Προς το περιεχόμενο

Επεκταση μνημης σε Toshiba

Federer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας!Σε ενα Α100-906 που εχω σκεφτομαι να κανω επεκταση μνημης στα 2GB!!Θα χαθει η εγγυηση αν το κανω μονος μου?Ειδα καποια παρομοια threads αλλα δεν αναφερονταν πουθενα τι κανει η Toshiba!Αν καποιος εχει εμπειρια πανω στο θεμα ας πει να ξερουμε τι παιζει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το μονο που εχω εγω ειναι πολυ κακη γνωμη για την αντιπροσωπο στην ελλαδα ideal.μεινε μακρια αν μπορεις καντο μονος σου αν δεν θες να σε τσουρουφλισουν...

Καλυτερα να πας σε ενα φιλο σου τεχνικο και να στη τοποθετησει ο ιδιος ,η ιδαιδκασια κραταει 2 λεπτα περιπου αλλα απαιτει προσοχη για τη τοποθετηση της μνημης...

Πριν μία εβδομάδα αγόρασα έναν Α100-906 και έκανα την παραπάνω αναβάθμιση. Το είδα να το βάζουν στην αντιπροσωπία (2 λεπτά έκαναν ακριβώς) και μου κόστισε 140?. Για ποιο λόγο να το κάνεις μόνος; Εκτός και αν έχεις βρει σε καλύτερη τιμή το τσιπάκι αλλά πάλι βεβαιώσου ότι είναι το σωστό (συμβατό). Με τα φορητά της toshiba πρέπει να το επαληθεύσεις.

Χαλάρωσε ρε φίλε δεν θα κάνεις τίποτα τρελό μια μνήμη θα βάλεις.

Η διαδικασία είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ την έκανα στον δικό μου, έναν A100-192, που είχε μια 512 και του έβαλα +1GB. Μιλάμε για ένα καπάκι με μια βίδα το ανοίγεις την βάζεις και κομπλέ.

α σε ρωτησω, ειχες 512 και τωρα εχεις 1,5 γιγα;

θελω να κανω το ιδιο σε ενα τοσιμπα που εχω που εχει ddr2 533 512

αν παρω μια επωνυμη με αυτα τα χαρακτηριστικα που εχω τωρα αλλα με αλλους χρονισμους παιζει κανονικα;απλα στους πιο αργους χρονισμους,σωστα;

για να αποφυγω να τα σκασω στην τοσιμπα

αν παρω μια επωνυμη με αυτα τα χαρακτηριστικα που εχω τωρα αλλα με αλλους χρονισμους παιζει κανονικα;απλα στους πιο αργους χρονισμους,σωστα;

an pareis mia ddr2 sta 667mhz paizei kanonika kai sta 533 alla kai sta 400

opote den uparxei provlhma

Exactly αυτό έκανα εγώ και σχόλασα, σας το είπα παίδες για μια μνήμη μιλάμε δεν μιλάμε να φτιάξουμε κανά F-16

Εγω πηρα μνημη απο την αντιπρπσωπεια και την χρυσοπληρωσα, οποτε κοιταξε σε καποιο ξενο ηλεκτρονικο καταστημα που ια βρεις φθηνοτερα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...