madsc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Ακολουθώντας την ιδέα του Anemos-V ξεκινάει poll για την αξιολόγηση των δημοφιλών DVD RW που κυκλοφορούν στην αγορά. Ψηφίζουμε βάση των προσωπικών μας εμπειριών/tests σύμφωνα με την αξιοπιστία έκαστου, ποιότητα εγγραφής, σχέση κόστους-απόδοσης, αντοχή στο χρόνο, συμβατότητα με media, όπως & επιδόσεις/αξιοπιστία σαν readers. Να σημειώσω πως το poll αφορά μόνο εσωτερικά pata/sata DVD RW σε cd + dvd Single Layer εγγραφές. (Στα εξωτερικά drives παίζουν ρόλο & άλλοι παράγοντες πέρα του ίδιου του drive, οπότε εξαιρούνται). Σας δίνεται η δυνατότητα πολλαπλών επιλογών. Αναφέρετε μάρκες & μοντέλα, ποιά media χρησιμοποιείτε & τις εντυπώσεις σας. Firmware, benchmarks, tests & κόσμια σχόλια/κριτικές φυσικά & είναι ευπρόσδεκτα. /sc
blackstar Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 ok, lepon nec/pioneer/liteon/benq (ola IDE) apo kanena den eixa pote esto kai ena kameno cd/dvd, exw kai ena lg h42l ala akoma den prolaba na to zoriso, opote meno se ayta, ypopsin ti pioneer to katestrepsa egw, pantos ola ta ala (3500/3520/4570@4571/7173 - 165p6s - 1650) einai akoma zontana kai grafoyn dvd/cd. cd's ---> Verbatim / TY / TDK kai merika noname dvd's --> Verbatim / TY / kai spania kapoia aloi etaira, ala se poli mikri posotita. dvd-/+rw --> Verbatim / Ricoh
ANEMOS-V Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 psifisa pionner logo oti exo dyo 1 palio 8x kai ena neotero 16x kai douleuoun kai ta dyo. to palaiotero meta apo servise apo mena.. douleuei kai pali san kainourio. den thymame ilikrina na exo petaksei kanena diskaki apo aitia tou recorder kai grafei olous tous typous adiamartirita synolo egrafis diskon 500 to palio kai 100 to pio kainourgio. auta apo tin diki mou empiria omos na periliftei mias kai den exo parei alli marka DVD mexri tora oti exo asxolithei mono Pionner DVD rec. telos.. thanks to madsc
ppetr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 PLEXTOR στο σπίτι LG-4163Β στο γραφείο. Το NEC-3500 που είχα για κάποιο διάστημα, ήταν πολύ αργό στην εγγραφή.
Dark_son20 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 apo to proto DVd-r pou eixe mexri tora.... 4 sto sinolo ola itan nec.... genika aristes angrafes (diskakia mono taiyo yuden) an ekseresoume ena provlimataki me ena 2550 nomizo pou den ta pigene kala me ta cd...eno me ta DVD itan asteri... poli efxaristimenos...pethanan kanontas apires engrafes DVD kai isos pano apo 2 me 3 xiliades DVD to kathena tous... tora exw ena 4551 kai pigenei poli kala genika ston xoro ton DVD-r efiga mono mia fora apo tin NEC gia ena lite-on pou eixe kales kritikes alla psofise poli pio grigora (itan sto deftero pc kai gia tetia parts gia eggiseis meta to 6mino den asxoloume apla ta soutaro )
tolis_01 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Ψήφισα Nec. Το 4550 το έχω λιώσει κυριολεκτικά. Έχει γράψει πανω από 1.000 DVD. Τώρα πήρα κι ένα 7173.
gagarin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 +1 NEC ...Εχω το 3520 κ δεν μου εχει καψει(error) Dvd-cd ουτε μια φορα... Firmware εχω το Original 3.07 αλλα RPC1 Μedia: Αν κ τους τελευταιους 2 μηνες παιρνω μονο TY πιο παλια μονο Verbatim...
thanassissis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Eixa ena nec(apo ta prwta dvd eggrafhs) kai egrapsa kyriolektika para ma para polla cd kai dvd... Einai toso skili paidia pou akoma katafernei na grapsei aprovlimatista se opoidipote cd enw ta dvd oute ta diavazei pleon oute grafei se ayta... Epeita pira ena plextor kai eimai para poli disarestimenos pou egrafe pono se aythentika cd/dvd. Afou poulisa to plextor pira ena nec 4571A LabelFlash to opoio afou to xrisimopoiisa gia arketes antigrafes(cd, dvd kai labelflash) to poulisa kai ayto... Twra eimai me ena nec pali 7173A LabelFlash kai eimai apolita ikanopoiimenos... +1000 sti nec
billpeppas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Epeita pira ena plextor kai eimai para poli disarestimenos [b']pou egrafe pono se aythentika cd/dvd.[/b] Hello ???????
