Προς το περιεχόμενο

Dvd Rw Ψηφοφορία

madsc

Ψηφίστε DVD RW  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ψηφίστε DVD RW

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Samsung από 'μένα (TS-H552B λέει στο system properties, μοντέλο δεν θυμάμαι). Τα τελευταία τρία χρόνια έχει γράψει παραπάνω από αρκετά δισκάκια χωρίς να κάψει κανένα* και τα οποία ακόμα διαβάζονται.

Δισκάκια CD/DVD Tayo Yuden διαφόρων τύπων/ταχυτήτων καθώς και ασήμαντες (αναλογικά) ποσότητες από άλλες μάρκες.

*: Έχει κάψει κάποια cd/dvd σε αντιγραφή on-the-fly αλλά δε φταίει καθώς ήταν ελαττωματικό το source disk. Επίσης έχει κάψει κάτι άθλια Swiss-tech που 'χα πάει με το κιλό από τα Carrefour :P

ΥΓ: Υπάρχει κι ένα NEC από το οποίο δεν έχω επίσης κανένα παράπονο αλλά μιας και είναι μόλις 5 μηνών δεν έχει δικαίωμα ψήφου :)

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Ευχαριτημενος κατοχος NEC ND 3540A. Πολύ καλό αναγνωστήρι (δεν εχει βρει προβλημα σε ΚΑΝΕΝΑ δισκάκι -δεν ξερω πως και γιατι-), απλα σαν εγγραφή μου βγαζει πολύ συχνα σφαλματα στο κλεισιμο δισκου -disk at once-, οτι δεν ειναι δυνατον να το εκτελεσει. Σε αρχεια εικονας σε εγγραφη σε DVD αυτό. Firmware: 1.03

Επισης εχω αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.330556

ενα τυπικό φτηνο αναγνωστηράκι ειναι, απροβληματιστη λειτουργία. Επισης πουθενα δεν εχει συναντησει σκαλωμα.

Δημοσ.

Επαναλαμβάνω την ερώτηση...

Τι στο διάκο εννοείς λέγοντας ότι έγραφε μόνο σε ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ (???) CD/DVD ?.............................

Έλα ντε :confused:

Παίρνεις το μαχαίρι, ξύνεις τα περιεχόμενα του αυθεντικού CD/DVD και μετά το γράφεις :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Κι εγώ με NEC απόλυτα ικανοποιημένος!

Είχα κι ένα Samsung το οποίο το είχα αλλάξει 2 φορές. Όταν ξαναχάλασε βαριόμουν να το ξαναλλάξω..

Δημοσ.
Δεκέμβρη 2003, Χριστούγεννα συγκεκριμένα, τα σκάω χοντρά για το Plextor 708A, 180 ευρώ κάνουν φτερά από τη τσέπη μου. Ήταν το πρώτο 8x τότε, αν και μόνο σε +R.

Λίγο μετά, το Μάρτη του 2004, μετά από έναν λίγο αδέξιο χειρισμό εκ μέρους μου (γονατιά:mrgreen:), το tray αρνείται πεισματικά να ανοίξει. RMA στην Plextor, στην οποία αναφέρω φυσικά ότι τα παιξε μόνο του (keeping my fingers crossed at the same time). Έρχεται ο courrier, παραλαμβάνει το Plextorάκι πακεταρισμένο, σε μια εβδομάδα έρχεται ένα άλλο 708Α, σε retail συσκευασία παρακαλώ (όπως ήταν και το αρχικό).

Σεπτέμβριο 2005 το 708Α παραδίδει το πνεύμα, μετά από όχι και τόσο πολλές εγγραφές, καθώς από το Νοέμβρη του 2004 είμαι φαντάρος. RMA στην Plextor, δεν πέρνουν πίσω το παλιό, μου το αντικαθιστούν σε 3 εργάσιμες με courrier από Βέλγιο με ένα 712Α. Μου ζητούν να κρατήσω το παλιό 15 μέρες μήπως και το ζητήσουν πίσω. Είναι bulk και πιθανόν refurbished, αλλά δείχνει ολοκαίνουργιο. Πιθανόν DOA που συνήλθε με αντικατάσταση πλακέτας. Δουλεύει άψογα και αξιόπιστα.

Καλοκαίρι 2006 και φτιάχνω ένα PC για την αδελφή μου. Λέω να δοκιμάσω την τύχη μου και κάνω ένα RMA στην Plextor, για το 712Α. Σε 3 εργάσιμες χτυπάει ο courrier την πόρτα και μου φέρνει ένα ωραιότατο 755Α, bulk και αυτό. Ρωτάω σχετικά και με ενημερώνουν ότι από τη στιγμή που έφτασε το καινούργιο, μπορώ να πετάξω το παλιό. Πετάω λοιπόν το 712Α στο PC της αδελφής μου (όπου δουλεύει ακόμα αδιαμαρτύρητα παρά την προφανή κακομεταχείριση :mrgreen:) και τοποθετώ στοργικά το 755Α στο PC μου, όπου δουλεύει αδιαμαρτύρητα επίσης και πολύ σωστά. Όλο αυτόν τον καιρό γράφω κυρίως Ritek DVD και Maxell ή TDK CD. Με εξαίρεση αυτό που τα έπαιξε και έκαψε 5-6 DVD, δεν έχω πετάξει άλλο δισκάκι. Αν τα φτύσει το 755Α, δε με νοιάζει, έχει εγγύηση μέχρι το καλοκαίρι του 2008. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Τι πιστεύετε ότι ψήφισα; :mrgreen:

egw pantos den 8a egrafa ola ayta, pantos me ayta poy diabazo, pleon mou fete logiko oti h plextor 8elei na meiosi thn paragogi ths, tespa, o ka8e enas mpori na bgalei ta sypmerasmata toy, pantos opos eipe kai o billpeppas lew kai egw RMA Corporation.

Δημοσ.

Ψήφισα NEC. Έχω ένα 16x εδώ και 2 χρόνια περίπου και δουλεύει περίφημα. Κανένα καμμένο δισκάκι. Χρησιμοποιούσα βασικά TDK, λίγα Phillips και λίγα PrimeDisk. Τώρα χρησιμοποιώ TY.

Πριν είχα ένα LG που τα παιξε μέσα σε 2-3 μήνες.

Αυτά.

Δημοσ.

Pioneer σταθερά. Αυτά με έχουν βγάλει ασπροσπρόσωπο μεχρι στιγμής! Δεν έχω δοκιμάσει άλλα (εξαιρούντα αυτά των λαπτοπ, φυσικά), αλλά "ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει"...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...