Προς το περιεχόμενο

8800 NVIDIA Demo: Cascades (vista)

activex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βασικα για να τρεξει το demo οταν το κανει install περναει απο μονο του μια redistributable εκδοση του d3d10, καποια add ons φανταζομαι.. Υπαρχει native support για d3d10 στα Vista αλλα σιγουρα θα τροποποιηθει αρκετες φορες το API και σε τακτα χρονικα διαστηματα..

Αρκετα εντυπωσιακο θα ελεγα μου αρεσε.. Επισης δεν τρεχει σε ολoυς τους drivers για Vista που εχουν βγει.. Δοκιμασα με 100.59 που ειχα εγκαταστησει και ειχα geometry corruption.

Εβαλα τους νεους whql 100.65 και δουλεψε κανονικα..

Δημοσ.

Θα μου συγχωρέσετε το ΟΤ, αλλά δεν έχω καμία απολύτως διάθεση να πετάξω τις μισές συσκευές μου για το Vista επειδή είτε δεν υπάρχουν καν οδηγοί για αυτές ή υπάρχουν μόνο βασικοί οδηγοί μέσα στο λειτουργικό για μόνο βασικές λειτουργίες.

Και ναι στο Vista υπάρχει όντως D3D10.

Δημοσ.
Θα μου συγχωρέσετε το ΟΤ, αλλά δεν έχω καμία απολύτως διάθεση να πετάξω τις μισές συσκευές μου για το Vista επειδή είτε δεν υπάρχουν καν οδηγοί για αυτές ή υπάρχουν μόνο βασικοί οδηγοί μέσα στο λειτουργικό για μόνο βασικές λειτουργίες.

Και καλα κανεις... ;) Ενα dual boot με WinXP ομως δεν μας χαλαει να βλεπουμε και την προοδο του "μεγαλου" λειτουργικου :P

Δημοσ.
Και καλα κανεις... ;) Ενα dual boot με WinXP ομως δεν μας χαλαει να βλεπουμε και την προοδο του "μεγαλου" λειτουργικου :P

Μόνο που δεν έχω την διάθεση να γίνω πειραματόζωο της Microshaft. ΄Οταν βγει το δεύτερο service pack και αποφασίσω να αλλάξω όλες τις προαναφερόμενες συσκευές (μιας και δεν βλέπω να υπάρχει εναλλακτική λύση) θα κάνω την μετάβαση μια και καλή. Φυσικά και τα έχω δει, αλλά αν εξαιρέσω πρόσθετες μικρολαλακιούλες και το καινούργιο GUI δεν έχει να μου προσφέρει και τίποτα ιδιαίτερο.

Δημοσ.
Μόνο που δεν έχω την διάθεση να γίνω πειραματόζωο της Microshaft. ΄Οταν βγει το δεύτερο service pack και αποφασίσω να αλλάξω όλες τις προαναφερόμενες συσκευές (μιας και δεν βλέπω να υπάρχει εναλλακτική λύση) θα κάνω την μετάβαση μια και καλή. Φυσικά και τα έχω δει, αλλά αν εξαιρέσω πρόσθετες μικρολαλακιούλες και το καινούργιο GUI δεν έχει να μου προσφέρει και τίποτα ιδιαίτερο.

It's all about the API m8.. :-D

Δημοσ.

αν και off topic , δεν μπορώ να μην κρατηθώ , αλλά να υπενθυμίσω στο φιλοθέαμον κοινόν , ότι τα ΧΡ θα έχουν την υποστήριξη μέχρι το 2010 , με επίσημη ανακοίνωση της ΜS , οπόταν δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να πάμε σε vista , κυριολεκτικά κανένας .

ΥΓ.: Άσε που δεν θέλω να αχρηστεύσω την x-fi platinum που έχω , γιατί του μπιλλάκου τουρθε να ξαναγράψει όλον τον κώδικα που αφορά τον ήχο στο λειοτυργικό του.

sorry για το off topic

Δημοσ.
αν και off topic , δεν μπορώ να μην κρατηθώ , αλλά να υπενθυμίσω στο φιλοθέαμον κοινόν , ότι τα ΧΡ θα έχουν την υποστήριξη μέχρι το 2010 , με επίσημη ανακοίνωση της ΜS , οπόταν δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να πάμε σε vista , κυριολεκτικά κανένας .

ΥΓ.: Άσε που δεν θέλω να αχρηστεύσω την x-fi platinum που έχω , γιατί του μπιλλάκου τουρθε να ξαναγράψει όλον τον κώδικα που αφορά τον ήχο στο λειοτυργικό του.

sorry για το off topic

Ενταξει μην το παμε τοσο μακρια, νομιζω οτι δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Μιλαμε για ενα λειτουργικο που μολις λανσαριστηκε..Ετσι προχειρα οτι μου ερχεται στο μυαλο παντως βρηκα καποιους λογους που αξιζει να εχει καποιος τα Vista..

1.Καλυτερο mapping των δικτυων και καλυτερο αυρματη υποστηριξη δικτυων..

2.D3D10 API. Κοινως χωρις αυτο γιοκ d3d10 ή καποια παιχνιδια που ομολογουμενως "κακως" θα τα λανσαρει μονο στα Vista..

3.Καλυτερη ασφαλεια..(αν και αυτο ειναι συζητησιμο)

4.Καλυτερο file sharing και synchronisation μεταξυ PC ή PC και peripherals ή gadgets

5.Kαλυτερο MP support μεσω συγκεκριμενης ID..(και αυτο συζητησιμο για ευνοητους λογους)

6.Περισσοτερη μνημη αναγνωρισιμη απο το λειτουργικο..

Και οπως προειπα δεν χρειαζεται να βγαλεις τα XP για να βαλεις τα Vista.. Κανεις ενα dual boot και τελειωσε η υποθεση,οτι δεν σε ικανοποιει στο ενα λειτουργικο το εχεις στο αλλο..

Δημοσ.

2.D3D10 API. Κοινως χωρις αυτο γιοκ d3d10 ή καποια παιχνιδια που ομολογουμενως "κακως" θα τα λανσαρει μονο στα Vista..

Κακώς ξε-κακώς αυτή είναι η πολιτική της. Κάποια στιγμη έπρεπε να γίνει και αυτό (ίσως λιγότερο απότομα)....Eίναι πάντως μεγάλη ευκολία για τους developers να μη χρειάζονται both dx9 και dx10 versions....περισσότερος χρόνος σε ενα API, καλύτερο το αποτέλεσμα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...