Προς το περιεχόμενο

Dvd Rw Ψηφοφορία

madsc

Ψηφίστε DVD RW  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ψηφίστε DVD RW

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Samsung SH-S203B. Mόνο το 44% που έχει στις προτιμήσεις των Cdfreaks φτάνει. Διπλάσιο ποσοστό φήφων από όλα τα drive σχεδόν.

Αλλά από αυτά που λές το 1.

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια διαβαζω προσεχτικά οσα μπορώ στο φορουμ, μπορει καποιος να δώσει κατατοπιστικές απαντήσεις για τις τεχνολογίες labelflash, lightscribe, secure disc κλπ κλπ...

1)Αξίζουν τον κόπο δλδ?η απλα είναι για εφέ και τα δισκάκια που προοριζονται γι αυτές δεν συμφέρουν?

2)το dvd-r που θα πάρω θα είναι sata, λεει να πάρω και το dvd-rom ως sata? εννοω συμφέρει να καλύφουν 2 sata θέσεις μόνο απο τις 2 συσκευες dvd-r k dvd-rom?

Δημοσ.
Παιδια διαβαζω προσεχτικά οσα μπορώ στο φορουμ, μπορει καποιος να δώσει κατατοπιστικές απαντήσεις για τις τεχνολογίες labelflash, lightscribe, secure disc κλπ κλπ...

1)Αξίζουν τον κόπο δλδ?η απλα είναι για εφέ και τα δισκάκια που προοριζονται γι αυτές δεν συμφέρουν?

2)το dvd-r που θα πάρω θα είναι sata, λεει να πάρω και το dvd-rom ως sata? εννοω συμφέρει να καλύφουν 2 sata θέσεις μόνο απο τις 2 συσκευες dvd-r k dvd-rom?

labelflash/lightscribe den a3izoyn ta prota einai mono apo to ritek :X ta deytera apo thn

MBI :X dld metriotites, twra an apla 8es na fenete kati san (h to) e3oflio ok, to secure disc einai mia blakia tis LG poy gia na pe3i prepei na exeis to incd (dld xese mesa).

Gia to deytero an 8es na kalipsis tis 2 8eseis SATA pare 2 dvd-rw (prosopiki apopsi) h alios

mine me to ena SATA dvd-rw.

Δημοσ.

Gia to deytero an 8es na kalipsis tis 2 8eseis SATA pare 2 dvd-rw (prosopiki apopsi) h alios

mine me to ena SATA dvd-rw.

Δλδ αν πάρω dvd rom να πάρω απλο λες οχι sata.

Οποιος εχει παντως καποια απο αυτες τις τεχνολογίες ας πει γνωμες

Δημοσ.

eixa 2 plextor.to ena itan cd-r kai to allo to px-760sa.itan k ta 2 mapa.vevea eimai kai gademis mporei na etixe.ta kalitera poy exo dokimasei einai to nec-3500ag,liteon 832s,1635s,lh-20a1s,lh20a1h,samsung sh-s203b.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μολις τσιμπησα σημερα ενα NEC OPTIARC AD-7200A BULK BLACK από το e-shop με 27.10 Ευρω. :

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.331686

Εντυπωση μου εκανε το βαρος του. Μολις 0.69 κιλα. Το παλαιοτερο NEC2510A που ειχα ηταν 1,02 κιλα. Σαν ψευτικο ειναι το 7200. Κανει και κατι περιεργους ηχους και ειναι και made in china σε αντιθεση με το 2510Α που ηταν φτιαγμενο στην Μαλαισια. Για να δουμε στην συνεχεια πως θα παει.

Δημοσ.

Learner μην πολυεμπιστεύεσαι το e-shop στις αγορές DVD-R(και γενικά σημαντικών εξαρτημάτων του pc,π.χ. Mobo,cpu,hdd).Καλύτερα multirama ή γενικότερα κάτι πιο "βαρύ" σαν όνομα μαγαζιού.Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι stadar δεν θα βγει καλό το προϊόν που αγοράσες ή θα αγοράσεις σο μέλλον.Για πρόληψη και μόνο το λέω.

Όσο για DVD-R,ακούω και διαβάζω συνέχεια τα καλύτερα για τα Samsung και τα Pioneer το τελευταίο(μεγάλο)διάστημα.Προς τα εκεί θα κινηθώ για αγορά στο προσεχές μέλλον.

Έχω εδώ κι ένα 8μηνο ένα LG GSA-H22N και δηλώνω υπέρευχαριστημένος.Καιρός να τα κάνω 2 με την αγορά ενός απ'τις παραπάνω μάρκες που αναφέρω.

Δημοσ.

εγω ενα sony dru 500 εχω και προσπαθω να το χαλασω

το εχω4 χρονια σχεδον και χρησιμοποιω dvd cd verbatim

αν διαλυθει να δω τι θα παρω λολ

Δημοσ.
εγω ενα sony dru 500 εχω και προσπαθω να το χαλασω

το εχω4 χρονια σχεδον και χρησιμοποιω dvd cd verbatim

αν διαλυθει να δω τι θα παρω λολ

γιατι θες να το χαλασεις:mad:;

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω το Samsung SH-S203B. Το έχει κανένας το συγκεκριμένο να μας πει αν είναι πράγματι όπως το παρουσιάζουν; Γενικά ποια είναι η γνώμη σας για τα Samsung; :Είναι αρκετά αξιόπιστα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...