Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με το nero

poky30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

dokimases na baleis to anydvd (slysoft.com) na einai se leitourgia?

an kaneis auton ton sindiasmo den tha exeis problima. apla prepei na kaneis update me ton kairo sto anydvd gia kainourgia keys.

ektos ean exeis problima me gratsounies.

Episis Bale Na Grapseis Me To Clonedvd2 Efoson To Exeis Ston Disko Sou, H Dvd Shrink.

Δημοσ.

παιδια εχω την εκδοση 6.6.1.4.πριν απο λιγο εγραψα ενα dvd/rw και το εργαψε κανονικα,μετα εβαλα ενα απλο dvd και παλι το σταματησε στο 93% .αυριο θα δοκιμασω καποιο αλλο προγραμμα.

Δημοσ.

τελικα μετα απο πολλα dvd που χαλασα αποδειχτηκε οτι καποιο προβλημα εχει το nero.δοκιμασα με επιτυχια το imgburn και αποδεικτηκε σωτηριο.ενα μεγαλο ευχαριστω για τις συμβουλες σας και τον χρονο σας

Δημοσ.

Kι όταν έχεις cd-r μαζί με το Nero 6.6 και πας να γράψεις audio cd και όταν προσθέτεις τα mp3 σου λέει format not supported τι κάνεις;

Δημοσ.

@Kleanthis

bebaionese oti to arxeio sou einai mp3, kai dokimazis na to grapsis me to burrrn, alios psaxnis na breis poio dll lipi (den 8ymame onoma), pantos egw 8a protina to burrrn gia audio cd.

sini8os ta dll toy nero einai mazemena edw -----> C:\Program Files\Common Files\Ahead\AudioPlugins

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω Εγκαταστησει Dvdrw Lg Kai Εγκαταστησα Το Nero 6.6.1.4.Επο Το Cd.

Εγραφα Κανονικα Cd Μεχρι Που Καπια Στιγμη Ανοιγωντας Το Nero Startsmart Kai Επιλεγωντασ Να Εγγραψω Cd Μουσικησ Δεν Μου Ανοιγει Το Nero

Δημοσ.

βαρύ το nero 7?

εγώ έχω μια lite έκδοση του nero 7.5, πραγματικά πολυ μικρό και γρήγορο, "just for burning".χωρίς τα χιλιάδες ψιλολόγια που δεν χρειάζονται.

από εκεί και πέρα, υπάρχει και το freeware CDBurnerXP Pro

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...