felikas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 έχω ένα παλιό λαπτοπ, που τις τελευταίες μέρες χρησιμοποιούσα ως κατεβαστήρι. Ξαφνικά εχθές σταματάει να κατεβάζει, να μπαίνει σε ιστοσελίδες κ γενικά το δίκτυο δεν ανταποκρινόταν (κ μεταξύ αυτού κ του PC πάνω σε ρουτερ Speedtouch 530 του connx). Του κάνω επανεκκίνηση κ εκεί που βγαίνει το μήνυμα "μη αποθηκευμένες ρυθμίσεις αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο (κάπως έτσι δεν αναφέρεται;)" κολλάει για κανά 15λεπτο κ παραπάνω! Ε, λέω κόλλησε εκεί κ πατάω το reset. Όταν επανεκκινεί, μου δείχνει την μπάρα που φορτώνουν τα ΧΡ κ μετά "μαύρη μαυρίλα πλάκωσε". Τίποτα. έκανα επανεγκατάσταση windows με τα recovery cd των windows ths Acer, μπήκε μία φορά αλλά όταν από μόνα τους τα win επανεκκίνησαν ξανακόλλησε στο ίδιο μήνυμα κ πάλι δεν μπαίνει στα win! Για πείτε ρε παίδες, τι φταίει, σκληρός ή mobo? Νομίζω ένα από τα δύο ευθύνεται. Ευχαριστώ.
dpapai Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 το ιδιο προβλημα ειχα κ εγω με desktop κ εφταιγε ο δισκος
felikas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Ναι, έτσι φαίνεται, αλλά γιατί ο σκληρός "δέχθηκε" την επανεγκατάσταση των Windows? Δε θα έπρεπε κ στη διαδικασία να κολλήσει;
deathlok Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 kane ena surface scan ston disko na deis an einai i oxi ok.
felikas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 πως να το κάνω; δεν μπαίνει πλέον στα win με την καμία! Από dos?
21century Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δοκιμασε την εντολη sfc/scannow και βλαε το δισκακι μεσα για να διορθωσει τυχον προβληματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.