seventh_son Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 mia xara einai i twintech. Proxora me xilia. Kalitero kostos pros apodosi se karta grafikwn diskola tha vreis.
Powerline Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Επειδή πήγε να γίνει μύλος με μία λογική διαπίστωση, απλά έκανα ένα σχόλιο. Δεν έχω κακή εικόνα για την Twintech (βασικά δεν έχω καθόλου εικόνα)
zerocode Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 ego tha sinistousa na min paris othoni me grizo plesio.
Lafas1987 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 0xa0x0x0x0xaa0xa0xa0xa0xaxa….. Αυτές οι ερωτήσεις πάντα έχουν πλάκα. Βρίσκεις απαντήσεις από cache που πρέπει να έχει ο δίσκος μέχρι και για το γκρίζο πλαίσιο που έχει η οθόνη. Φιλικά τα λέω όλα αυτά έτσι… Απλά είναι λίγο αστείο αυτό με το γκρίζο πλαίσιο της οθόνης. Με λίγα λόγια θέλω να πω ότι βρίσκεις από σοβαρές απαντήσεις όπως πολύ καλά έκανε ο φίλος και σου υπέδειξε να πάρεις HDD με 16MB cashe και μέχρι άσχετα πράγματα όπως αυτό με το πλαίσιο της οθόνης. Φίλε μου εσύ το έχεις ψάξει καλύτερα από μας το πράμα όσον αφορά τις τιμές και ξέρεις καλύτερα… Έκατσα να βρω κάποιο λάθος από αυτά που έχεις πάρει μήπως και με λίγο περισσότερα χρήματα έπαιρνες κάτι παραπάνω, αλλά έχεις ψαχτεί και έχεις βρει νομίζω τον δείχτη απόδοση τιμή να χτυπάει κόκκινα. Απλά αντί να πάρεις τις RAM που σκέφτεσαι θα έλεγα καλύτερα να πάρεις αυτό το kit-άκι http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=860905 Θα σου έρθει πιο φθηνά και πιστεύω ότι θα είναι καλύτερο.
Powerline Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Το πλαίσιο της οθόνης, αν και τώρα πλέον δεν έχει σημασία, ήταν σημαντικό στην εποχή των CRT. Και αυτό γιατί, σε περιβάλλον με μειωμένο φωτισμό το πλαίσιο της οθόνης (γύρνα πίσω στην εποχή των 15" CRT) ήταν πάντοτε στο οπτικό σου πεδίο, με αποτέλεσμα το χρώμα του να επηρεάζει τη δυναμική εστίασης. Αναρωτήθηκες άραγε, γιατί όλες σχεδόν οι τηλεοράσεις CRT ήταν μαύρες ενώ σχεδόν όλες οι οθόνες CRT λευκές; Γιατί οι τηλεοράσεις, λόγω της μεγαλύτερης απόστασης απο τον θεατή, έπρεπε να έχουν σκούρο περίβλημα, ώστε να επικεντρώσουν το βλέμμα στην οθόνη. Οι οθόνες απο την άλλη είχαν λευκό, για τον αντίθετο ακριβώς λόγο. Μιας και ο χειριστής θα ήταν πολύ κοντά, έπρεπε να υπάρχει ένα λευκό πλαίσιο, το οποίο θα εγκλωβίζει το βλέμμα στην επιφάνεια εργασίας. Οι προσπάθειες για γκρί ή μαύρες οθόνες εκείνη την εποχή, ήταν σχεδόν πάντα αποτυχημένες.
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Απλά αντί να πάρεις τις RAM που σκέφτεσαι θα έλεγα καλύτερα να πάρεις αυτό το kit-άκι http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...product=860905Θα σου έρθει πιο φθηνά και πιστεύω ότι θα είναι καλύτερο. Άν δεν απατώμαι θέλει 2gb ram και όχι 1.
thodoras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Άν δεν απατώμαι θέλει 2gb ram και όχι 1. S4Lv4Ti0N με προλαβες φιλε μου... :-D
Lafas1987 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Powerline εγώ μια χαρά βλέπω και σε γκρι οθόνη και tv. Α! sorry νόμιζα 1GB RAM.
thodoras Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Αλλη μια ερωτησουλα...μιας και το πληκτρολογιο που με εχει τραβηξει περισσοτερο ειναι το MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 4000,ερχομαι και ρωταω..το στηριγμα αυτο που εχει μπροστα για τα χερια ειναι αποσπωμενο?? Βγαινει?? Γιατι αν οχι,περισσοτερο για διαστημοπλοιο μου κανει παρα για πληκτρολογιο :mrgreen:
thodoras Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Στο site λεει συγκεκριμενα οτι ειναι επεκταση/στηριγμα...αρα μαλλον βγαινει :mrgreen: :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.