genius_13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 αμα τα βαλουμε εκει που ηταν πριν το φορματ δεν θα πιασει?:?
patrickdrd Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 ναι, αλλά δεν ρώτησα αυτό, ρώτησα τι κάνουμε με τα εικονίδια (αρχεία εικόνας) που κατεβάζουμε από ιντερνετ, πως τα βάζουμε αυτά;
red7genius Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 ρε παιδια το θεμα ειναι απλο, CEDP-Stealer 6...το προγραμματακι σου βρισκει οχι τα emotions και τα αποθηκευει αλλα και τις εικονες με οποιον εχεις μιλησει...googlαρε τε το και αν δεν βρειτε τπτ πειτε να ανεβασω στο rapidshare...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Φιλε μου το προγραμματάκι αυτο εχει ADWARE μεσα... (από NOD32 antivirus, από την official σελιδα κατεβασμενο).
xristos100 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Υπάρχει επίσης και το πρόγραμμμα msnbackup το οποίο αποθηκεύει τα αρχεία που σ' ενδιαφέρουν (εσύ επιλέγεις αν θέλεις να κρατήσεις τα πάντα ή μόνο τα emoticons) και στη συνέχεια, μετά το format , τα κάνεις restore. Το έχω χρησιμοιποιήσει και έχει δολέψει...
mohic4n Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά τα βρήκα αλλά δεν ο τύπος είναι διαφορετικός και δεν φαίνονται σαν κανονικά emoticons.Φανερώστε τα κρυφά αρχεία και πάτε: Documents & Settings -> Στον φάκελο με το όνομα του υπολογιστή -> Local Settings -> Application Data -> Microsoft -> Messenger -> Θα δείτε έναν φάκελο με την e-mail διεύθυνσή σας -> ObjectStore -> Custom Emoticons Εκεί τα βάζει τα emoticons. Είδα τον δικό μου φάκελο και έκανα μια καταμέτρηση και έκανα μια σύγκριση με αυτά στον φάκελο του e-mail του άντρα μου... καμία σχέση! Τα emoticons που έχει ο δικός του φάκελος είναι 12 ενώ τα δικά μου 58 (απλά γιατί έχω ανεβάσει δικά μου). Ελπίζω αυτό να βοηθά! Sticky, Top for ever and ever kai ta sunafh !!! :mrgreen: Mprabo bre Maraki, na 'sai kala ! Sigoura polloi to zhtousan kai to epsaxnan auto, malista eixe ginei kai paliotera h koubenta auth alla xwris na bre8ei lush. Kai pali mprabo
alex-gate7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Documents & Settings -> Στον φάκελο με το όνομα του υπολογιστή -> Local Settings -> Application Data -> Microsoft -> Messenger -> Θα δείτε έναν φάκελο με την e-mail διεύθυνσή σας -> ObjectStore -> Custom Emoticons πολυ καλοοο λειτουργειιιιιιιιιι ευχαριστωωωωωωω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.