Προς το περιεχόμενο

8800 NVIDIA Demo: Cascades (vista)

activex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κακώς ξε-κακώς αυτή είναι η πολιτική της. Κάποια στιγμη έπρεπε να γίνει και αυτό (ίσως λιγότερο απότομα)....Eίναι πάντως μεγάλη ευκολία για τους developers να μη χρειάζονται both dx9 και dx10 versions....περισσότερος χρόνος σε ενα API, καλύτερο το αποτέλεσμα....

Δεν διαφωνω.. Απλα καλο θα ηταν να υπηρχε και λογος πραγματικος..

Δεν πιστευω να υπαρχει κανεις που να πιστευει οτι το Crysis δεν μπορει να τρεξει στα XP ωντας καθαρο D3D9 game?

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξέρω....:) δεν έχω δει τον κώδικά του (και ούτε πρόκειται χεχε) και γενικά δεν έχω ασχοληθεί με τα τεχνικά aspects του παιχνιδιού αυτού για να εκφέρω(τςςςς...) επιχειρήματα. Αν ήταν πάντως απλά στο να διαλέγανε ένα από τα 2 API καλά κάνανε και πήγανε στο dx10. Δυνατότητα μακροχρόνιων πωλήσεων, από τους πρώτους στην αγορά, δυνατότητα προσθήκης πολύ καλύτερων features στο μέλλον και γενικά έτοιμος σκελετός - engine για το επόμενο...Θέματα marketing κυρίως. Και αφού η μαμά microsoft λέει dx10 vista only δε σου αφήνει και πολλές επιλογες.

Δημοσ.

littlelouievegos kai gia to gamoto mono den pisteuw oti tha peksi kanis to crysis me 8800 sta xp se dx9. mexri na bgi to paixnidi tha einai poloi auth poy tha exoun dx10 kartoules kai kat epektasi vista..

Δημοσ.
It's all about the API m8.. :-D

Μιας και δύσκολα το βλέπω κάποιος ISV σε επερχόμενο παιχνίδι να μην έχει D3D9.0 path, θα επιζήσω προσωρινά και χωρίς τις λιγοστές βελτιστοποιήσεις που θα φέρει το D3D10.

Δημοσ.
littlelouievegos kai gia to gamoto mono den pisteuw oti tha peksi kanis to crysis me 8800 sta xp se dx9. mexri na bgi to paixnidi tha einai poloi auth poy tha exoun dx10 kartoules kai kat epektasi vista..

Να σηκώσω το χέρι και να σου πως ότι ναι όντως αυτή είναι η πρόθεσή μου; Δηλαδή τι φαντασμαγορικό φαντάζεσαι ότι θα χάσω αν παίξω το Crysis σε XP/D3D9.0. Χέστηκα προσωπικά αν τρέχει κάτα ένα 10% (λέμε τώρα) γρηγορότερα με D3D10. Mιας και όντως πρόκειται για καθαρόαιμα D3D9.0 παιχνίδια, το να περιμένεις μεγαλύτερο ποσοστό βελτιστοποίησης είναι εξωπραγματικό (ανεξαρτήτως παραμυθιών που θα κυκλοφορήσουν).

΄Οταν στο Far Cry βάλανε το SM3.0 patch η άνοδος των επιδόσεων ήταν μέχρι και 45% και με ανάλογες αηδιούλες θα σου πουλήσουν και το D3D10 path. Μέχρι φυσικά να ανακαλύψει κάποιος ότι ο μέσος όρος είναι σαφέστατα ταπεινότερος από την μέγιστη τιμή που θα την βρεις στο τσακίρ κέφι σε ένα σημείο του παιχνιδιού. Μήπως λέω μήπως χρειάζομαι λίγο πιο δελεαστικά κίνητρα να αλλάξω λειτουργικό πριν ξεπαραδιαστώ και αρχίζω να πετάω κάρτα ήχου, εκτυπωτή, web cam, οθόνη και δεν συμμαζεύεται;

Δημοσ.

bre paidi mou endaksi..den katalabeno giati na min kanis diladi ena dual boot kai na xaris to paixnidaki sou KAI MONO AUTO sto kato kato sta vista me dx10 mia pou pliris tis prodiagrafes? oti diafores kai na einai autes kai as einai kai liges. as kanoume mia dimoskopisi edw sto insomnia na dis oti to megalitero pososto esto kai apo parapliroforisi h gia psixologikous logous auto tha kani...

edit: alithia mono mia mikri auksisi ton epidoseon einai h diafora? mou kani entiposi...ma kala kati fotismous pou mas dixnane kai kala os diafores diladi einai "apati"?

