trojan21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 αγορασα σημερα PIONEER DVR-212 ,ola ta serial ata ειναι αθορυβα?
GiOrGoSk21 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Αθόρυβα στο διάβασμα;Ποιος σου το είπε;Δεν νομίζω ότι η σύνδεση επηρεάζει το θόρυβο στο διάβασμα δίσκων. Υπάρχουν ide dvd recorders που είναι αθόρυβα όπως υπάρχουν κι άλλα που προκαλούν θόρυβο στο διάβασμα.Το ίδιο ισχύει και για τα sata drives. Πάντως έκανες καλή αγορά.Ψήνομαι κι εγώ γι'αυτο το μοντέλο ή για τα 112 και 115(πάλι της Pioneer).Απ'την άλλη είναι και το Samsung που τα σπάει.Διπλό δίλλημα,sata ή ide + Pioneer ή Samsung...
trojan21 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Προβλημα με το pionner εχω καψη 2 dvd+r, emtec ,verbatin ,kai 8x ταχυτητα, και δεν τα διαβαζει ουτε το dvdplayer ουτε το xbox360,ειναι καινουργια και τα 2 ,και λεγω δεν δομκιμαζωνα γραψο ταινια με sony-rw και επεξε,τι φταιη?
GiOrGoSk21 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Χμμμ περίεργο...Ολοκαίνουριο dvd recorder και pioneer και να έχει πρόβλημα τόσο νωρίς. Δε μπορώ να σκεφτώ τι φταίει,για να είμαι ειλικρινής δεν έχω μεγάλη εμπειρία σε θέματα προβλημάτων dvd recorders(ίσως γιατί δεν μου παρουσιάστηκε ποτέ πρόβλημα,ώστε να ψάξω τη λύση του).Αρκετά αξιόπιστες γνώμες για τέτοια θέματα παίρνω απ'το forum του cdfreaks. Θα σου έλεγα να έκανες ένα firmware update,αλλά εγώ στη θέση σου θα χρησιμοποιούσα την εγγύηση για αντικατάσταση του προϊόντος.Γιατί αν έκανα firmware update κι εξακολουθούσε να υπάρχει το πρόβλημα,μετά δεν θα μπορούσα μετά να κάνω αντικατάσταση του προϊόντος...Λογικά θα με έστελναν από'κει που ήρθα οι άνθρωποι του μαγαζιού(και θα είχαν και δικαιολογία ότι πείραξα το firmware του).
Commentator Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 παντως και τα LG παιδες ειναι πολυ αποδοτικα.Με αυτο που εχω ειμαι πολυ ικανοποιημενος
pusher Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Ισχύει σίγουρα ότι το firmware update ακυρώνει την εγγύηση; Αφού η ίδια η εταιρία δημιουργεί και παρέχει τη νέα έκδοση του firmware...
Hlapatsas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δεν ακυρώνει την εγγύηση.Αν πάθει κάτι το αντιγραφικό κατά την διάρκεια του update σου λέει ότι δεν ευθύνεται..
pusher Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δεν ακυρώνει την εγγύηση.Αν πάθει κάτι το αντιγραφικό κατά την διάρκεια του update σου λέει ότι δεν ευθύνεται.. Αυτό ακούγεται πολύ πιο πιθανό. Στο μήνυμα #124 διάβασα το αντίθετο και παραξενεύτηκα.
blackstar Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Αυτό ακούγεται πολύ πιο πιθανό. Στο μήνυμα #124 διάβασα το αντίθετο και παραξενεύτηκα. Για 25-30 ευρώ δεν θα πολύ ανησυχούσα για οτι βλακεία και να έκανα με το dvd-rw , στην χειρότερη τον περιπτώσεων να πάρω ένα άλλο, να έχω να παίζω με κάτι ποιο καινούργιο.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δεν ακυρώνει την εγγύηση.Αν πάθει κάτι το αντιγραφικό κατά την διάρκεια του update σου λέει ότι δεν ευθύνεται.. Αυτό εννοούσα φίλε pusher. Κι επειδή δε θέλω να μπλέκομαι σ'αυτά τα παιχνίδια με τα μαγαζιά και τις εταιρίες για το αν φταίω ή όχι εγώ με το update που έκανα(δεν είναι και μετρημένες στα δάχτυλα περιπτώσεις που μαγαζιά/εταιρίες παραγωγής τα ρίχνουν στον πελάτη),προτιμώ να χρησιμοποιήσω κατ'ευθείαν την εγγύηση,έστω σαν πρώτο βήμα.Κι ειδικά σε περίπτωση που το dvd-rw(ή οποιοδήποτε άλλο hardware)είναι ολοκαίνουριο όπως το Pioneer του φίλου παραπάνω.
Cue Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Το NEC 3520 έχει αρχίσει και μου κάνει νερά. Γράφει το δισκάκι και στο καπάκι δε μπορεί να το διαβάσει...γενικά έχει αρχίσει και παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα στο read. Ανάμεσα στα LG DVD-RW GH20NS10 PIONEER DVR-212 SATA PIONEER DVD-RW 115D Τι προτείνετε από προσωπική εμπειρία? Να ξαναπεράσω σε NEC (AD5200) ή να το αποφύγω μια και καλή?
pusher Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Το NEC 3520 έχει αρχίσει και μου κάνει νερά. Γράφει το δισκάκι και στο καπάκι δε μπορεί να το διαβάσει...γενικά έχει αρχίσει και παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα στο read. Ανάμεσα στα LG DVD-RW GH20NS10 PIONEER DVR-212 SATA PIONEER DVD-RW 115D Τι προτείνετε από προσωπική εμπειρία? Να ξαναπεράσω σε NEC (AD5200) ή να το αποφύγω μια και καλή? Από Pioneer πάρε το 215 που είναι νεώτερο μοντέλο του 212.
blackstar Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Pioneer 215 η Optiarc 7200 / 7203 και τα δυο είναι κορυφαία στην γράψιμο, και 2 δείγματα έγγραφης σε sony +r 16x. "]Pioneer 215D "]Optiarc 7200A
GiOrGoSk21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Tο cdfreaks πάντως λέει τα καλύτερα για τα pioneer 112,112D και 115.Είναι,άλλωστε,και στην πρώτη 5άδα. Κι εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα για τα 112 κι 115.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.