overclockerd Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Κατα την Γνωμη μου τα NEC Και τα Plextor ειναι με διαφορα τα καλυτερα!
kazanas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Egw me to LG mou exw problimata stis megales taxitites eggrafis
nikos-grfo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Έχω το NEC AD3500 Black και δεν το αλλάζω. Αν και αρχίζει να μην αναγνωρίζει τα νεότερα DVD R DL δεν το αλλάζω. Σκέφτομαι να αναβαθμίσω το firmware του αλλά δεν ξέρω αν πετύχει και του δημιουργήσει προβλήματα. Τα δισκάκια που γράφει παίζουν τέλεια σε όλα τα player και dvd-rom. Άριστο μηχάνημα.
geovard Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Έδωσα ψήφο στα Plextor γιατί είναι σίγουρα τα πιό αξιόπιστα. Έχω καί ένα NEC το 4551Α καί δεν μού γράφει καλά κάτι δισκάκια dvd+rw tdk 8x πού αγόρασα πρόσφατα από το Πλαίσιο.Τού άλλαξα κάμποσα firmwares αλλά τίποτις.Καμμιά ιδέα?
Kagkouros Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Εγώ έλεγα να πάρω Samsung αλλά κάποιος μου λέει ότι έχουν ασυμβατότητες με DVD-R, ισχύει κάτι τέτοιο :? ?
Members gsarig Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Members Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Ψήφισα NEC. Όχι ότι έχω δοκιμάσει βέβαια και τίποτα άλλο (αν και πρόσφατα πήρα ένα LG για τον δεύτερο υπολογιστή - αλλά είναι πολύ πρόσφατο και δεν μπορώ ακόμη να το κρίνω). Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το NEC 4551 μου. Εκτός του ότι ήταν πολύ φτηνό, μέχρι στιγμής, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά δισκάκια ΤΥ, δεν είχα ούτε μια άστοχη εγγραφή και, συνεπώς, κανένα παράπονο.
geovard Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Τον καλό recorder κατά την άποψή μου θα τον δείς πως μεταχειρίζεται τα επανεγγράψιμα δισκάκια.Τα εγγράψιμα όλες οι συσκευές σχεδόν τα γράφουν καλά.
phovos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Ειχα plextror / asus / nec / samsung / LG τα plextror παρα πολυ καλα διαβαζαν τα παντα εγραφαν γρηγορα αλλα οχι value for money To asus τπτ το ιδιαιτερο και συντομα εγινε τασακι... Τα NEC top σε value for money καλες ταχυτητες αλλά ειχα κατι προβληματακια στην αναγνωση ψιλογρατζουνισμενων dvd Το samsung δε το προλαβα καθολου στη 3η εγγραφη χαλασε lol (επίσης εγινε τασακι) To lg Που εχω τωρα διαβαζει και γραφει μια χαρα δεν εχω κατι αρνητικο να πω μεχρι στιγμης. οποτε. 1)plextror 2)lg 3)Nec
geovard Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μα είναι δυνατόν?Να κάνω διαμόρφωση σε ένα δισκάκι dvd+rw (Μού έμεινε από τον καιρό της κασέτας το γράψε σβήσε) με το 4551Α καί μετά αυτό να μην αναγνωρίζει το δισκάκι ενώ άμα το βάλω αμέσως στο plextor να το βλέπει? Δεν είναι τυχαία η φτήνια τελικά.Καί σας λέω πάλι.Δεν αποτελεί ασφαλές κριτήριο γιά την αξία ενός recorder το δισκάκι μιάς χρήσης.Σήμερα όλοι οι drives τα γράφουν καλά.Πειραματιστείτε με διάφορους τύπους επανεγγράψιμων.Εκεί φαίνεται η διαφορά.Δεν μού λέει τίποτα ότι κάποιος έχε γράψει άπειρα δισκάκια μιάς χρήσης.Το μόνο συμπέρασμα είναι ότι είναι ανθεκτική η συσκευή.
blackstar Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Emena den mou leei tpt to na grafo dvd-/+rw einai oti poio asximo mporeis na baleis sto drive soy, kai sigoyra den dixni tpt sxetiko me thn poiotita kataskeyhs, opos kai engrafis, mias kai ola ta dvd-rom(-/+rw) ta diabazoyn poio arga, kai exoyn mikroteri diarkia zwhs apo ena aplo dvd-/+r, twra to oti to plextor soy to diabase me thn proti (emena prosopika) den leei tpt, kai pleon to oti plirosis perneis den einai kritirio mias kai h akribi plextor pleon pernei apo LG/NEC/PIonner, opote teleiose ayto o my8os(kai malista apo thn idia thn Plextor). To mono symperasma poy mporei na bgalei kapoios einai oti an sou pezi sosta einai mia xara kai den yparxei logos na to ala3is.
