Προς το περιεχόμενο

Saw IV

nokian70

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κι εγω μόλις γύρισα από την προβολή του saw4...και γαμώ τα βασανιστήρια έχει.Θα ακολουθήσει όντως και συνέχεια...ετσι ειναι...οτι πουλάει δεν το αφήνουμε..η αίθουσα ήταν φίσκα οφείλω να ομολογήσω..φανταστείτε στην πρεμιέρα....

Δημοσ.

Διάβασα διάφορες κριτικές!Τραγικές γνώμες για μία ακόμη φορά από τους κλασικούς γραφικούς κριτικούς!

Έχω δει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ και επίσης ΠΟΛΛΑ ΘΡΙΛΕΡ!Μπορούν να καταλάβουν οι εν λόγω κυριοι ότι κάποιες ταινίες και ειδικά αυτής της κατηγορίας δεν εστιάζουν στην "κουλτούρα";;;Ούτε την τρομερή αληθοφάνεια περιμένουμε όταν πάμε να δούμε τέτοιες ταινίες ούτε την τρομερή ποιότητα όσον αφορά τα...."μηνύματα βάθους" που θέλουν να μας περάσουν!

Καλύτερα πηγαίνετε να το δείτε ΟΙ ΙΔΙΟΙ και να κρίνετε χωρίς να ακούτε τον κάθε....γκιόζη που το παίζει κριτικός!Και στο κάτω κάτω τι νομίζουν ότι είναι;;;ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ και έχουν τέτοιο αλαζονικό ύφος;

Την είδα σήμερα.Γενικά είναι ένα κλασικό saw δηλαδή:

-πολλές παγίδες πολύ έξυπνα δοσμένες (αυτά που ακούω για διαστροφές....σιγά ρε σεις μην γίνουμε και δολοφόνοι ή σιγά μην είμαστε ψυχάκηδες γιατί βλέπουμε αυτά!!!!)

-μια ιστορία με κεντρικούς χαρακτήρες για να κεντρίσει το ενδιαφέρον

-συνδέει τα προηγούμενα saw και μας δείχνει και κάποια πράγματα για την ζωή του jigsaw (ακριβώς τι....θα δείτε)

-και φυσικά το αγαπημένο όλων....ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ που κατά την γνώμη μου είναι αρκετά καλή,καλύτερη από του 3 και ανάμεσα στα επίπεδα του 1 με του 2.

Τώρα όλα τα υπόλοιπα περί "αρρώστειας"/"ψυχασθένειες" κ.α. που διάβασα σε κάποια site (όπως στου αθηνοράματος κάποια σχόλια χρηστών) και άλλα....συγγνώμη αλλά τα θεωρώ πολύ....ηλίθια σχόλια!Αν σας πειράζουν τόσο ψυχολογικά πηγαίντε να παίξετε με τις κούκλες και αφήστε τα θρίλερ!!

Δημοσ.

Κι εγω χτες το ειδα το 4 , καλυτερο απο το 3ο πιστευω, αλλα πολλα βασανιστηρια !!!!

Ειχα ξεχασει ποσο φρικιαστικο ειναι...αυτο μαλλον ειναι χειροτερο απο τα προηγουμενα.

Δημοσ.

χτες το βραδυ το ειδα. αν εξαιρεσεις τα δυο πρωτα λεπτα που πεταγονται οι συκωταριες στον αερα το σεναριο ειναι πολυ καλο.παμε για το 5.

Δημοσ.

Το είδα κι εγώ χτές. Δεν μου άρεσε καθόλου. Παρότι κι το 1 και το 2 και το 3 μου αρέσαν αυτό ήταν ένα κοινό χαζό θρίλερ με δίχως την παραμικρή δόση εξυπνάδας πέρα απο τις σκηνές των φόνων.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλο ηταν.Δε ξερω σε ποια σειρα να το βαλω παντως.

Για να το επιβεβαιωσω στο τελος

η ανατροπη και καλα ειναι οτι τα γεγονοτα συνεβαιναν παραλληλα με το 3,ετσι δεν ειναι?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ το είδα χθες... δεν κατάλαβα το εξής:

Η έρευνα των μπάτσων (και του Riggs και της περέζ και του άλλου) αρχίζει εφόσον βρίσκουν τον JigSaw νεκρό και την κασέτα μέσα στο στομάχι του έτσι??? Τότε γιατί στο τέλος, που πυροβολείται ο Riggs και μπαίνει και ο άλλος μέσα, δείχνει ότι μπένει στο δωμάτιο που βρίσκεται ο JigSaw νεκρός???

Δημοσ.

Kαι εγω το σκεφτηκα, χθες το ειδα, υποτιθεται πως το 3 και το 4 εξελισσονται παραλληλα, με το νεκροτομειο να ειναι μια μετα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...