dimokritos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 nec kai apo mena. kai gia ta 2 drives pou exo, den eixa kanena parapono.
doc1000 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 πανευτυχής κάτοχος ένος Plextor760. -Aytostrategy για optimized εγγραφές ανάλογα με τη μάρκα του δισκου -Write strategy creation -Plexeraser (για σβήσιμο ενός cdr/DVDr γραμμένου δίσκου) -Secure recording (προστασία της εγγραφής ενός δίσκου με passwd) -SilentMode (για εντελώς αθόρυβη απόλαυση των ταινιών! Δυνατότητα για ρύθμιση της ταχύτητας περστροφής σε διάφορες τιμές, ρύθμιση της ταχύτητας ανοιγοκλεισίματος του tray(!), ρύθμιση του access time) -SpeedRead -GigaRec (εγγραφή ενός cd στο 130% της πραγματικής του χωρητικότητας) -VariRec (ρύθμιση της ακτίνας του laser για καλύτερο read compatibility) -Qcheck (το πληρέστερο quality check για άδεια και γραμμένα media) -PowerRec (έξυπνη τεχνολογία για βελτίωση της ποιότητας εγγραφής κατά την εγγραφή) -Δυνατότητα για "Ηide CDR media" που ζητάνε κάποια games -Enable single session (για κλειδωμένα audio cds) -Άριστο reader και writer. Eιδικά με media Τaiyo Yuden, μιας και η τεχνολογία autostrategy δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Taiyo Yuden. -Retail συσκευασία με extra μαύρη πρόσοψη και software μεταξύ αυτών τα plextools για επαγγελματικό έλεγχο της ποιότητας των δίσκων. -2 χρόνια εγγύηση collect and return. Και γενικά έχει ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος και πολλά περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο recorder της οκάς.
blackstar Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 -Qcheck (το πληρέστερο quality check για άδεια και γραμμένα media) xm! pos akribos kaneis c1/c2, pie/pif, jitter, fe/te kai ta test se ena adeio dvd h cd?
doc1000 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 το FE/TE είναι για άδεια μόνο και τα υπόλοιπα tests για γραμμένα δισκάκια. Δεν κατάλαβα το πνεύμα σου. Αν δεν με πιστεύεις δανείσου ένα Plextor να τα δεις με τα μάτια σου.
Psycho13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Και το nero Cd Dvd speed την ιδια δουλεια κανει και σε αδειο δισκακι... Cd_dvd_speed.zip
blackstar Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 το FE/TE είναι για άδεια μόνο και τα υπόλοιπα tests για γραμμένα δισκάκια. Δεν κατάλαβα το πνεύμα σου. Αν δεν με πιστεύεις δανείσου ένα Plextor να τα δεις με τα μάτια σου. Den einai pneyma, einai erotisi (poy molis apanti8ike).
red7genius Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 τελικα ρε παιδια ποιο ειναι το καλυτερο αντιγραφικο???απο αποψη ταχυτητας, τιμης, επιδοσεων, αξιοπιστιας, κτλ....αυριο παω για dvd rw...ακουω προτασεις
madsc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης δεν τα είδες; Η πας με την πλειοψηφία ή ακούς αυτούς που εμπιστεύεσαι. /sc
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Νομίζω ο καθένας ψήφισε με το τί αντιγραφικό έχει και όχι για το καλύτερο αντιγραφικό.
parsifal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Είπαμε, «αυτό που ξέρετε, αυτό εμπιστεύεστε». Λογικό δεν είναι; Εδώ που τα λέμε, το θέμα είναι όσοι έχουν μείνει πραγματικά δυσαρεστημένοι από μία αγορά τους, αυτό να αντικατοπτρίζεται και στην ψήφο τους. Όχι για ψυχολογικούς λόγους (να δικαιολογηθούν στον εαυτό τους για την «πατάτα»-αγορά) να προτείνουν κάτι που εν τέλει δεν ικανοποίησε τις απαιτήσεις τους. Και το πιο σημαντικό: Όπως ειπώθηκε ήδη, η ψηφοφορία έπρεπε να γίνει βάσει συγκεκριμένων μοντέλων και όχι brands. Κι αυτό λογικό, νομίζω. Bλέπε NEC vc NEC/Optiarc...
