poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 dimiourgountai otan ipar3i kapoio provlima stin metafora.tora tin diafora tous den tin xero.me ligo google it isos tin broume To HEC (Header Error Checksum) δείχνει πόσα ΑΤΜ κελιά βρήκε που να έχουν στα 5 bytes του header τους (από τα 53 bytes) στο PPPoATM λάθη Cyclical Redundancy Check. Used like checksum to detect errors in data transmissions me liga apla logakia.oute ego xero pola.
neopas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 εχω κανει καμια δεκαρια τεστ εδω και ενα τεταρτο τα αποτελεσματα του τελευταιου click START to re-test 20/02/2007 22:53:57 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 170.13Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 287.38kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Information: Other network traffic is congesting the link σημειωστε οτι το καλυτερο inbound ηταν 320 για forthnet μιλαμε παντα
kosmasgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Ελεος :/ Εγώ πήρα σήμερα στο 121 και μου παν το κέντρο του ΟΤΕ δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα και εχει περαστεί εντολή για συνεργείο σπίτι μου. Αυριο το πρωί περιμένω το συνεργείο και ταυτόχρονα έκανα και αίτηση παραπόνων στο 134 και άυριο θα μου τηλεφωνήσουν για να ξαναγυρίσω την γραμμή στο 1mbit που είχα και πρίν. Η πλάκα θα είναι να με γυρίσουν στο 1mbit και να σέρνεται κιάλλο η γραμμή. Πάντως ήμουν απληστος και τιμωρήθηκα. Είχα 1mbit τόσο καιρό χωρίς προβλήματα και πήγα για 2 και πάει η γραμμή :>
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 den ine aplistia.zitas normal pragmata.oso gia to sinergeio euxome na min sou poun sto telos oti tous xrostas kai 30 euro epidi tous kaleses adika
kosmasgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δεν τους κάλεσα εγώ φίλος. Ο ΟΤΕ δεν μπορούσε να λύσει το πρόβλημα και το πέρασε ως βλάβη για να έρθει συνεργείο. Αντε να τους κεράσω κανα καφέ η κανα χυμό Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 224.81Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 717.48kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Παμε γεραααααααααά SNR margin (dB): 12.1 7.0 Attenuation (dB): 52.0 31.5 Super Frames: 143723 143721 Super Frame Errors: 224 14 RS Words: 0 0 RS Correctable Errors: 0 0 RS Uncorrectable Errors: 0 N/A HEC Errors: 169 0 OCD Errors: 11 0 LCD Errors: 0 0 Total Cells: 11801068 0 Data Cells: 2426987 0 Bit Errors: 0 0 Total ES: 156 0 Total SES: 0 0 Total UAS: 9 0
S2Katana Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 den ine aplistia.zitas normal pragmata.oso gia to sinergeio euxome na min sou poun sto telos oti tous xrostas kai 30 euro epidi tous kaleses adika Xαχαχα, με εκανες και γελασα! Παντως και εμενα καμια φορα με πιανει φοβος και προτιμω να μενω οπως ειμαι.Πχ, δεν κανω firmware update, καθως ρουτερ-γραμμη που δουλευει, ΔΕΝ την πειραζεις
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Xαχαχα, με εκανες και γελασα! Παντως και εμενα καμια φορα με πιανει φοβος και προτιμω να μενω οπως ειμαι.Πχ, δεν κανω firmware update, καθως ρουτερ-γραμμη που δουλευει, ΔΕΝ την πειραζεις firmware kane ego kamia fora anarotieme etsi kai balo 2 mbit antha pezo sosta meta opote meno me tin 768 mexri na balei o ote 4 mbit.an kai gia tin ora me 768 bgazo 710 aneta.
