Προς το περιεχόμενο

Eρωτησεις επεκτασης συνδεσης ADSL.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση.Θελει ο αδερφος μου να τραβηξει γραμμη από το router μου στον κατω οροφο.Εχω δυο ερωτησεις

1)Τι ειδους καλωδιο να επιλεξω ftp h utp(ποιο είναι πιο προστατευμενο)?

2)Επειδη θελει να σπασει η γραμμη για να παει σε 2 διαφορετικους υπολογιστες υπαρχει Ethernet hub η πρεπει να χρησιμοποιησει κατι άλλο.Και ακομη όταν και οι 3 υπολογιστες θα είναι ανοιχτοι η ταχυτητα θα διαιρειται αυτοματως /3 η εγω πανω θα εχω την μιση και οι αλλοι 2 κατω την άλλη μιση(από ¼ ο καθενας δηλαδη.

Thanks

Δημοσ.

ftp ine pio prostateumeno.mporeis kai stp.nai pezeis me switch/hubs.i taxitita dieritai as to poume otan travane mono./3 tha paei.bebea exartate apo to ti kanei o kathenas.auto diorthonteai kai me netlimiter.

Δημοσ.

poulinos ευχαριστω για την απαντηση.

1)Αρα υπαρχει ethernet hub σωστα?Γιατι οποιους ειχα ρωτησει μου ελεγαν οτι δεν υπαρχει.

2)Τι ακριβως ειναι το netlimiter?

Δημοσ.

1) Τα hubs έχουν καταργηθεί και έχουν αντικατασταθεί από τα switch (ίδια δουλειά καλύτερη τεχνολογία να στο πω πιο απλά). Πάρε ένα 5πορτο και είσαι οκ. Η τιμή ενός καλού 5πορτου έχει ~20 ευρώ

2) Το netlimiter είναι ένα πρόγραμμαπου μπορείς να καθορίσεις πώς θα διανέμεις της ταχύτητα της DSL σου.

Δημοσ.

Thanks για την απαντηση.Μου ειπαν οτι με τα switch αν μια συσκευη ειναι κλειστη η αλλη εκμεταλλευεται το 100% της ταχυτητας κατι που δε γινοταν με τα hubs ισχυει κατι τετοιο?Αν ναι ισχυει με ολα τα switches?

Δημοσ.

Δες την διαφορά εδώ: http://www.darron.net/network/secondpage.html

Αν και η ερώτηση δεν έχει νόημα, αφού πλέον εδώ και 3-4 χρόνια τα hubs έχουν καταργηθεί και στην αγορά βρίσκεις μόνο switch που είναι καλύτερη τεχνολογία. Οπότε μην σκας..

Δημοσ.
etsi kai alios i taxitita tou adsl einai poli mikroteri apo tou switch opote min agxonesai.

Poulinos εννοω αν ισχυει το εξης.Εστω οτι απο 1 ρουτερ τραβαω γραμμη και τη μοιραζω με switch σε 2 pc.Αν η γραμμη λχ ειναι 1024 αν ειναι ανοικτος ο ενας(gia switch μιλαω παντα) τραβαει και τα 1024 ενω αν ειναι ανοικτοι και οι δυο 2χ512 σωστα?)

Και κατι αλλο.Να υποθεσω οτι ολa ta pc τοσο αυτα που ειναι κατευθειαν στο router οσο και αυτα που ειναι στο switc μπορουν να κανουν μεταξυ τους δικτυο σωστα?

Δημοσ.

a.einai router oxi router:P b.pote den mirazetai akrivos.exartate apo ti douleia kaneis.an o enas exei p2p tha patisei kato tin grammi logo ton connections.gia auto iparxei kai to qos.alla nai theoritika ama ekanan to idio pragma ta pigene 2 x 512.ama stamatisei o enas tote to pernei o allos.kai nai exeis diktio.

Δημοσ.

Sorry για την παρέμβαση, αλλά για να μην ανοίγω άλλο (από τα πάμπολλα) τόπικ:

ποιό από τα δύο να πάρω;

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.616019

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.616064 (μ' αρέσει που λέει ότι είναι αθόρυβο!)

Προτείνετε κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...