eric_in Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 παιδιά καλημέρα...θέλω να δω αν δουλεύει ένα τροφοδοτικό χωρίς να το έχω πάνω σε m/b.κάπου είχα δει ότι μπορείς να γεφυρώσεις 2 pin πάνω στη φίσα και να το βάλεις στο ρεύμα για να δεις αν θα ανοίξει,αλλα δεν θυμάμαι τώρα πια 2 pin είναι.μπορεί κάποιος να βοηθήσει ; ευχαριστώ πολύ.
eric_in Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου με σώνεις.να'σαι καλά.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Έτσι μπορείς να δείς ότι απλά δουλεύει, όχι όμως κι ότι θα δουλέψει σωστά. Έχω επιστρέψει τροφοδοτικό που έδειχνε να παίρνει ρεύμα, αλλά μόλις έπεφτε πάνω στην motherboard, δεν κινιόταν φύλλο...
ANEMOS-V Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 ontos vraxykiklonontas to prasino-mauro mporei na arxisei na douleuei,ayto omos den symenei oti bgazei kai tis sostes taseis & ta amper .. thelei gnoseis - empiria , ergaleia & na to parakoulouthisis gia statherotita se low & full apodosi..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.