Προς το περιεχόμενο

lacie HDD εξωτερικος

phaedra-samos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα τον LaCie 500GB με 170 ευρω απο Βελγιο. τον εχει κανεις αλλος; εγω τον εχω 2 μερες τωρα καλος φαινεται. αν το εχει κανεις απο σας μπορει να μου πει τη γνωμη του? εχει κανεις προβληματα;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αγόρασα σήμερα τον Lacie 320, 109 ευρώ. Πολύ ωραίο κουτί, κομψότατο και μικρό. Εξωτερικό τροφοδοτικό μικρών διαστάσεων, αλλά πολύ κοντό usb καλώδιο. Ο δίσκος είναι Seagate και σχεδόν αθόρυβος. Τον μετέτρεψα σε NTFS από FAT32 και τον δούλεψα μόλις 2 ώρες· κανένα πρόβλημα, ελπίζω να μη συναντήσω ούτε στο μέλλον!

Δημοσ.
Αγόρασα σήμερα τον Lacie 320, 109 ευρώ. Πολύ ωραίο κουτί, κομψότατο και μικρό. Εξωτερικό τροφοδοτικό μικρών διαστάσεων, αλλά πολύ κοντό usb καλώδιο. Ο δίσκος είναι Seagate και σχεδόν αθόρυβος. Τον μετέτρεψα σε NTFS από FAT32 και τον δούλεψα μόλις 2 ώρες· κανένα πρόβλημα, ελπίζω να μη συναντήσω ούτε στο μέλλον!

Και εγώ έχω τον συγκεκριμένο, συμφωνώ για το κοντό καλώδιο, έπρεπε να χρησιμοποιήσω ένα παλιό δικό μου.

Ωραίος σκληρός, τον έχω και συνέχεια ανοιχτό αλλά δεν φαίνεται να πτοείται.

Τον έχω 3 μήνες.

Δημοσ.

Εχω 2 LaCie Mobile Hard Drive 80 & 160 GB http://www.lacie.com/intl/products/product.htm?pid=10842'>http://www.lacie.com/intl/products/product.htm?pid=10842

και εναν LaCie Ethernet Disk mini

Gigabit Ethernet & Hi-Speed USB 2.0 στα 500GB

http://www.lacie.com/intl/products/product.htm?pid=10842

Κανενα προβλημα και με τους 3 ... απλα 1 φορα με ειχε κολλησει το

linux στον Εthernet

Δημοσ.

εγω παλι, γιατι εχω δει 1ΤΒ (4χ250) να την παιζει μετα απο μια εβδομαδα λειτουργιας, ενώ το service στην αθηνα δεν ηξερε πως να στησει το raid?

Δημοσ.
ενώ το service στην αθηνα δεν ηξερε πως να στησει το raid?

γιατι ξερη πως δουλευουν τα προιοντα που αντιπροσωπευη? τα προιοντα της lasie ειναι μια χαρα, το προβλημα ειναι μονο στον αντιπροσωπο. εχω δυο 500 ενα 50 και ενα 80 γιγα. με τους 500 ειχα μπερδεμα γιατι ενω ο πρωτος οταν τον ανοιξης ξεκιναει και δεν σταματαει το φαν και στον δευτερο δεν δουλευε καθολου. τελικα μονο μεσο μαμας lasie καταφερα να παρω αλλο που οταν ζεσταινεται αναβει το φαν. η ουσια ειναι οτι δεν ξεραν αν πρεπει να δουλευη η οχι το φαν(τοτε γιατι να το εχει?). επρεπε να στειλω ενα καρο μειλ για να παρουν στα σοβαρα το μειλ της μαμας που μου ελεγε οτι οταν ζεσταθει δουλευη και δεν πρεπει ουτε να δουλευη συνεχεια ουτε καθολου. εσενα πως δουλευει το φαν?

Δημοσ.

Παιδιά, έχω κι εγώ έναν lacie 250 gb και όλα πήγαιναν καλά μέχρι που βράχηκε και μάλιστα εν ώρα λειτουργίας. Τώρα το pc δεν τον βλέπει καθόλου και το φωτάκι που έχει πάνω αναβοσβήνει διαρκώς όταν τον ανοίγω. Το καλώδιο του τροφοδοτικού φαίνεται να είναι εντάξει. Υπάρχει κάποια ελπίδα να μη χάσω τα δεδομένα; Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάπου εξουσιοδοτημένο service για lacie; (Συγνώμη για την ασχετοσύνη μου)

Δημοσ.

ελπιζω να μην ειναι βλακεια αυτο που θα πω αλλα νομιζω οτι μπορεις να βγαλεις τον σκληρο και να αλλαξεις κουτι...

Υ.Γ. παιδια μην κραξετε! κοριτσι πραμα δεν ξερω και πολλα!

Δημοσ.

η Lacie δηλ φτιαχνει εξωτερικους με γνωστους δισκους..?αν καταλαβατε τι εννοω...:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

εννοειται οτι οι δισκοι δεν ειναι lacie! τετοια ειναι μονο τα κουτια, ακομα και οι μητρικες στα NAS ειναι απο αλλες εταιριες....

τωρα που το λες, εμενα δουλευουν διαρκως οι ανεμιστηρες!δεν ειναι βεβαια δικοι μου οι δισκοι, και δεν το εχω προσεξει, αλλα κατι μου ειπαν μια φορα...βεβαια, ζεσταινονται τα μηχανηματα, οποτε δεν μου φαινεται παραξενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...