simeonidis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Γειασας. Θα ειθελα να μου λυσεται μια απορια. Επιδη ξερεται κατι παραπανο. Χρησιμοποιω τοemule,και θα ειθελα να μου πειτε πως γινεται να κατεβαζω πιο γρηγορα γιατι πολη αργη. Υπαρχη καπιο κολπο? Οστε να γινει αυτό ή ετσι λητουργη. δεν μπωρουν να καλητερεψουν τους servers? Βεβαια θα μου πεις υπαρχουν και αλλα ψαχτηρια αλλα εμενα μου αρεση γιατι βρησκεις μπολικα πραγματα. Ακουσα ότι υπαρχουν καπια plugin οστε να καλυτερευη την κατασταση αληθευη? Ή είναι αηδιεσς. Ευχαριστο εκτον προτερων, και αμα δεν ξερεται κατι δεν πηραζει.
ninos30 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Πρέπει να προσέξεις τα παρακάτω: 1) Να μην έχεις low-id 2) Σε ποιους servers συνδέεσαι. Να προτιμάς τους DonkeyServer 1,2 ή 3. Η IP τους ξεκινάει από 62.241.53... Οι περισσότεροι από τους άλλους είναι fake. 3) Το hard-limit/max connections στα options->connection είναι πολύ σημαντικά. Δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ μεγάλα ούτε πολύ μικρά 4) H λογική του emule είναι ότι όσα credits μαζεύεις τόσο πιο γρήγορα και άμεσα κατεβάζεις. Όσο περισσότερο UPLOAD δίνεις/έχεις τόσο περισσότερα credits παίρνεις. Τώρα για περισσόερες λεπτομέριες, αν τα πας καλά με τα Αγγλικά: http://forum.emule-project.net/index.php?showforum=76 OFF-TOPIC: Μια απορία. Τόσο ανορθόγραφα επίτηδες γράφεις ή δεν είσαι Έλληνας;
simeonidis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Σε ευχαριστο για τησ πληροφοριεσ. Οσο για την ορθογραφια δεν τα παω και τοσο καλα. Οχι ειμαι ελληνασ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.