Προς το περιεχόμενο

problem με σκληρο

ibizaios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια εβαλα προχτες εναν seagate 320 G και πριν 5 λεπτα ενω επαιζα ενα game μου βγαζει ενα μηνυμα οτι κατι απο αυτα που κατεβαζα με bitcommet δεν υπαρχει στο directory η κατι τετοιο.

τεσπα παω στο my computer κοιταω τον σκληρο και βλεπω οτι και τα 4 partition ειναι απο 0 g used/free.και απο το computer management μου εβγαλε αυτο...

και ρωαταω τι ειναι αυτα τα 8MB,16MB &512GB?????

post-23625-129062942599_thumb.jpg

Δημοσ.

Το unllocated νομίζω ειναι κομμάτι του δίσκου στο οποίο δεν έχεις κάνει ακόμα partition.Για δοκίμασε να το κάνεις ξανά με ntfs format.

Δημοσ.

τελικα μου ειπε ενας τεχνικος στο πλαισιο οτι εφταιγε το jumperaki στην θεση που το ειχα βαλει ...

κουκουρουκου αν και τωρα δουλευει τεσπα

καταραμενη τεχνολογια ...

Δημοσ.

Το τζαμπεράκι δε νομίζω να φταίει, έχω κι εγω το ίδιο πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή στο disk management μου βγάζει τον 150άρη wd μου σαν...565.33άρη (σε ntfs πάντα) και δε μπορώ να κάνω allocate τπτ ενω για φορματ δε το συζητάμε γιατι έχει 140gb πράμα μέσα. Καμια λύση που να μη περιλαμβάνει φορματ...?

Δημοσ.

φιλε μου εμενα παντως εβγαλε το τζαμπερακι και δουλευε και στο πλαισιο και στο σπιτι σωστα.δοκιμασε να αλλαξεις την κορδελα του σκληρου σου.ουτως η αλλιως φτηνη ειναι.

BTW εγω εχω χασει συνολο 340 G απο τις δυο προηγουμενες ιστοριες με τους WD γιαυτο και πηγα σε seagate μπας και ....

Δημοσ.

g**o tin trela mou me tous kolodiskous. simera eno eixa ena 160ari western se frame, ton anoigo, pouthena o diskos sto my computer. mono sto device manager figourarei. auti ti leksi "unallocated" oute na tin akouo den thelo pleon. kati na kanoume re paidia. oloi afto pou fovomaste pathainoume.

Δημοσ.

Kι εγω την έπαθα χτες, μου έβλεπε unallocated τον παλιό μου 100άρη wd και όταν τα έκανα allocate...έχασα 100gb υλικό (ήταν τίγκα)...έλεος :?

Δημοσ.

Λοιπόν πείτε μου κάποιος τι να κάνω γιατι θα τρελαθώ. Όπως είπα παραπάνω, αφού έχασα ό,τι είχα στον 100άρη, έβαλα τον καινούριο μου 250άρη και τον φόρτωσα με πράμα.

Πριν λίγο κράσαρε ο υπολογιστής και μετά το restart δε μου έβλεπε πάλι το 250άρη!!!! Πάλι unallocated!!!

Πείτε μου κάτι ασφαλές να κάνω, μη τα κάνω πάλι allocate και χαθούν όλα γιατι θα σκοτώσω κανα gates, θα του φάω το λαρύγγι με τα καμένα τα 2003 να πούμε :twisted:

post-36539-1290629430_thumb.jpg

Δημοσ.

Αυτό θα πει ατυχία. Δοκίμασες κανένα πρόγραμμα για DataRecovery? Ίσος να μπορέσεις να πάρεις κάποια δεδομένα πίσω, και μετά να κανείς φορματ.

Δημοσ.
δεν χρειαζεσαι format.δεν πιστευω να θες να χασεις τα αρχεια σου.στειλε μου pm και θα σου πω τι θα κανεις.

file mou giati den to les dimosia? an poianei, tha soseis poli kosmo.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...