Δημοσ.
mou kani entiposi...ma kala kati fotismous pou mas dixnane kai kala os diafores diladi einai "apati"?

Εξαρτάται ποιους εννοείς. Είναι πολύ πιθανόν όμως να πρόκειται για vfx που μπορούν να επιτευχθούν και μέσω DX9...

Δημοσ.
bre paidi mou endaksi..den katalabeno giati na min kanis diladi ena dual boot kai na xaris to paixnidaki sou KAI MONO AUTO sto kato kato sta vista me dx10 mia pou pliris tis prodiagrafes? oti diafores kai na einai autes kai as einai kai liges. as kanoume mia dimoskopisi edw sto insomnia na dis oti to megalitero pososto esto kai apo parapliroforisi h gia psixologikous logous auto tha kani...

Το πραγματικό ερώτημα είναι τι και πως θα το "χαρώ". Σαν μικρή λεπτομέρεια σου λέω ότι ο ήχος πιθανότατα να μην είναι στο 100%, εκτός αν αγοράσω στο μέλλον καινούργια κάρτα ήχου. Σου διαφεύγει ότι οι περισσότεροι δεν έχουν ακόμα επίγνωση των επιπλοκών που φέρνει προσωρινά το Vista. Για βάλτα εσύ για πλάκα και πες μου πως θα ενεργοποιήσω EAX στα σημερινά μου παιχνίδια και θα σου απαντήσω μετά.

edit: alithia mono mia mikri auksisi ton epidoseon einai h diafora? mou kani entiposi...ma kala kati fotismous pou mas dixnane kai kala os diafores diladi einai "apati"?

H πρώτη μεγάλη παρουσίαση του Crysis έγινε με την κυκλοφορία της 8800 με εγγυημένα D3D9.0 path. Το μόνο σημείο που μπορώ να φανταστώ ότι ένα D3D10 path μπορεί να φέρει κάποιες βελτιστοποιήσεις είναι όσων αφορά το bumpmapping και αυτό δεν φέρνει λογικά τόσο μεγάλες διαφορές όσο θα περίμενε κανείς.

Τώρα μόνο θα κυκλοφορήσουν τα πρώτα γνήσια D3D9.0 παιχνίδια και το Crysis μεταξύ αυτών.

Δημοσ.

Ailuros h creative etimazi kati "alchemies" gia tis kartoules tis sta vista. gia tin ora h x-fi kai ebelpistoume na kani to idio kai me tis audigy.

Δημοσ.

το alchemy νομίζω ότι βγήκε ήδη , μόνο για X-fi , αλλά για audigy δεν είναι σίγουρο ότι θα βγάλουν , είπαν ότι θα δουν την ζήτηση και επιφυλάχτηκαν .

Δημοσ.
το alchemy νομίζω ότι βγήκε ήδη , μόνο για X-fi , αλλά για audigy δεν είναι σίγουρο ότι θα βγάλουν , είπαν ότι θα δουν την ζήτηση και επιφυλάχτηκαν .

Ναι το alchemy βγηκε ηδη για τις X-FI και μαλλον θα το βγαλουν και για τις Audigy2/4 καποια στιγμη..

Δημοσ.
Ailuros h creative etimazi kati "alchemies" gia tis kartoules tis sta vista. gia tin ora h x-fi kai ebelpistoume na kani to idio kai me tis audigy.

Creative είπες ε; Ας ελπίσω ότι θα βάλουν νέφτη στον πισινό της χελώνας που λέγεται driver development αυτής της εταιρίας LOL ;)

Δημοσ.
Creative είπες ε; Ας ελπίσω ότι θα βάλουν νέφτη στον πισινό της χελώνας που λέγεται driver development αυτής της εταιρίας LOL ;)

Δεν εχουν driver development στην εταιρεια δεν στο χουν πει; Ενα νομικο τμημα ειναι ολη η Creative που ασχολειται με το να καλυπτει τις πατεντες της.. Και οταν βρισκει ανταγωνιστη τον εξαγοραζει και τον κλεινει για να ειναι καλυμμενη απο παντου.. Ονοματα δεν λεμε οικογενειες δεν θιγουμε.. :-D

Δημοσ.

Τώρα που ξυπνήσανε οι περισσότεροι χρήστες και βολεύονται σιγά σιγά με ενσωματωμένες λύσεις θα σου πω εγώ για πόσο θα διαρκέσει και αυτό το μονοπώλιό τους (σε σχετικό βαθμό).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...