panagiotispsomiadis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Τον Δεκέμβριο έκανα σύνδεση 1024 ADSL στη Forthnet. Με ενημέρωσαν οτι 2 Ιανουαρίου ενεργοποιήθηκε. Αποτέλεσμα να προσπαθώ να μπώ και τίποτα. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι υπάρχει πρόβλημα με τον ΟΤΕ και οτι μπορώ μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη (ποιά άραγε βλάβη αφου δεν είχα καν συνδεθεί) να μπαίνω με την dial-up σύνδεση. Τελικά η σύνδεση έγινε μια βδομάδα αργότερα. Μετά διαπιστώθηκε οτι το modem Crypto F200 που έδωσαν με το πακέτο δεν υποστηρίζει προγράμματα όπως το eMule, LimeWire και άλλα προγράμματα peer-peer (άραγε τί υποστιρίζει μόνο να βλέπεις το e-mail?) με αποτέλεσμα να με πετά έξω καθε 5 λεπτά. Επικοινώνησα με την Forthnet και μου έιπαν οτι πρέπει να λύσω μόνος μου το πρόβλημα με την Crypto (πάλι καλά που δεν μου είπαν να αγοράσω άλλο modem). Τελικά μετά απο πολλές μ@λ@κ1ες που μου έιπαν να κάνω απο την Crypto, αποφάσισαν να μου αλλάξουν το modem (το έστειλα και περιμένω 2 βδομάδες να μου στείλουν το άλλο). Τώρα χρησιμοποιώ δανεικό.Προχθές έπεσε πάρα πολύ η ταχύτητα (429 Κb/s) και (Ρωτώντας πας στην πόλη) μου ανακοίνωσαν οτι η ταχύτητα 1024 εκτος του ότι την πλήρωσα ΦΤΗΝΑ (βέβαια τους είπα τους μ@λ@κ3ς οτι πλήρωσα όσα μου ζήτησαν) επειδή είναι ασύγχρονη (λες και είναι κανας ασύγχρονος τριφασικός κινητήρας) δεν είναι 1024 αλλά μικρότερη. Μου είπαν επέισης οτι δεν μπορούν να το αναφέρουν σαν βλάβη στον ΟΤΕ επειδή για να θεωρηθεί βλάβη, η ταχύτητα πρέπει να πέσει στο 1/3. Μετά απο αρκετή φασαρία (ξέσπασα και ηρέμησα) βγήκε το συμπέρασμα οτι δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα και άλλη φορά θα κάνω σύνδεση OTEnet (όπως συμφώνησε και ο υπάλληλος).
Sermac Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ έχω 768 και πολλές φορές όταν συνδέομαι δείχνει 2.0 Mbit. Η ταχύτητα αυτή όμως είναι εικονική. Πολύ πιο αργή από την 768.
Finn Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Τον Δεκέμβριο έκανα σύνδεση 1024 ADSL στη Forthnet. Με ενημέρωσαν οτι 2 Ιανουαρίου ενεργοποιήθηκε. Αποτέλεσμα να προσπαθώ να μπώ και τίποτα. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι υπάρχει πρόβλημα με τον ΟΤΕ και οτι μπορώ μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη (ποιά άραγε βλάβη αφου δεν είχα καν συνδεθεί) να μπαίνω με την dial-up σύνδεση. Τελικά η σύνδεση έγινε μια βδομάδα αργότερα. Μετά διαπιστώθηκε οτι το modem Crypto F200 που έδωσαν με το πακέτο δεν υποστηρίζει προγράμματα όπως το eMule, LimeWire και άλλα προγράμματα peer-peer (άραγε τί υποστιρίζει μόνο να βλέπεις το e-mail?) με αποτέλεσμα να με πετά έξω καθε 5 λεπτά. Επικοινώνησα με την Forthnet και μου έιπαν οτι πρέπει να λύσω μόνος μου το πρόβλημα με την Crypto (πάλι καλά που δεν μου είπαν να αγοράσω άλλο modem). Τελικά μετά απο πολλές μ@λ@κ1ες που μου έιπαν να κάνω απο την Crypto, αποφάσισαν να μου αλλάξουν το modem (το έστειλα και περιμένω 2 βδομάδες να μου στείλουν το άλλο). Δεν είναι όλα τα modems ίδια.Το τσάμπα συνηθως δεν αποδίδει όπως θέλουμε ειδικά όταν πρόκειτε για ξεζούμισμα της γραμμής. Δεν είναι οτι δεν υποστηρίζει το modem σου τα παραπάνω προγράμματα απλά δεν αντέχει τα connections που ανοίγουν.Τα σκας,πέρνεις ένα ρουτεράκι κι είσαι ΟΚ
flo1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Sto diko mou, crypto f200, Noise Margin Up 31.0dB Down 40.0dB Attenuation Up 11.5dB Down 16.7dB Kala einai?? Ti einai afta akrivos?:roll:
