mike-intosh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Θέλω να φτιάξω ένα ασύρματο δίκτυο που να ξεκινάει απο το υπόγειο και να εκτίνεται σε επιπλέον τρείς ορόφους. Στο υπόγειο θα έχω το ασύρματο ADSL/modem/Router. Το ερώτημα μου είναι για τους άλλους ορόφους. Θα μπορώ να έχω ασύρματο δίκτυο σε κάθε όροφο αν σε κάθε όροφο τοποθετήσω απο έναν ενισχυτή σήματος (που θα τραβάει το σήμα του υπογείου)? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
panmik Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Να συμπληρώσω στην ερώτηση του φίλου ,αν θέλουμε να κάνουμε το ίδιο αλλά σε 1 όροφο διαφορά (στο σημείο που είναι ο 2ος υπολογιστής φθάνει οριακά το σήμα του speedtouch router) θα οφελούσε μήπως κάποια κατευθυνόμενη κεραία? ο ενισχυτής σήματος που λέει και o mike-intosh θα ωφελήσει? τι κόστη μιλάμε...ευχαριστώ και mike-intosh (ωραίο και έξυπνο username) συγνώμη για την παρέμβαση...
felikas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 K εγώ την ίδια απορία είχα: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=169490 η περισσότερες απορείες σου θα λυθούν.
fleamarker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 παιδια εγω εβαλα πανω στο routeraki mou ενα ακριβο access point της cisco κ κανω παρτυ σε 4οροφο σπιτι!
trifonas2 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 και εγώ το ρούτερ το ρίχνω σε access point και έχει σήμα τζάμι και από κάτω και από πανω(είμαι στο 2ο)ενώ γύρω γύρω έχω πολυκατοικίες.Βέβαια μεγάλο ρόλο παίζει και η ασύρματη κάρτα του υπολογιστή,καλύτερα κάνε μια δοκιμή πρώτα νασαι 100% σίγουρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.