Προς το περιεχόμενο

madness!!! usb flash disk σερνεται!

pc_admin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα τρελλαθω

Θελω τα φωτα σας επειγοντως !

Εχω flash drive 512 mb kington και πηγαινε πολυ αργα στο Pc μου. Δοκιμαζω στο laptop τα ιδια (και τα 2 εχουν usb 2 ports και δουλευουν αψογα με εξωτερικους usb 2 δισκους και γενικα με οτι usb συσκευη εχω βαλει)

Αφου σκεφτομαι οτι ειναι χαλασμενο , δοκιμαζω αλλο , αλλη μαρκα .

Παλι τα ιδια!! και στο pc και στο Laptop, και σε pc φιλου που τα δικα του flasakia δουλευουν αψογα!!

Υποψη οτι μερικες φορες παει γρηγορα αλλα τις περισοτερες σερνεται , ειδικα αν μεταφερω πολλα αρχεια μαζι (πχ για 80 mb ηθελε μιση ωρα)

Δημοσ.

κατσε ρε παλικαρι η εγω ειμαι αγουροξυπνημενος η δεν τα γραφεισ καλα!

και στα 2 πισια σου δεν δουλευει κανενα φλασακι σωστα?η το συγκεκριμενο φλασακι δεν δουλευει μονο στα δικα σου πισια?

Δημοσ.

Να τα ξαναπω σωστα και τα 2 φλασακια δεν δουλευουν σε κανενα Pc (ουτε στο δικο μου ουτε στου φιλου μου)!

και τα 2 ειναι usb2 ( kingston 512MB και sharkoon 2GB )

Ειμαι τοσο γκαντεμης η κατι συμβαινει (να τους προκαλει βλαβη το Pc μου που τα βαζω πρωτα και μετα οπου και να τα βαλω να εχουν αυτο το προβλημα ?? )

Το περιεργο: στο pc μου δουλευουν ολες οι usb συσκευες και ο εξωτερικος usb2 δισκος που παει σφαιρα.

Δημοσ.

αυτο λεω και εγω και να εχουν και τα 2 ιδιο προβλημα ολοκαινουρια με διαφορετικες μαρκες και χωρητικοτητες το μονο που μενει ειναι οτι το desktop Pc μου τα χαλαει και μετα οπου και να τα βαλω εχουν αυτο το προβλημα .

σκεφτηκα σαν λυση τωρα που θα ερθει το kingston απο αντικατασταση να το βαλω πρωτα στο laptop να δουλεψει (γιατι μεχρι τωρα πρωτα τα εβαζα στο desktop και εβλεπα το προβλημα )καμια - δυο μερες

Αν ειναι ΟΚ θα παρω μια add-on usb2 card και ο θεος βοηθος

Δημοσ.

to na sou ta xalaei to desktop pc einai apo poli "authereto" eos kai apithano.

sigoura to problima sou einai koulo omos an douleuoun alles siskeues se usb2 kanonika. ektos fisika kai an den einai usb2 ta flashakia alla kai auto les to tsekares. ti na pw. den dokimazis na ta ksana formaris ?

Δημοσ.

Για τις δοκιμές σου τα flash drives τα συνδέεις στις onboard usb θύρες της μητρικής κατευθείαν χωρίς προεκτάσεις;

/sc

Δημοσ.

παιδες χιλια sorry αλλα ειχα κανει πα@πα@ρι@ , το δευτερο φλασακι δεν ειχε προβλημα τελικα .

Το δοκιμαζα μεταφορα φακελων με παλλα μικρα αρχεια (εικονες) και γιαυτο καθυστερουσε , με μεταφορα μεγαλων αρχειων πηγαινε πολυ καλα πχ για divx 700mb εκανε 3 λεπτα να το μεταφερει και οπως μου ειπε ο κολλητος μου ειναι νορμαλ αυτο να συμβαινει

Thanks για τις απαντησεις και sorry ,τρελαθηκαμε χωρις λογο τελικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...