Προς το περιεχόμενο

iMac 20άρης. Απορίες

kpartsi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά επειδή έχει παλιώσει το PC του σπιτιού πρέπει να αγοράσω καινούργιο και ψήνομαι για τον iMac 20άρη. Πριν κάνω όμως την αγορά θέλω να λύσω μερικές απορίες.

1. Επειδή καμιά φορά αφήνω το computer μερικές μέρες αναμμένο για να κατεβάσει κάποια torrents που με ενδιαφέρουν, στο iMac υπάρχει η δυνατότητα να σβήσεις την οθόνη αλλά να μείνει ο υπολογιστής ανοιχτός; Επειδή είναι ''όλα σε ένα'' γίνεται να κάνω όπως με το pc που σβήνω απλώς την οθόνη και αυτό συνεχίζει να δουλεύει;

2. Επειδή στη δουλειά δουλεύω σε περιβάλλον Windows αναγκαστηκά θα εγκαταστήσω τα ''Παράθυρα'' και στον Μάκη :twisted: με το bootcamp. Το θέμα είναι όμως ότι έχω έναν εξωτερικό σκληρό usb NTFS και έτσι μεταφέρω την δουλειά από την δουλειά στο σπίτι και αντιστρόφως. Ο σκληρός θα αναγνωρίζεται σε περιβάλλον OSX; Ή αναγκαστικά όταν συνδέω τον σκληρό στον Μάκη θα πρέπει να bootάρω σε Windows;

Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον θελήσει να μου απαντήσει!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω κι εγώ τον iMac τον 20άρι και θα σου πω ότι είναι εξαιρετική αγορά.

1.

επειδή έχει παλιώσει το PC του σπιτιού

Βάλτο αυτό να κατεβάζει και να τα σώζει σε ένα shared φάκελο. Μετά τα τραβάς και στο Mac. Εγώ αυτό έχω κάνει.

υπάρχει η δυνατότητα να σβήσεις την οθόνη αλλά να μείνει ο υπολογιστής ανοιχτός;

Υπάρχει η δυνατότητα να μπει η οθόνη σε sleep mode και ο υπολογιστής να συνεχίσει να δουλεύει κανονικά.. Δεν υπάρχει πάντως κουμπάκι που να το πατάς και να κλείνει η οθόνη...

2.

Το NTFS αναγνωρίζεται αλλά δεν μπορείς να γράψεις, (τουλάχιστον δεν είναι τόσο stable όσο θα θέλαμε βλ. MacFUSE). H Λύση που προτείνω είναι ένα FAT32 partition (εκτός αν μιλάμε για αρχεία video πχ που θα είναι πάνω από 2GB), και σώζεις από το σπίτι εκεί την δουλειά σου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...