MasterX Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 NEC 3540Α σχεδόν 3 χρόνια, εχει γραψει εκατονταδες δίσκους με ελάχιστες απώλειες... Αυριο παω για το NEC OPTIARC AD-7203S LABELFLASH BULK
spid_x Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Εγω ψηφιζω το NECSONY http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.331711
antreaslam Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 είμαι ΠΟΛΥ ικανοποιημένος από τα nec, και ειδικά με το δείκτη ποιότητα/τιμή...
isspro Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 και εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το LG απο το Samsung. Τα εχω κανα 2 χρονακια [το 2ο ειναι κανα 6μηνο πιο new] και μεχρι τωρα ουτε καψιμετα ουτε τιποτα. Θα ηθελα να ρωτησω ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να σβηνουμε επανεγγραψιμα CD/DVD περα απο το NERO8 [που μου κανει νερα κατα διαστηματα]
parsifal Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Θα ηθελα να ρωρησω ποιο ειναι ο καλυτερος τροπος για να σβηνουμε επανεγγραψιμα CD/DVD περα απο το NERO8 [που μου κανει νερα κατα διαστηματα] Εγώ τα σβήνω μια χαρά με το ImgBurn...
isspro Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ τα σβήνω μια χαρά με το ImgBurn... ποια εκδοση εχεις? γιατι περασα την 2.4.2.0 και δε μου εχει αυτη την επιλογη
parsifal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Την τελευταία. Πρέπει να μπεις σε Build mode για να ενεργοποιηθουν οι επιλογές κάτω από το menuitem Drive, αν θυμάμαι καλά.
isspro Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 σαν να γινεται κατι. η πλακα ειναι οτι το cd το εδωσα και δεν εχω αλλο να δοκιμασω. μολις το παρω θα ενημερωσω για τα αποτελεσματα. Thx parsifal
geovard Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 NEC φυσικα...φτηνα κ σκηλια! Δεν ξέρω αν σε σένα βγήκαν σκηλιά αλλά σε μένα βγήκαν...ποντίκια. Είχα το 4551Α κάποια στιγμή έπαψε να διαβάζει.Αγόρασα μετά το 7203Α το οποίο μετά από έξι μήνες σταμάτησε να διαβάζει αλλά καί να γράφει σωστά.Πήγα στο Πλαίσιο όπου μού είπαν να πάρω ή ένα samsung(Θα έχουν παραλαβή την Τρίτη) ή ένα LG μού έκοψαν πιστωτικό γιά να πάρω ότι θέλω. Αντιθέτως το Plextor 716 που έχω εδώ καί χρόνια, έδειξε την αξία του καί την αντοχή του στο χρόνο αφού καταφέρνει να βγάλει ..νοκ άουτ δύο NEC καί μάλιστα νεότερα. Είναι φανερό ότι δεν πρόκειται να αγοράσω ξανά NEC, δεν τα θεωρώ κάτι ξεχωριστό αλλά αποδείχτηκε η πρόχειρη κατασκευή τους ειδικά στα τελευταία μοντέλα της εταιρείας. Έπειτα το να έρχονται πρώτα στη δημοσκόπηση εδώ μόνο και μόνο γιατί είναι φτηνά αυτό δεν μού λέει τίποτα. Πείτε μου τώρα μιάς καί κάνει να πάρω 29 εβρό πίσω από το Πλαίσιο τι να διαλέξω ανάμεσα σε LG και Samsung πού μού πρότειναν. NEC μου είπαν από το κατάστημα δεν θα παραλάβουν την Τρίτη που μας έρχεται.Είμαι από το Πλαίσιο Ηρακλείου Κρήτης.
isspro Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 εχω και LG και SAMSUNG. φιλε μου οτι και να παρεις αξιζει φουλ. πραγματικα. δε μπορω να ξεχωρισω καποιο. [δεν εχει τυχει εμενα προσωπικα να περασει NEC απο τα χερια μου γι αυτο δε μπορω να εκφερω γνωμη για την εν λογο εταιρια]
ppetr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Αντιθέτως το Plextor 716 που έχω εδώ καί χρόνια, έδειξε την αξία του καί την αντοχή του στο χρόνο αφού καταφέρνει να βγάλει ..νοκ άουτ δύο NEC καί μάλιστα νεότερα.Είναι φανερό ότι δεν πρόκειται να αγοράσω ξανά NEC, δεν τα θεωρώ κάτι ξεχωριστό αλλά αποδείχτηκε η πρόχειρη κατασκευή τους ειδικά στα τελευταία μοντέλα της εταιρείας. Το 716 είναι αλλού, ο τελευταίος των μοϊκανών
blackstar Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μάλιστα, εγώ πάντως είμαι δυσαρεστημένος από τα LG και τα Samsung, ξεκινώντας με τα lg, το 42L που εχω δεν γράφει σωστά ta cd, πετάει C2 errors, και απο τα 2 samsung το ενα (182Μ) είχε πρόβλημα με τα -R (lead-in issue) και ήθελε ενα συγκεκριμένο firmware, και το 203 ηταν OK μόνο για ανάγνωση. Σε nec τωρα, μονο το 7173 βγηκε DOA, και ενα 3520 που χαλασε μετα απο 3 χροννια, ακομα εχω ολα τα nec να δουλεύουν μια χαρά, 3500/3540(extrnal USB)/4571/7173A/7200A/7201S τι να πεις, είναι να μη σου κάτσει, γιατί αν σου κάτσει σου αλλάζει τι ζωή.
coreygaylas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Nec. εδω και 2 χρονια λειτουργει απροβληματιστο. δεν κολλησε σχεδον ποτε, νομιζω πως μου εκαψε 1-2 δισκακια αλλα η ευθηνη δεν ηταν του Nec :p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.