Προς το περιεχόμενο

DSLPHONE by VIVOdi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Guys, help!!!! Έχω ενεργοποιήση την υπηρεσία Cable TV της Vivo (ελπίζω να μην μετανιώσω που επέλεξα την συγκεκριμένη εταίρία γιατί αν πάρουμε παράδειγμα από το CS, άστα βράστα) και αναμένω την ενεργοποίηση. Σε διάφορα forums και ιστοσελίδες που έψαξα είδα ότι δίνουν σαν εξοπλισμό ένα router-modem vood ή κάπως έτσι. Το συγκεκριμένο δεν είναι από τα καλύτερα, αλλά τουλάχστον συνεργάζεται άψογα με το vo-ip της Vivo Και τις λυπές υπηρεσίες της. Εδώ όμως ξεκινούν τα προβλήματα: εγώ θέλω να χρησιμοποιήσω ένα δικό μου routerάκι, ένα Netgear με ενσωματωμένο κύκλωμα ADSl2+. Από όσα κατάλαβα, για να έχω τηλέφωνο θέλω και ένα ATA, και θα αγοράσω ένα CISCO ΑΤΑ 186. Το πρόβλημα είναι ότι ένα παλίος συνδρομητής μου είπε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με το συγκεκριμένο router,για διάφορους λόγους. Πρώτον, πρέπει να υποστηρίζει dhcp spoof???? Δεύτερον,πρέπει να ρυθμίσεις το router Να πέρνει δύο ip από τη Vivo, μία για το Internet και μία για το DSLPHONE (για το DSPLPHON ορίζεις διαφορετικά Vpi/Vci)! Η VIvodi έδινε πριν το Vood, ένα alcatel μαζί με το Cisco ATA 186. Και τώρα είναι η ώρα μου να ρωτήσω: έχει χρησιμοποιήσει κανένας το dslphone Με internet με διαφορετικό εξοπλισμό από τον παραπάνω, και αν ναι, πως το ρύθμισε???? επίσης, αυτό με τις δύο ip που σου δίνει ο isp, μου φαίνεται λίγο κουλό, ξέρει κάποιος κάτι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...