Luxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Εχω το Ipod Video και ενω εχω βαλει μεσα τραγουδια τα οποια εχουν artworks, δεν μου τα εμφανιζει. ( τα artworks ) Γιατι το κανει αυτο; Επισης εχει δυο επιλογες που δεν καταλαβαινω τι κανουν. Στις ρυθμισεις εκει που λεει "Ελεγχος Ηχου" και το "Συλλογες". Τελος βλεπω οτι οπως και στο κινητο, υπαρχει και εδω το φυσηγμα οταν παιζει τραγουδια. Βεβαια ειναι μικροτερης εντασης, αλλα υπαρχει και δυστυχως με ενοχλει και αυτο.. Μηπως θα γινει τιποτα αν παρω αλλα ακουστικα; Τελος ψαχνω προγραμμα για να μετατρεπω βιντεο σε Ipod μορφη, αλλα να ενσωματωνονται και οι εξωτερικοι υποτιτλοι. Πως θα γινει κατι τετοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπον τωρα αυτο που με απασχολει ειναι ο θορυβος που κανουν τα ακουστικα. Δεν ειναι θεμα equalizer, γιατι ο θορυβος αρχιζει με το που βαλω τα ακουστικα στο Ipod και χωρις να παιζει μουσικη. Τι να κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Υπαρχει προγραμμα για να μεταφερω video στο Ipod, εκτος απο το Itunes; Εχω χρησιμοποιησει ολες τις εκδοσεις του Anapod, αλλα δεν λειτουργει καμμια. Καποιο αλλο προγραμμα υπαρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Γιατι οταν βαζω Tv Shows δεν μου τα δειχνει; Μονο αν τα βαλω στα Movies δειχνει τα βιντεο.. Ουτε στο Ipod εχει τετοια επιλογη.. Επισης πως μπορω να κανω τα βιντεο να παιζουν full screen; Τα μετατρεπω αλλα δεν παιζουν σε ολοκληρη την οθονη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Όπα! Σιγα σιγά και ένα ένα! Αυτό που λές για τον ήχο απο τα ακουστικά... είσαι σίγουρος πως τα βάζεις και κάνουν καλά επαφή;; όπως και να'ναι η apple δε φημίζεται για τα ακουστικά της και πόσο μάλλον για τη μακροζωία τους. Έμενα στους 3-4 μήνες χάλασαν, και χωρίς να θέλω να σε τρομάξω, είδα σπίθα απο το ακουστικό μου, εκει ήταν που δε τα ξαναάγγιξα. Το iPod μου είναι στα αγγλικά, (δε καταλαβαίνω που κολλάνε οι λέξεις software και Ελληνικά στην ίδια πρόταση!), το έλεγχος ήχου είναι στα settings ;; αν είναι αυτό που νομίζω, μέσω αυτού μπορείς να βάλεις ένα όριο στο maximum volume, ωστε να το max volume να είναι όσο δυνατό όσο εσύ θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nukem111 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Πάρε άλλα ακουστικά επειγόντως!!! Εγώ πήρα της Philips με extra bass και δυνατότητα αλλαγής έντασης του ήχου από ειδικο "κλιπάκι" στον "λαιμό" των ακουστικών, ώστε να μην χρειάζεται να βγάζεις το i-pod απο την τσέπη. Και τα Sony είναι φοβερα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ergothes Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Εχω το Ipod Video και ενω εχω βαλει μεσα τραγουδια τα οποια εχουν artworks, δεν μου τα εμφανιζει. ( τα artworks ) Γιατι το κανει αυτο; Επισης εχει δυο επιλογες που δεν καταλαβαινω τι κανουν. Στις ρυθμισεις εκει που λεει "Ελεγχος Ηχου" και το "Συλλογες". Τελος βλεπω οτι οπως και στο κινητο, υπαρχει και εδω το φυσηγμα οταν παιζει τραγουδια. Βεβαια ειναι μικροτερης εντασης, αλλα υπαρχει και δυστυχως με ενοχλει και αυτο.. Μηπως θα γινει τιποτα αν παρω αλλα ακουστικα; Τελος ψαχνω προγραμμα για να μετατρεπω βιντεο σε Ipod μορφη, αλλα να ενσωματωνονται και οι εξωτερικοι υποτιτλοι. Πως θα γινει κατι τετοιο; mesa apo to itunes (afou exeis sindesi to ipod) tsekare tin epilogi display artwork Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Καλα δοκιμασα τα ακουστικα sony ενος φιλου μου και ηταν τελεια! Μπαινουν μεσα στο αυτι και δεν ακους τιποτα αλλο! Αλλα που πουλανε τετοια στην Ελλαδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UmbertoJeco Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Nai. Episis an exeis ta leuta mporeis na pareis auta p exw agorasei egw, tis Bang & Olufsen, o ixos tous einai apla 8eikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Μιλαμε μεχρι στο 50αρι; Μαζι και με τη βαση θα παμε στα 500 για ενα ipod.. Ημαρτον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
furious99 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπον τωρα αυτο που με απασχολει ειναι ο θορυβος που κανουν τα ακουστικα. Δεν ειναι θεμα equalizer, γιατι ο θορυβος αρχιζει με το που βαλω τα ακουστικα στο Ipod και χωρις να παιζει μουσικη. Τι να κανω; Αν ο θόρυβος δεν αυξάνει αυξάνοντας την ένταση, είναι παράσιτα που οφείλονται στη λειτουργία του σκληρού και θα ακούγεται ό,τι ακουστικά και να βάλεις. Τον έχουν λίγο ως πολύ όλα τα mp3 player με σκληρό δίσκο... Απλά τον συνηθίζεις αφού καλύπτεται από την ένταση της μουσικής και δεν τον ακούς όταν παίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nucleogenesis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Nai. Episis an exeis ta leuta mporeis na pareis auta p exw agorasei egw, tis Bang & Olufsen, o ixos tous einai apla 8eikos Φίλε μου μήπως σου είναι εύκολο να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα ακουστικά? Με ενδιαφέρουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Αν ο θόρυβος δεν αυξάνει αυξάνοντας την ένταση, είναι παράσιτα που οφείλονται στη λειτουργία του σκληρού και θα ακούγεται ό,τι ακουστικά και να βάλεις. Τον έχουν λίγο ως πολύ όλα τα mp3 player με σκληρό δίσκο... Απλά τον συνηθίζεις αφού καλύπτεται από την ένταση της μουσικής και δεν τον ακούς όταν παίζει...Ακουω μουσικη κυριως το βραδακι για να κοιμηθω και το εχω σε πολυ χαμηλη ενταση. Ετσι ο θορυβος ακουγεται και με ενοχλει, καθως ειμαι και ευαισθητες σε χαμηλες συχνοτητες.. Πηρα τωρα κατι ακουστικα phillips 30 ευρω που εχω μπασα και μειωση του θορυβου να δω τι λενε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.