Προς το περιεχόμενο

Dvd Rw Ψηφοφορία

madsc

Ψηφίστε DVD RW  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ψηφίστε DVD RW

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά δεν έχει σημασία να υποστηρίζουμε μεμονωμένα κάποιο recorder,

σεβαστή η γνώμη του καθενός,αλλα το σύνολο της δημοσκόπησης μετράει.

παράδειγμα εγώ πιστός στα Plextor ,μετά από τη δημοσκόπηση θα κοιτάξω και τα Nec.

Ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματα του από αυτήν την δημοσκόπηση,και ευχαριστούμε όλους που ψηφισαν.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Emena den mou leei tpt to na grafo dvd-/+rw einai oti poio asximo mporeis na

baleis sto drive soy, kai sigoyra den dixni tpt sxetiko me thn poiotita kataskeyhs,

opos kai engrafis, mias kai ola ta dvd-rom(-/+rw) ta diabazoyn

poio arga, kai exoyn mikroteri diarkia zwhs apo ena aplo dvd-/+r, twra to oti to

plextor soy to diabase me thn proti (emena prosopika) den leei tpt, kai pleon to

oti plirosis perneis den einai kritirio mias kai h akribi plextor pleon pernei apo

LG/NEC/PIonner, opote teleiose ayto o my8os(kai malista apo thn idia thn

Plextor).

To mono symperasma poy mporei na bgalei kapoios einai oti an sou pezi sosta

einai mia xara kai den yparxei logos na to ala3is.

μπες στο cd freaks και ασε τα poll τα δικα μας που υπαρχουν εξιδικευμενοι στο χωρο. εκει θα δεις απειρα quality tests και τα plextor ειναι μακραν αξιοπιστα ακομη.

Δημοσ.

Το samsung δε το προλαβα καθολου στη 3η εγγραφη χαλασε lol (επίσης εγινε τασακι)

Tόσο άχρηστη εταιρεία είναι δηλαδή η samsung?Τι σού έπαθε δηλαδή στην τρίτη εγγραφή?Καί γιατί δεν το γύρισες πίσω αφού είχες εγγύηση αλλά το έκανες τασάκι όπως λες?Σαν πολλά ψέμματα λέγονται εδώ πέρα καί δεν μπορεί κανείς να βγάλει αξιόπιστα συμπεράσματα τη στιγμή μάλιστα πού πολλές εμπειρίες μας λειτουργούν εδώ σαν οδηγός αγοράς.Περισσότερο προσοχή καί τεκμηρίωση θα συνιστούσα.

Σημειωτέον ότι δεν έχω samsung αλλά νομίζω το να κάνουμε αρνητική διαφήμηση σε μιά εταιρεία χωρίς αιτιολόγηση δεν βοηθά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δύο Nec είχα. Το πρώτο χωρίς να το τυραννάω με πολλές εγγραφές στους 14 μήνες καθάρισε. Το δεύτερο που έχω, ενώ διάβαζε dvd που είχα γράψει στο ίδιο, μετά από ένα δίμηνο ειδικά τα TDK δεν τα διαβάζει....Επίσης δε διαβάζεις (δε θυμάμαι μάρκα) και κάποια άλλα DVD που σε άλλες μάρκες παίζουν μια χαρά. Απογοητευμένος εντελώς έμεινα. Plextor που έχει φίλος εδώ και 2 χρόνια, έχει βγει πολύ αξιόπιστο. Για τα NEC άκουγα πολύ καλές γνώμες αλλά σε εμένα, δεν άφησε καλές εντυπώσεις. Μπορεί να έπεσα στην περίπτωση. Σκέφτομαι για να αγοράσω ή LG ή Samsung. Τα Plextor καλά, αλλά ακριβά.

Δημοσ.

Μαλλον το NEC 3520 που εχω ως τωρα αρχισε να τα φτυνει (αναγνωριζει τα πιο πολλα γραμμενα dvd σαν κενα). Επομενως παω για ενα καινουριο και φτηνο αν γινεται (30 ? max) και προσανατολιζομαι για το SAMSUNG DVDRW SH-S182M LIGHTSCRIBE BULK BLACK. Εχει καμια γνωμη κανεις γι αυτο ή καμια καλυτερη προταση (σε αυτα τα λεφτα παντα)? :-?

Ευχαριστω πολυ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Pioneer κορυφη,το εχω σκισει και παιζει σα τρελο.απορω πως και το εχουν 4 στη ψηφοφορια,φενεται δεν το εχουν παρει χαμπαρι,ενα nec που εχω ειναι πολυ αργο.μετα το nec εχω παρει δυο pioneer.meta ta plextor ta kalytera

Δημοσ.

Παιδιά θα κάνω μια απλή ερώτηση.

Πόσοι από εμάς έχουν μερτσέντες πόσοι φολκσβάγκεν και πόσοι φίατ;

Κάπως έτσι είναι και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας εδώ.

Όπως καταλάβατε δεν σημαίνει ότι η εταιρεία με τους περισσότερους ψήφους έχει απαραίτητα και τα καλύτερα μηχανήματα.

Το ποια είναι καλύτερη εταιρεία συνήθως απορρέει από αξιόπιστα συγκριτικά τεστ.

Δημοσ.

Kαι εγώ το Pioneer 112 εχω εδώ και 10 μήνες και μόνο καλά λόγια μπορώ να πώ μέχρι στιγμής... Δεν μου έχει αστοχήσει σε αντιγραφές ούτε μια φορά ενώ ειναι και αρκετά ήσυχο (σε σχέση με το 3550 της NEC που ειχα πριν..)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...