zoranb Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Ψάχνω για μια μεγαλύτερη μπαταρία από αυτήν που ήδη φοράει η mini dv camera μου (Sony TRV33). Που μπορώ να την βρώ φθηνά και αξιόπιστα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Παρε original για να εισαι σιγουρος .Εγω την πηρα απο ραδιο Αθηναι μαζι μετην Sony.Καθολου φτηνα ομως...Καπου στα 90 ευρω αλλα κραταει για 4 ωρες περιπου.
zoranb Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Ναι εντάξει original αλλά κάπου που να κάνει καλύτερες τιμές από αυτά τα μεγάλα καταστήματα, κάτι Κωτσόβολοι κλπ. είναι θάνατος στις τιμές! Γιαννης Platano έχεις και εσύ TRV33?
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Ναι εντάξει original αλλά κάπου που να κάνει καλύτερες τιμές από αυτά τα μεγάλα καταστήματα, κάτι Κωτσόβολοι κλπ. είναι θάνατος στις τιμές! Γιαννης Platano έχεις και εσύ TRV33? Οχι η δικια μου ειναι 2,5 ετων .Δεν θυμαμια μοντελλο αλλα ειναι ψηφιακη.Ρωτα και σε Γερμανο αλλα μην περιμενεις διαφορες μεγαλες.
zoranb Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Γερμανό ε, χμμ, εγω σκεφτόμουνα ξέρεις καμία τρύπα, στύλ κάτι μαγαζιά στη στοά της Βερανζέρου κλπ.... λέμε τώρα!
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Περνα και απο εκει αλλα για γνησια Sony μην περιμενεις διαφορες πανω απο 10% .Δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο το ψαξιμο.
zoranb Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Είχα βρεί κάποιον στο κέντρο αλλά με τη μετακόμιση έχασα το τηλ. του (το συγκεκριμένο δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα γνωστό μαγαζί). Κανείς που να ξέρει κάποιον με μπαταρίες στο κέντρο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.