Federer Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας!Σε ενα Α100-906 που εχω σκεφτομαι να κανω επεκταση μνημης στα 2GB!!Θα χαθει η εγγυηση αν το κανω μονος μου?Ειδα καποια παρομοια threads αλλα δεν αναφερονταν πουθενα τι κανει η Toshiba!Αν καποιος εχει εμπειρια πανω στο θεμα ας πει να ξερουμε τι παιζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silentpower Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 το μονο που εχω εγω ειναι πολυ κακη γνωμη για την αντιπροσωπο στην ελλαδα ideal.μεινε μακρια αν μπορεις καντο μονος σου αν δεν θες να σε τσουρουφλισουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Μαλλον μονος μου θα το κανω...κι αν χρειαστει να το παω στο σερβις θα βαλω τις παλιες μνημες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Καλυτερα να πας σε ενα φιλο σου τεχνικο και να στη τοποθετησει ο ιδιος ,η ιδαιδκασια κραταει 2 λεπτα περιπου αλλα απαιτει προσοχη για τη τοποθετηση της μνημης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
irahara Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Πριν μία εβδομάδα αγόρασα έναν Α100-906 και έκανα την παραπάνω αναβάθμιση. Το είδα να το βάζουν στην αντιπροσωπία (2 λεπτά έκαναν ακριβώς) και μου κόστισε 140?. Για ποιο λόγο να το κάνεις μόνος; Εκτός και αν έχεις βρει σε καλύτερη τιμή το τσιπάκι αλλά πάλι βεβαιώσου ότι είναι το σωστό (συμβατό). Με τα φορητά της toshiba πρέπει να το επαληθεύσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talikra Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Χαλάρωσε ρε φίλε δεν θα κάνεις τίποτα τρελό μια μνήμη θα βάλεις. Η διαδικασία είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ την έκανα στον δικό μου, έναν A100-192, που είχε μια 512 και του έβαλα +1GB. Μιλάμε για ένα καπάκι με μια βίδα το ανοίγεις την βάζεις και κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 α σε ρωτησω, ειχες 512 και τωρα εχεις 1,5 γιγα; θελω να κανω το ιδιο σε ενα τοσιμπα που εχω που εχει ddr2 533 512 αν παρω μια επωνυμη με αυτα τα χαρακτηριστικα που εχω τωρα αλλα με αλλους χρονισμους παιζει κανονικα;απλα στους πιο αργους χρονισμους,σωστα; για να αποφυγω να τα σκασω στην τοσιμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billkout Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 α σε ρωτησω, ειχες 512 και τωρα εχεις 1,5 γιγα;θελω να κανω το ιδιο σε ενα τοσιμπα που εχω που εχει ddr2 533 512 αν παρω μια επωνυμη με αυτα τα χαρακτηριστικα που εχω τωρα αλλα με αλλους χρονισμους παιζει κανονικα;απλα στους πιο αργους χρονισμους,σωστα; για να αποφυγω να τα σκασω στην τοσιμπα an pareis mia ddr2 sta 667mhz paizei kanonika kai sta 533 alla kai sta 400 opote den uparxei provlhma Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Επικοινωνησα με την Ideal και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την εγγυηση και πως θα ισχυει κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talikra Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 α σε ρωτησω, ειχες 512 και τωρα εχεις 1,5 γιγα;θελω να κανω το ιδιο σε ενα τοσιμπα που εχω που εχει ddr2 533 512 αν παρω μια επωνυμη με αυτα τα χαρακτηριστικα που εχω τωρα αλλα με αλλους χρονισμους παιζει κανονικα;απλα στους πιο αργους χρονισμους,σωστα; για να αποφυγω να τα σκασω στην τοσιμπα Exactly αυτό έκανα εγώ και σχόλασα, σας το είπα παίδες για μια μνήμη μιλάμε δεν μιλάμε να φτιάξουμε κανά F-16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Εγω πηρα μνημη απο την αντιπρπσωπεια και την χρυσοπληρωσα, οποτε κοιταξε σε καποιο ξενο ηλεκτρονικο καταστημα που ια βρεις φθηνοτερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somade Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Από που να αγοράσω μια μνήμη 1γβ για το toshiba 110-195 που έχω? Από ΕΛΛΑΔΑ φυσικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 αν και δεν μου αρεσει η διαφημιση, στο eshop θα βρεις αυτο που θες μαλλον,και εγω εκει σκεφτομαι να παω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talikra Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ την πήρα από play247 από όπου κι αγόρασα το laptop αλλά τι τρελένεσε δες τα στοιχεία της μνήμης σου skrtoutzare το και είσαι βασιλιάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 ego toshiba ixa prosthesa mnimi monos mou. otan xalase (Asxeti zimia) ebgala tin mnimoula pou ixa balei mou to eftiksan kai tin ksanaebala. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.