pusher Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 xm! pos akribos kaneis c1/c2, pie/pif, jitter, fe/te kai ta test se ena adeio dvd h cd? Τα ίδια test μπορείς να τα κάνεις και με τα tools του Nero!
blackstar Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Τα ίδια test μπορείς να τα κάνεις και με τα tools του Nero! @pusher me to nero kaneis c1/c2 pie/pif, mono merika benq exoun epipleon dynatotites, twra bebaia me th nea ekdosi to cdspeed 8a mporeis na kaneis merika epipleon test (ala den 3ero se poia drive), kai telos ena apo ayta poy eixa rotisi ton doc1000 htan ontos gia adeia cd/dvd, ala (prosopika) den eixe na prosferi kai tpt, efoson 8ewritika panta elenxe thn poiotita tou dvd kai alalogos soy protine thn taxitita engrafis, pantos eixe diabazi arnitika sxolia sto cdfreaks. ypopsin oti me to nero den mporeis na kanei kanena test me plextor drive(ektos apo ta tranfer rate, kai merika apla test poy pezoyn akoma se 5 xronnon dvd-rom).
blackstar Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 ANEMOS-V το θέμα είναι ότι εαν ψήφισε ο καθένας με βάση αυτό που έχει (πράγμα που το πιστεύω) το πρόβλημα είναι ότι το μοντέλο που έχει μπορεί να μην κυκλοφορεί πλέον και η ποιότητα των σημερινών να είναι υποδεέστερη (για την ίδια εταιρεία πάντα) Doc1000 einai toso a3iopista ta kainoyrgia modela ths plextor? kai se 1-2 mhnes to ebgales ayto to sympersama? egw ligo poy eida sto cdfreaks ena megalo pososto ta exei stili piso gia rma? Kai o ka8e enas psifizi simfona me ayto poy exei xronnia kai den toy exei xalasi (an 8yame h psifos htna gia dvd-rw oxi cd-rw, opote ta yamaha kai ta scsi ths plextor den anoikoyn se ayth thn katigoria).
Dr_73 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Φαντάζεσαι να ψήφιζαν όλοι με βάση την ποιότητα των scsii Plextor ή Yamaha που έχουν (και είναι σα τεθωρακισμένα) ? Το Yamaha SCSI είναι ατυχές παράδειγμα. Είχα αγοράσει το πρώτο CD-Recorder 4x (SCSI) που είχε βγάλει το 1998. Είχα σκάσει 290.000 δρχ τότε για ένα drive.Είχε εγγύηση 12 μήνες. Χάλασε στους 12,5 ... Για χρόνια έβριζα τη YAMAHA και την καταριόμουν! Όταν σταμάτησε να βγάζει τα ρημάδια της, δικαιώθηκα!
pc_admin Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Για μενα τα Nec σαν recorders ειναι κορυφη (γραφουν και αναγνωριζουν μεγαλη γκαμα media) Σαν readers ομως νομιζω οτι υστερουν (συγκρινω το NEC-ND3550A me to Liteon 8x rw που ειχα πριν που ενω ειχε ασυμβαροτητες με media ,διαβαζε σκυλι ) Το καλυτερο για μενα Nec dvdrw σε συνδυασμο με καποιο plextor ή Liteon dvd-rom
papayios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 BENQ 1620 pro . Πολυ ικανοποιημενος . Πρωτα ειχα ενα btc το οποιο αν και πατατα δουλευει ακομα σαν εξωτερικο .
Lafas1987 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Εγώ έχω το NEC DVD_RW ND-4571A. Νομίζω ότι είναι πολύ καλό. Κανένα πρόβλημα δεν έχω δει. Σκέφτομαι να το δώσω και να πάρω ένα SATA.
washcloud Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Εγώ έχω το NEC DVD_RW ND-4571A. Νομίζω ότι είναι πολύ καλό. Κανένα πρόβλημα δεν έχω δει. Σκέφτομαι να το δώσω και να πάρω ένα SATA. ..ayto moy 8ymise 1 palio anekdoto,paei kapoios kai rwtaei se sxetika kainoyrio kai f8hno papoytsadiko "-apo poiothta pws einai ta papoytsia sas?antexoyn?" ..kai pairnei thn ekshs PERHFANH apanthsARA, "-ena mono 8a sas pw-1 xrono twra,kanenas pelaths mas den hr8e na parei 2o zeygari!!"
