Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Να που ηρθε η ωρα να σας χρειαστώ κι εγω!!!! Ξερετε κατι σχετικά? emoticons ειναι τα εικονίδια μου χρησιμοποιονυται στο chat του messenger.
Vatos_locos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 άντε ρε GeorgeMan για να μην λες ότι σε λέω spammer αν υπάρχει απάντηση την θέλω και εγώ αλλα αν θυμάμαι δεν είχε βρεθεί και πιο παλιά
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Oχι ειναι σοβαρό!! Εχω καμια 300emoticons και δεν θελω να τα χασω με τπτ στο φορματ που θα γινει αυριο!!! Δεν σπαμάρω ουτε μια στο εκατομμυριο... Απλα δεν ξερω που στο δ...ο τα αποθηκευει ο messenger!!
Vatos_locos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 όχι πραγματικά θέλω και εγώ απάντηση σε αυτό αλλα αν θυμάμαι κάπου είχε γίνει ένα thread και δεν είχε βρεθεί λύση τελοσπάντων για να μην το σκίζουμε τέλος τα off
patrickdrd Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ θα συμφωνήσω, καλή ερώτηση, κι εγώ έχω ένα σωρό emoticons που έχω κατεβάσει και θα ήθελα να προσθέσω, αλλά δεν έχω βρει τρόπο...
hralman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν αποθηκευονται καπου σε απλη μορφη ωστε να μπορει να τα παρει κανεις και να τα ξαναβαλει σε ενα αλλο pc. Κι επειδη βρηκα την ερωτηση αρκετα καλη γιατι ισως μου χρειαστει κι εμενα καποτε, εψαξα λιγο για μια λυση. Βρηκα κατι τετοιο: http://www.sherv.net/article127.html Ισχυριζεται οτι κανει backup τα παντα απο MSN και Windows Live Messenger. Δεν το δοκιμασα ο ιδιος ακομα. Προσοχη ομως. Ενα αλλο προγραμμα για Messenger απο το ιδιο site ηταν γεματο spyware. Με Norton και Spyware Doctor τα σταματησε ολα και τα καθαρισε, και στο τελος εκανα και τη δουλεια μου. Αλλα οσον αφορα το συγκεκριμενο δε ξερω αν θα εχει. Τωρα ο φιλος που αρχισε το thread, μιας και παει για format ας το δοκιμασει μιας και δεν εχει τιποτα να χασει. Ισως βγει κερδισμενος. Διαφορετικα προτεινω απλα οποιος αλλος χρειαζεται κατι τετοιο να το ψαξει καπως ετσι. Να βρεθει δηλαδη καποιο software που κανει αυτη τη δουλεια.
patrickdrd Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 να βρεθεί παιδιά, γιατί κι εγώ το έψαχνα για μέρες και δεν έβρισκα τίποτα
MariaTs. Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά τα βρήκα αλλά δεν ο τύπος είναι διαφορετικός και δεν φαίνονται σαν κανονικά emoticons. Φανερώστε τα κρυφά αρχεία και πάτε: Documents & Settings -> Στον φάκελο με το όνομα του υπολογιστή -> Local Settings -> Application Data -> Microsoft -> Messenger -> Θα δείτε έναν φάκελο με την e-mail διεύθυνσή σας -> ObjectStore -> Custom Emoticons Εκεί τα βάζει τα emoticons. Είδα τον δικό μου φάκελο και έκανα μια καταμέτρηση και έκανα μια σύγκριση με αυτά στον φάκελο του e-mail του άντρα μου... καμία σχέση! Τα emoticons που έχει ο δικός του φάκελος είναι 12 ενώ τα δικά μου 58 (απλά γιατί έχω ανεβάσει δικά μου). Ελπίζω αυτό να βοηθά!
patrickdrd Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Αυτό που μας μένει λοιπόν είναι να κάνει κάποιος να το δοκιμάσει, εσύ π.χ. Μαρία, να πάρει δηλαδή αυτά τα αρχεία και να τα κάνει copy paste σε άλλο υπολογιστή, να δει αν παίζουν... Επίσης αυτά δεν είναι αρχεία εικόνας, αν ξέρει κάποιος πως θα προσθέσουμε αρχεία εικόνας, ας μας πει...
Vatos_locos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 λοιπόν μαρία μόλις έγινες το είδωλο μας αυτά είναι παιδιά με ένα πρόχειρο drag and drop στο παράθυρο σε μια επαφή φαίνεται καθαρά το emotion ανοίγει κανονικά και πάει για να σταλεί στον άλλον οποτε κατά 90 % ιάνει αυτά
MariaTs. Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 patrickdrd στον σπίτι μόνον έναν υπολογιστή έχω οπότε είναι αδύνατο να κάνω την δοκιμή που προτείνεις. Και όπως σημείωσα και παραπάνω' στον φάκελο των emoticons δεν τα φανερώνει σαν τα γνωστά emoticons (συνήθως τύπου gif) αλλά σε άλλον τύπου αρχείο. Θα κάνω μια δοκιμή με άλλη διεύθυνση e-mail και βλέπουμε!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Ναι!! Σ'ευχαριστώ παρα πολύ ειλικρινα!! 352αρχεια μου εχει εκει μεσα! Χιλια ευχαριστώ και πάλι!!
greekboy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 thnx!!!!pano pou to epsaxna.....exei kai ta winks!!!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Tελικά το φορματι εγινε. Επανεφερα όλον τον φακελο Messenger εκει που αναφερει η MariaTs. και οντως όχι μονο όλ ατα εικονίδια (emoticons) εχω, αλλά και ολες τις ρυθμισεις! Ευχαριστώ πολύ!!!
patrickdrd Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 ωραία, μένει να μας πει κάποιος πως περνάμε τα εικονίδια που κατεβάζουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.