WizeMan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Kαι εγω το σκεφτηκα, χθες το ειδα, υποτιθεται πως το 3 και το 4 εξελισσονται παραλληλα, με το νεκροτομειο να ειναι μια μετα. Ναι αλλά... αν η σκηνή ανοίγματος (στο νεκροτομείο) είναι μετά, αυτό σημαίνει ότι ξεκλέιδωσε κάποιος το δωμάτιο και βρήκε όλα τα πτώματα, και απελευθερώθηκε και ο μπάτσος που κλείστηκε στο τέλος, wtf κάτι τρέχει εδώ...
PlayerN Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Με τα το πρωτο το χαοςμε τα το πρωτο το τιποτα!! που θα ελεγε και ενα τραγουδι!! sigoura.. an kai emena mou arese kai h sinexeia..
PlayerN Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Σίγουρα σαν το πρώτο τίποτα.. Αλλα εμένα μου άρεσε το ΙΙΙ!
PlayerN Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 σαν το πρωτο τιποτα.. προσςπικα΄μου αρεσε το τρίτο μέρος περισσότερο απο το δευτερο
S2Katana Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Ναι αλλά... αν η σκηνή ανοίγματος (στο νεκροτομείο) είναι μετά, αυτό σημαίνει ότι ξεκλέιδωσε κάποιος το δωμάτιο και βρήκε όλα τα πτώματα, και απελευθερώθηκε και ο μπάτσος που κλείστηκε στο τέλος, wtf κάτι τρέχει εδώ... Δεν θυμαμαι αν στο 3ο ειχε πεθανει ο παππους.Αν πχ βγηκε εξω και πεθανε μετα?Δεν θυμαμαι.
A_panM Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 δεν την εχω δει ακομα αλλα εχω δει τα τρια προηγουμενα οποτε ειναι μεσσα στο προγραμμα
GeorgeVls Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Για μενα ηταν μια πατατα και μιση. Οπως ακριβως ηταν και το 2 και 3. Που το μονο που ειχαν οι τρεις συνεχειες ηταν θεαματικοι θανατοι και πολυ αιμα, τιποτα παραπανω. Και φτανει πια αυτο το γλειφιτζουρι με την κασετα, ας βρουνε τιποτα αλλο. Μπραβο που εβγαλαν τοσες συνεχειες εφοσον πουλαει, αλλα εγω δεν θα παρω. Μου φτανει το 1 που με αφησε με το στομα ανοιχτο στο τελος. Παντα φιλικα, geORge_VLS
atutaleg36 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Και το 2 καλο ηταν.Αλλα μετα τα χαλασαν πολυ για εμπορικους λογους.
pc_admin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Eνα σημειο που εχει ενα κουλο : Η ζυγαρια που εβαλαν το μυαλο στο νεκροτομειο ειναι χαλασμενη. Βαζει το μυαλο και δειχνει το βαρος Το βγαζει και δειχνει παλι το ιδιο βαρος!
maggle Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δεν θυμαμαι αν στο 3ο ειχε πεθανει ο παππους.Αν πχ βγηκε εξω και πεθανε μετα?Δεν θυμαμαι. αφου τον σκοτωσε αυτος που κρατουσε τη γυναικα του(με το μαντζαφλαρι στο κεφαλι,που τον εγχειρησε)και την κορη του και μετα ανατιναχτηκε το κεφαλι της γιατρινας.αραγε η κορη του τι απεγινε?
S2Katana Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 αφου τον σκοτωσε αυτος που κρατουσε τη γυναικα του(με το μαντζαφλαρι στο κεφαλι,που τον εγχειρησε)και την κορη του και μετα ανατιναχτηκε το κεφαλι της γιατρινας.αραγε η κορη του τι απεγινε? Για να το λες δικιο θα εχεις, αλλα στο 4ο, στο νεκροτομειο, φαινεται οκ το κεφαλι του. Υ.Γ. Ελπιζω η υπογραφη σου να μην αποκαλυπτει το τελος του 7ου Χαρυ Ποττερ γιατι τωρα το διαβαζω!
veilofdarkness Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 υπάρχουν ελληνικοί/αγγλικοί υπότιτλοι για το unrated release του axxo για το saw iv
thief7710 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 υπάρχουν ελληνικοί/αγγλικοί υπότιτλοι για το unrated release του axxo για το saw iv Αυτο ειναι ερωτηση η δηλωση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.