ANEMOS-V Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Νομίζω ο καθένας ψήφισε με το τί αντιγραφικό έχει και όχι για το καλύτερο αντιγραφικό. kai gia na to exei akoma..tha paei na pei oti douleuei kala.(auto theloume) an kapios exei provlimata me to DVD tou tha to ypostirize epidei eine stin katoxi tou? ligoi eine ekeinoi pou tha grapsoun oti tous katevei.. me apoklisi 30% lathos ektimiseis exoume statistika 70% eustoxes epiloges na kanoume ..den eine kako..
doc1000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 ANEMOS-V το θέμα είναι ότι εαν ψήφισε ο καθένας με βάση αυτό που έχει (πράγμα που το πιστεύω) το πρόβλημα είναι ότι το μοντέλο που έχει μπορεί να μην κυκλοφορεί πλέον και η ποιότητα των σημερινών να είναι υποδεέστερη (για την ίδια εταιρεία πάντα) Φαντάζεσαι να ψήφιζαν όλοι με βάση την ποιότητα των scsii Plextor ή Yamaha που έχουν (και είναι σα τεθωρακισμένα) ? Δεν θα έπρεπε να υπάρχει στον πινακα ψήφος σε καμιά άλλη εταιρεία. Και τί θα πει "καλύτερο"? Σε δυνατότητες, σε αξιοπιστία, ή σε κόστος προς απόδοση? Γιατί αν μιλάμε για αξιοπιστία το NEC (ή καλύτερα optiarc) που είναι το τελευταιο μοντέλο της NEC αποδεικνύεται απ' τις μέχρι τώρα εντυπώσεις εδώ μέσα μια ωραία πατάτα. Αν ένας ήθελε το καλύτερο ανεξαρτήτου τιμής πιστεύεις πώς πρώτο θα ήταν το NEC optiarc? (γιατί αυτό θα πάει να αγοράσει ένας αδαής επίδοξος νέος αγοραστης) Αν εσένα σου έλεγε ένας "σου χαρίζω ένα recorder. Πες μου μόνο το μοντέλο!" Θα διάλεγες αυτό που λέει η πλειοψηφία? Δε νομίζω, όπως δεν το νομίζει πιστεύω και η ίδια η πλειοψηφια.
ANEMOS-V Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 sosto to skeptiko sou en meri.. mi ksexnas oti psifizei o aplos laos kai oxi oi politikoi. safos zitame ti gnosi (osi eine auti) apo tous aplous user, emeis oi (idikoi) prepei na tin skeftoume na tin analysoume mesa sto myalo mas (opos mporei o kathenas) kai as bgalei o kathenas ta dika tou simperasmata. san empiros & palios kai go ksero poli kala ti mou ginete omos thelo na akouso kai tin gnomi tou aplou laou-xristi.. ta symperasmata tha ta kratiso gia mena,kai giayto na min epireaso allous me tin diki mou isos..lathos gnomi. stin teliki.. tipota de krinete telesidika,apo kamia dimoskopisi..min agxonese
Cntrl+X Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Εν συντομία να πω κι εγώ έχουν περάσει απο τα χέρια μου DVD-Recorders των Asus (2), LG (2), Plextor καθώς και πολλές άλλες οπτικές συσκευές. Τώρα είμαι με ένα Plextor 755A που όμως με έχει ταλαιπωρήσει με τις ασυμβατότές του παρόλο που επισκεπτόμουν συχνά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας και έκανα τακτική αναβάθμιση στα firmware. Από την Asus ειδικά δεν έχω κανένα παράπονο όχι μόνο στα DVD recorders αλλά σε οποιαδήποτε άλλη οπτική συσκευή έχω αγοράσει (περιλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες: CD Players, CD Recorders, DVD Players, DVD Recorders). Νομίζω πως η εποχή που η Plextor πρόσφερε το κάτι επιπλέον στην ποιότητα έχει περάσει και πλέον η εταιρία εκμεταλλεύεται τους νόμους της αδράνειας, δηλαδή την εμπορική επιτυχία του ονόματός της.
shodan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Παρόλο που δε βλέπω HP (που τα θυμήθηκα αλήθεια...) τα οποία ήταν απίστευτα μηχανήματα. Έχω χρησιμοποιήσει κάποια μοντέλα της NEC και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος και σε ταχύτητα και στον τομέα της αξιοπιστίας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.