lyckos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Παίδες, εχω ενα ΝΕC 3520 το πήρα πριν περίπου 2 χρονια...όσον αφορά στην εγγραφή δεν μπορώ να πω οτι έχω παράπονο, οχι οτι έκαψα και εκατονταδες, αφού κατα διαστήματα δεν έχω ίντερνετ (στην ελλαδα δε ζω??) Τώρα τελευταία όμως έχει χειροτερεψει παρα πολυ η ικανότητα ανάγνωσης DVD, και βαθμιαια χειροτερεύει όλο και περισσότερο. Αφού πλέον διαβάζει μόνο οτι εχει καψει αυτό.Και επειδή δεν έχω 2ο ROM και γενικώς ουτε και λεφτά για πέταμα, ψάχνω 2 βδομάδες τώρα να αγοράσω κάτι αξιόπιστο και στους 2 τομείς...Συμπερασματικά δεν θα ψηφίσω ΝΕC Κατι που δεν είπα ειναι οτι οταν βάζω έργο να δω (εφημερίδας ή και νοικιασμένο) πέφτει η ταχύτητα και διαβάζει συνέχεια ο σκληρός, το έργο ειναι σαν να το βλέπω στα 3/4 της κανονικής του ταχύτητας...
fragment_ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 ρε σοβαρευτητε, εσεις κοιτατε ποσα δισκακια μπορει να γραψει το αντιγραφικο και το ποσο αντοχη στο χρονο έχει? ΜΗ ξεχνατε!! Το βασικο ειναι να γραφει δισκακια τα οποια αντεχουν στο χρόνο.... (με την προυποθεση οτι τα ιδια τα δισκακια ειναi καλης ποιοτητας) Με λιγα λόγια το plextor διακρίνεται για την ποιότητα εγραφής, χέστικα αν τα παίξει στον ενα και στον δευτερο χρόνο. σκοπος ειναι το δισκακι μετα απο 10 χρονια να μπορω να το χρεισιμοποιήσω. Με λιγα λόγια αγορασα 2 αντιγραφικα μαζί. 1)Plextor 760 2)Optiarc LF και τα δυο 18x. -= Plextor με διαφορά. =- *ps Ρε guys γιατι η NEC έγινε Οπτιαρκ? Ακουσα οτι ενωθηκε με την Sony. Kai απο τι θυμαμαι (επεσα θυμα) η Sony ειχε τα χειροτερα (κακιστα) αντιγραφικα σε θεμα ποιότητας. Μα το θεο ουτε ενα δισκακι δεν μου δουλευει τωρα. (διαστημα 4ρων χρονων) *ps ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ χαμυλες ταχυτητες εγγραφης, θήκες/προστατευτικα στα dvd, και καλης ποιοτητας Dvd (TY-Verbatim-Maxwell-Ricoh).
blackstar Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 H poiotita engrafeis exei na kanei me to meso kata 50% (an oxi kai parapano), ena 30% gia to meros poy 8a einai (p.x. se kanoniki 8iki h petameno xyma), kai to ypolipo me to dvd-rw giath oles h etairies exoun beltiomeno f/w gia TY/MCC, kai telos, poio plextor? pleon h plextor exei ena atapi poy einai to 7173 tis NEC, ena sata poy einai to 212 tis Pioneer, kai ena e3oiteriko poy fenete na einai ths LG, opote pleon den exei nohma na leme plextor, toylaxiston mexri na "an" bgalei 3ana kapoio proion poy 8a to exei kataskeyasi h idia, kai oxi na exei ala3i to f/w.
blackstar Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 gia to 810 (SATA) des ayto, gia to 800 (ATAPI) mporeis na deis edw, kai kapoy sto forum leei kai gia to kainoyrgio e3wteriko. ypopsin idi meriki dokimasan na metatrepsoun to 7170 se 800.
kazanas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 ..ayto moy 8ymise 1 palio anekdoto,paei kapoios kai rwtaei se sxetika kainoyrio kai f8hno papoytsadiko "-apo poiothta pws einai ta papoytsia sas?antexoyn?"..kai pairnei thn ekshs PERHFANH apanthsARA, "-ena mono 8a sas pw-1 xrono twra,kanenas pelaths mas den hr8e na parei 2o zeygari!!" akribws
Cyngus X-1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Εχω ενα Nec Optiarc AD-7173A και ενα Liteon LH-20A1H Cd-Rip Nec αργο πιο καλη αναγνωση χωρις λαθη στο dbpower converter Cd-Rip Liteon σφαιρα (με custom firmware) ενα λαθος μονο μετα απο 170 Cd-rip Dvd-Rec Nec αξιοπιστια και σχετικα γρηγορο Dvd-Rec Liteon πολυ γρηγορο αλλα σε 50 dvd 2 που τα εγραψα σε αυτο δεν μου τα διαβαζει :( Απο θορυβο οταν κανουν rip με ακουει και ο γειτονας:-P:-P:-P Οσο για το Lightscribe του Liteon και το Labelflash του Nec καλα ειναι αλλα καλητερα με εκτυπωτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.