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Sto diko mou, crypto f200, Noise Margin Up 31.0dB Down 40.0dB Attenuation Up 11.5dB Down 16.7dB Kala einai?? Ti einai afta akrivos?:roll: ti einai den tha to xanapo to exo xanapei.ta noumera sou ine poli kala. gia to margin 6dB ή παρακάτω είναι πολύ κακό και είναι πολύ πιθανό να έχεις προβλήματα συγχρονισμού 7dB-10dB μέτριο αλλά δεν αφήνει πολύ χώρο για διακυμάνσεις 11dB-20dB καλό χωρίς προβλήματα συγχρονισμού 20dB-28dB εξαιρετικό 29dB και πάνω = αστέρι Για την Attenuation 20dB και κάτω = αστέρι 20dB-30dB εξαιρετικό 30dB-40dB πολύ καλό 40dB-50dB καλό 50dB-60dB φτωχό με πιθανά προβλήματα σύνδεσης 60dB και πάνω = σίγουρα προβλήματα σύνδεσης Τον Δεκέμβριο έκανα σύνδεση 1024 ADSL στη Forthnet. Με ενημέρωσαν οτι 2 Ιανουαρίου ενεργοποιήθηκε. Αποτέλεσμα να προσπαθώ να μπώ και τίποτα. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι υπάρχει πρόβλημα με τον ΟΤΕ και οτι μπορώ μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη (ποιά άραγε βλάβη αφου δεν είχα καν συνδεθεί) να μπαίνω με την dial-up σύνδεση. Τελικά η σύνδεση έγινε μια βδομάδα αργότερα. Μετά διαπιστώθηκε οτι το modem Crypto F200 που έδωσαν με το πακέτο δεν υποστηρίζει προγράμματα όπως το eMule, LimeWire και άλλα προγράμματα peer-peer (άραγε τί υποστιρίζει μόνο να βλέπεις το e-mail?) με αποτέλεσμα να με πετά έξω καθε 5 λεπτά. Επικοινώνησα με την Forthnet και μου έιπαν οτι πρέπει να λύσω μόνος μου το πρόβλημα με την Crypto (πάλι καλά που δεν μου είπαν να αγοράσω άλλο modem). Τελικά μετά απο πολλές μ@λ@κ1ες που μου έιπαν να κάνω απο την Crypto, αποφάσισαν να μου αλλάξουν το modem (το έστειλα και περιμένω 2 βδομάδες να μου στείλουν το άλλο). Τώρα χρησιμοποιώ δανεικό.Προχθές έπεσε πάρα πολύ η ταχύτητα (429 Κb/s) και (Ρωτώντας πας στην πόλη) μου ανακοίνωσαν οτι η ταχύτητα 1024 εκτος του ότι την πλήρωσα ΦΤΗΝΑ (βέβαια τους είπα τους μ@λ@κ3ς οτι πλήρωσα όσα μου ζήτησαν) επειδή είναι ασύγχρονη (λες και είναι κανας ασύγχρονος τριφασικός κινητήρας) δεν είναι 1024 αλλά μικρότερη. Μου είπαν επέισης οτι δεν μπορούν να το αναφέρουν σαν βλάβη στον ΟΤΕ επειδή για να θεωρηθεί βλάβη, η ταχύτητα πρέπει να πέσει στο 1/3. Μετά απο αρκετή φασαρία (ξέσπασα και ηρέμησα) βγήκε το συμπέρασμα οτι δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα και άλλη φορά θα κάνω σύνδεση OTEnet (όπως συμφώνησε και ο υπάλληλος). kai ego tha sou po auta ta poli apla.ite crypto legetai ite sagem ite otidipote ienai modem den einai to kalitero gia auta ta programmata.oxi oti den pezei me auta alla den eina ioti kalitero afou den mporei na kanei teleia diaxirisi 200 kai 300 connections.opote isxuei oti plironeis perneis opos pantou kia genikos den brisko ena logo na min pareis router.alla me 10 euro kai 20 euro modem min perimeneis na pexei san ferrari.b.1024 den prokite na pareis ite pas otenet ite forthnet ite hol efoson pefteis sto idio dslam tou ote.an den me pisteueis pare ena demo apo 2-3 isp kai an allaxei kati pes mou.an tora den pisteueis auto gia to 1/3 pare o idios tilefono dilose to vlavi pare tin epomeni ka itha deis oti i vlavi tha exei klisei me tin aitiologia ouden provlima brethike kata ton elegxo.sorry gia to apotomo ifos alla einai pragmata gnosta edo kai xronia pragmata pou den tha allaxoun oso den peftei kapoios se dslam tou isp kai pragmata apla xilioipomena.
panagiotispsomiadis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Φιλε είδα αυτό το μοντεμ της CRYPTO και κοστιζει 39 ευρώ. Ταπεξα. Θα μου το αλλάξουν απο την CRYPTO με μοντεμ router είπαν και περιμένω (τους έχω πρίξει για τα καλά). Σιγά μην τους κάνω την χάρη και πάω να το αγοράσω με δικά μου λεφτά. Εγώ πλήρωσα συσκεύη για να εκμεταλέυομαι όλες τις δυνατότητες που παρέχει το ιντερνετ. Αν υπάρχει φίλος με το ίδιο πρόβλημα να ζητήσει αλλαγή και αυτός. Είναι καλό να ξέρουμε τα δικαιώματά μας και να απαιτούμε αυτά που πρέπει. Αλλιώς ας αποσύρουν όλα τα απλά μοντεμ και ας πουλάνε router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.