joef_gr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 επειδη το laptop μου τρωει τα απιστευτα κολληματα και ειμαι ετοιμος να καψω το πληκτρολογιο με αναπτηρα αν συνεχισει μηπως υπαρχει προγραμα emulator για να δουλευω το voipbuster απο linux(kububtu Η suse μαλλον) μονο αυτο το προγραμα θελω!αντε και κανα winrar η limewire ξερετε αν υπαρχει τιποτα τετοιο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Αν και δεν ειναι ενημερωμένο: http://david.dw-perspective.org.uk/VoipBuster-Linux-MacOS-Solaris-FreeBSD.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joef_gr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 ναι αλλα και για τα αλλα 2-3 προγματα που θα θελω? δεν υπαρχει τιποτα σε emulator? κατι ειχα ακουσει καποτε αλλα δεν ειχα δωσει σημασια επειδη δεν με ενδιεφεραν και πολυ τα Linux! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
borror Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Φίλε μου εγώ δουλεύω Suse 10.2! Τα έβγαλα τα win και αρχικά είχα το ίδιο πρόβλημα. Λοιπόν στο suse έχει απο την αρχή τον archiver ο οποίος ανοίγει και αρχεία .rar και .zip. Όσο για το limewire υπάρχει έκδοση linux και μπορείς να την κατεβάσεις απο το επίσημο site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 σε ubuntu υπαρχει το forstwire που ειναι τελειως παρομοιο με το limewire υπαρχει και στα repos για να κανεις εγκατασταση η δες και τις οδηγιες εδω http://ubuntuguide.org/wiki/Ubuntu_Edgy καλο ειναι να βαλεις το automatix και να σου κατεβασεις οτι θελεις απο κει ειναι πιο ευκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joef_gr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 οκ με τα προγραματα θα τα βρω αλλωστε γνωριζω κατι απο Linux το θεμα ειναι emulator υπαρχει η τσαμπα ψαχνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Free emulators που εξομοιώνουν ολόκληρα PC στα οποία μπορείς να εγκαταστήσεις Windows υπάρχουν, με πιο γνωστά το Qemu και το Bochs (προτείνω Qemu!). Υπάρχει και το wine που αποτελεί implementation του win32 API στο Linux και τρέχει πάρα πολλές εφαρμογές τέλεια (ορισμένες καλύτερα κι από τα windows). .. Όμως όλα τα προγράμματα που ανέφερες υπάρχουν natively για Linux, αυτά ή εναλλακτικά τους, δεν έχεις λόγο να τρέξεις τις windows εκδόσεις τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.