tonypapadovic Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Σκέφτομαι να αγοράσω αυτή τη τηλεόραση: http://www.pixmania.com/gr/gr/452050/art/samsung/oceaunaoc-lcd-16-9-27-69.html# Η διαφορά στην τιμή σε σχέση με τα ελληνικά καταστήματα (e-shop,media markt,Ηλεκτρονική Αθηνών) είναι 100Ε+. Όμως δεν έχω ξαναγοράσει από το εξωτερικό και όπως και να το κάνουμε είναι μεγάλη αγορά. Θα πληρώσω τίποτα παραπάνω από αυτά που λέει; Δηλαδή 536+31,20Ε? Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Να πληρώσω με πιστωτική ή με τραπεζικό λογαριασμό; Παρακαλώ τα φώτα σας! Και ότι άλλο χρειάζεται δηλαδή...
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Και ποιος θα σου παρεχει εγγυηση αν σου παθει κατι εδω η τηλεοραση ???
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Οτι δεν θα επερνα κατι τοσο ακριβο εστω και αν κερδιζα 100+ ευρω απο οποιοδηποτε eshop του εξωτερικου γιατι αν μου παθαινε κατι ποιος θα μου το εφτιαχνε εδω ????Πιστευω εχει ρισκο.
tonypapadovic Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Αυτό ρωτάω φίλε μου!!!Αν αξίζει, αν είναι ασφαλές κ.λπ. Βοηθήστε ρε παιδιά!!!
doctorkostis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Εγω αγορασα ενα mini ηχοσυστημα της Panasonic πριν απο ενα χρονο απο το pixmania.Το πηρα 250? με τα μεταφορικα,ενω απο Ελλαδα το εβρισκα μινιμουμ 300 και μετα απο 2 μηνες.Σαν καταστημα ειναι αψογο,πληρωσα με electron πιστωτικη,το παρηγγειλα τριτη απογευμα και παρασκευη πρωι(ηταν παραμονη πρωτοχρονιας!) ηταν στο σπιτι μου(εκτος Αθηνων).Αγορασα και ενα MP3 αυτοκινητου πριν καμια 10αρια μηνες απο εκει,παλι χωρις κανενα προβλημα.Σαν καταστημα εχω πολυ καλη εμπειρια λοιπον και το προτεινω χωρις φοβο. Στο θεμα της εγγυησης τωρα πιστευω οτι θα πρεπει ο φιλος tony να ρωτησει στην ελληνικη αντιπροσωπεια της Samsung αν εχουν πανευρωπαικη εγγυηση(κανονικα πρεπει να εχουν).Οποτε αν καλυπτεται απο εγγυηση ενα προιον που εχει αγοραστει στην ΕΕ τοτε δε νομιζω οτι θα υπαρχει κανενα προβλημα.
tonypapadovic Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Τελικά το απέφυγα το pixmania...Όχι για κανέναν άλλον λόγω πέραν του ότι ήταν μεγάλη αγορά και φοβήθηκα. lol
vision Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 από ποιο pixmania έχετε αγοράσει όσοι το πράξατε? από το ελληνικό ή από το γαλλικό? http://www.pixmania-pro.com/gr/uk/home.html?prosess=463cde3c2bd1864f2c58bd0b0b01bacc&track=cs&trackid=9&dtr=20070220125432
arxaggelos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 kai apo to ellhniko kai apo to galliko erxontai apo gallia...vasika prin xrewseis thn karta sou des poso xrewnei EKSODA APOSTOLHS giati opote to koitaksa htan tosa polla pou den synefere h manoura na mplekw me ekswteriko. Fysika den agorasa pote tpt apo ekei, eidika kati toso akrivo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.