Socratis_g Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 plextor. Η elite της τεχνολογίας. Τα ΝΕΚ είναι πιο φθηνα και προσιτά στο λαό, εξίσου καλά.
parsifal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 LiteOn. «Αυτό ξέρετε, αυτό εμπιστεύστε» ™
KWSN_Men Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δεκέμβρη 2003, Χριστούγεννα συγκεκριμένα, τα σκάω χοντρά για το Plextor 708A, 180 ευρώ κάνουν φτερά από τη τσέπη μου. Ήταν το πρώτο 8x τότε, αν και μόνο σε +R. Λίγο μετά, το Μάρτη του 2004, μετά από έναν λίγο αδέξιο χειρισμό εκ μέρους μου (γονατιά), το tray αρνείται πεισματικά να ανοίξει. RMA στην Plextor, στην οποία αναφέρω φυσικά ότι τα παιξε μόνο του (keeping my fingers crossed at the same time). Έρχεται ο courrier, παραλαμβάνει το Plextorάκι πακεταρισμένο, σε μια εβδομάδα έρχεται ένα άλλο 708Α, σε retail συσκευασία παρακαλώ (όπως ήταν και το αρχικό). Σεπτέμβριο 2005 το 708Α παραδίδει το πνεύμα, μετά από όχι και τόσο πολλές εγγραφές, καθώς από το Νοέμβρη του 2004 είμαι φαντάρος. RMA στην Plextor, δεν πέρνουν πίσω το παλιό, μου το αντικαθιστούν σε 3 εργάσιμες με courrier από Βέλγιο με ένα 712Α. Μου ζητούν να κρατήσω το παλιό 15 μέρες μήπως και το ζητήσουν πίσω. Είναι bulk και πιθανόν refurbished, αλλά δείχνει ολοκαίνουργιο. Πιθανόν DOA που συνήλθε με αντικατάσταση πλακέτας. Δουλεύει άψογα και αξιόπιστα. Καλοκαίρι 2006 και φτιάχνω ένα PC για την αδελφή μου. Λέω να δοκιμάσω την τύχη μου και κάνω ένα RMA στην Plextor, για το 712Α. Σε 3 εργάσιμες χτυπάει ο courrier την πόρτα και μου φέρνει ένα ωραιότατο 755Α, bulk και αυτό. Ρωτάω σχετικά και με ενημερώνουν ότι από τη στιγμή που έφτασε το καινούργιο, μπορώ να πετάξω το παλιό. Πετάω λοιπόν το 712Α στο PC της αδελφής μου (όπου δουλεύει ακόμα αδιαμαρτύρητα παρά την προφανή κακομεταχείριση ) και τοποθετώ στοργικά το 755Α στο PC μου, όπου δουλεύει αδιαμαρτύρητα επίσης και πολύ σωστά. Όλο αυτόν τον καιρό γράφω κυρίως Ritek DVD και Maxell ή TDK CD. Με εξαίρεση αυτό που τα έπαιξε και έκαψε 5-6 DVD, δεν έχω πετάξει άλλο δισκάκι. Αν τα φτύσει το 755Α, δε με νοιάζει, έχει εγγύηση μέχρι το καλοκαίρι του 2008. :mrgreen: :mrgreen: Τι πιστεύετε ότι ψήφισα;
thanassissis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Hello ??????? Το μοντέλο που είχα...Όχι όλα... plextor. Η elite της τεχνολογίας. Τα ΝΕΚ είναι πιο φθηνα και προσιτά στο λαό, εξίσου καλά. Δε διαφονώ...Το μοντέλο όμως που είχα ήταν για πέταμα από την πρώτη στιγμή...Το έζησα έντονα...Το μοντέλο πάντος μετά απο αυτό που είχα σίγουρα είναι καλύτερο...
billpeppas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Τι πιστεύετε ότι ψήφισα; RMA Corporation Epeita pira ena plextor kai eimai para poli disarestimenos pou egrafe mono se aythentika cd/dvd. Επαναλαμβάνω την ερώτηση... Τι στο διάκο εννοείς λέγοντας ότι έγραφε μόνο σε ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ (???) CD/DVD ?.............................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.