geovard Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Emena den mou leei tpt to na grafo dvd-/+rw einai oti poio asximo mporeis na baleis sto drive soy, kai sigoyra den dixni tpt sxetiko me thn poiotita kataskeyhs, opos kai engrafis, mias kai ola ta dvd-rom(-/+rw) ta diabazoyn poio arga, kai exoyn mikroteri diarkia zwhs apo ena aplo dvd-/+r, twra to oti ). Δεν καταλαβαίνω την έκφραση "ότι πιό άσχημο".Σκέψου ότι τα επανεγγράψιμα δισκάκια είναι γιά άλλες δουλειές καί με περιορισμό στην ταχύτητα.Γι αυτό εξ άλλου λέω ότι εκεί φαίνεται o καλός recorder.Έπειτα δεν γράφεις σ αυτά τα μέσα γιά να τα κρατήσεις γιά πάντα.Άρα δεν έχει νόημα η διάρκεια ζωής. toplextor soy to diabase me thn proti (emena prosopika) den leei tpt, kai pleon to oti plirosis perneis den einai kritirio mias kai h akribi plextor pleon pernei apo LG/NEC/PIonner, opote teleiose ayto o my8os(kai malista apo thn idia thn Plextor). Έχω το 716Α πού μάλλον είναι το πιό πετυχημένο καί με γνήσια εξαρτήματα. To mono symperasma poy mporei na bgalei kapoios einai oti an sou pezi sostaeinai mia xara kai den yparxei logos na to ala3is. Διαφωνώ.Καί το αυτοκινητάκι σου σε πάει μιά χαρά στον προορισμό σου αλλά δεν θάλεγες όχι σε μιά μερσεντές!
blackstar Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Ma ta dvd-/+rw einai xalia, syn to gegonos oti to laser xreiazete perisoteri dinami gi ana grapsi se ena rw apo oti se ena r, pros8ese kai to oti gia na deis sobaro apotelesma 8es na kaneis full format to diskaki. Ta 708/712/716/755/760 einai "gnisia" Plextor, ta nea montela einai apo ales etairies. Mpa mia xara einai kai to ama3i poy apla se paei sthn doyleia, idika an den sou bgazi problimata .
Members gsarig Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Members Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Κοίτα, αν σου δώσουν την μερσεντές στην ίδια τιμή με το αμαξάκι, εννοείται πως θα προτιμήσεις τη μερσεντές (plextor). Από όσα έχω δει όμως (εντελώς εμπειρικά, χωρίς φυσικά να έχω ιδιαίτερες γνώσεις στο θέμα), φτηνές μάρκες τύπου Nec, σε συνδυασμό με καλά δισκάκια, κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους, εκτός κι αν έχεις πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις (βλ. επανεγγράψιμα, τα οποία προσωπικά έπαψα να χρησιμοποιώ από τότε που βγήκαν τα usb sticks). Προφανώς, σε βάθος χρόνου, τα plextor φαντάζομαι πως θα είναι καλύτερα, αλλά για μένα, που κάνω από καμία έως το πολύ 10 εγγραφές την εβδομάδα (και πολλές λέω - από τότε που πήρα εξωτερικό δίσκο σχεδόν τις έχω κόψει), δεν βρίσκω λόγο να αγοράσω plextor, τη στιγμή που με τα ίδια λεφτά μπορώ να πάρω ακόμη και 2 Nec. Για να καταλήξω, πιστεύω πως για έναν μέσο χρήστη, οι ποιοτικές παραχωρήσεις που κάνει όταν αγοράζει ένα οικονομικό DVD-recorder δεν είναι τόσο σημαντικές ώστε να καθιστούν την αγορά κακή ή και πρακτικά ασύμφορη. (άσχετο: μόλις θυμήθηκα ότι το πρώτο CD-recorder μου, ένα Philips, το είχα αγοράσει - τω καιρώ εκείνω - 96.000 δραχμές!!! :) )
geovard Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Egw me to LG mou exw problimata stis megales taxitites eggrafis Καί τι σε πειράζει?Γράφε σε μικρότερες ταχύτητες.Εκτός καί αν είσαι...Νιγηριανός καί βιάζεσαι να βγάλεις παραγωγή! :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.