Luxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Τι στο καλο ειναι αυτα τα dwwin.exe και δεν συμμαζευεται; Καποιες φορες μου πεταει καμμια 40αρια συνεχομενα errors..
tsouk1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Σύμφωνα με το ακόλουθο site http://www.processlibrary.com/directory?files=dwwin.exe είναι το Microsoft Doctor Watson
Luxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Ναι το ειδα και εγω αυτο. Και δλδ τι παει να πει; Εχει 3 ημερες που ο υπολογιστης κρασαρει συνεχεια..
Marcos_Aurilius Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Το πρόβλημα δεν είναι το process αυτό καθ' αυτό, αλλά το ότι τρέχει 8-9 φορές, κι άλλες 15 το drwatsn32.exe. Δεν κάνεις κανένα restart, έτσι για το μπούγιο? Μου φαίνεται δύσκολο να ξεκινάει το PC με τοσα instances του κάθε process...
Luxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Ναι δεν ξεκιναει με τοσα, αλλα οταν βλεπω βιντεο, κανω εγκαταστασεις κτλ, τοτε γινεται. Βεβαια ο υπολογιστης μενει και πολυ καιρο ανοικτος.. Πχ τωρα που τον εκανα restart, ειχα να τον κανω 3 ημερες.. Αλλα πρεπει να φταιει η εκδοση των windwows xp του etho που εβαλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.