αμέσως βέβαια. ήθελε και 1024χ768 με μεγάλες γραμματοσειρες. Ευχαριστώ πολύ νάσαι καλά.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους.

Δοκίμασα να το εγκαταστήσω σε αγγλικά win2000 pro, αλλά μου έβγαζε "κινέζικα" αντί ελληνικών. Έβαλα αρκετά Greek στο Regional Settings, αλλά τίποτα. Το readme γράφει ότι το πρόγραμμα τρέχει σε MICROSOFT WINDOWS 98 SE / ME / XP.

Το έχει εγκαταστήσει κανείς σε 2000;

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια βοηθηστε με εχω κι εγο το ιδιο προβλημα με την γραμματοσειρα. ο υπολογιστης που εχω ειναι απο Ιταλία και μαλλον λειπει καποια γραμματοσειρα απο τον φάκελο των γραμματοσειρών, αλλά ποια?

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγω εχω άλλο πρόβλημα όταν κάνω τις απαραίτητες ρυθμίσεις και πατάω το εικονίδιο για να τρέξω το πρόγραμμα μου λέει εισάγεται το cd και όταν το βάζω κάνει πάλι εγκατάσταση

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:28 ----------

Εγω έχω άλλο πρόβλημα όταν κανω τις ρυθμίσεις και πάω να τρέξω το πρόγραμμα μου λέει εισάγεται το σιντι και όταν το εισάγω μου κάνει πάλι εγκατάσταση

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:28 ----------

Εγω εχω άλλο πρόβλημα όταν κάνω τις απαραίτητες ρυθμίσεις και πατάω το εικονίδιο για να τρέξω το πρόγραμμα μου λέει εισάγεται το σιντι και όταν το βάζω κάνει πάλι εγκατάσταση

• 4 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...