prigipa_m Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Έχω μία motherboard Gigabyte GA-8N-SLI Royal και θέλω να μάθω αν υποστηρίζει τον Quand Core(Extreme)!!! Επίσης έχει ένα chipset που μεταξύ 09:00-17:00 αρχίζει να λειτουργεί και να κάνει θορυβο και μετά σταματάει!!! Καμμία λύση??? Χθες έβαλα στον επεξεργαστή άλλη ψύξτρα την Zalman 9700!!!
PATRINOS06 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 κανει θορυβο......το chipset????? το ποστ σου ειναι εντελως ακαταλαβιστικο εκτος απ΄την πρωτη προταση
bloodraven Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Ριξε μια ματια εδω http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1898 http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1898&ProductName=GA-8N-SLI%20Royal και περιμενε καποιο bios update. για τον θορυβο μηπως ειναι το ανεμιστηράκι του Chipset???? αν ενεργοποιησε την επιλογή spread spectrum στο 'BIoS
prigipa_m Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Ναι sorry!!!Είναι λιγακι..Ναι το ανεμιστηρακι του chipset εννούσα!!!!
activex Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 tipota den kani thoribo me xronodiakopti profanos tote to paratiris esi. bebeosou oti einai tou chipset kai oxi kapios allos anemistiras ligo pio sinithis ypoptos. kai kanton ena katharismataki h akoma kai ladoma. tha bris kai sxetika topic me mia apli anazitisi.
activex Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 για τον θορυβο μηπως ειναι το ανεμιστηράκι του Chipset???? αν ενεργοποιησε την επιλογή spread spectrum στο 'BIoS tsekare auto. kai kanto kai ena katharisma h ladoma opos sou eipa. an kai einai profanes oti anebazi strofes automata.
Kerk Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά και εγώ που έχω Gigabyte, σε Ρ4 όμως, έχει την επιλογή Smartfan από ένα software που συνοδεύει τη μητρική(EasyTune) για να ενεργοποιείς και να απενεργοποιείς το fan του chipset. Kαι όντως το default είναι 9-5. Φίλε βάλε το πρόγραμμα αυτό που έχεις στο cd της μητρικής και παίξε από εκεί. Εγώ προσωπικά το έχω πάντα off για το θόρυβο και το αφήνω στο default μόνο το καλοκαίρι που πιάνει ζέστες. Εμένα βέβαια είναι intel 875 το chipset και δουλεύει απροβλημάτιστα έτσι πάνω από 2 χρόνια, τώρα για σένα δεν ξέρω, αλλά για να το έχει ως επιλογή λογικά δε θα πάθει τίποτα αν δεν κάνεις o/c και έχεις καλές θερμοκρασίες και ροή αέρα μέσα στο κουτί. Φιλικά
prigipa_m Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Η αλήθεια είναι οτι έχει αθτο το πρόγραμμα..
prigipa_m Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Βρήκα μία MotherBoard της Nvidia γύρω στα 265 Ευρώ!!! Η οποία περιέχει: 1.Υποστηρίζει Dual Core 2/Quand Core (Προφανώς και τον D) 2.Υποστηρίζει SLI 3.Μνήμη Ram 4xGB 533/677/800/1200MHz (Dual Channel) 4.Sata 6X + Raid 5.Ethernet Να την πάρω???Η να περιμένω την αντίστοιχη σε DDR3??? Θα σας ανεβάσω και αντίστοιχο link!!! Υ.Γ Δεν ήθελα να ανοίξω άλλο post οπότε το τοποθέτησα εδώ!!!!!
activex Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 lipon prigipa katarxin pes mas to onoma tis mitrikis gia na mporesoume na broume kanena review alios doulia den kanoume. oute ti chip set foraei den mas ypes! twra an einai na perimenis ddr 3 kai 4 malon pc den prokite na paris giati olo kai kati tha bgeni dose leptomeries kai ta ksana leme.. edit: protinw na aniksis kenourgio topic gia na exeis megaliteri antapokrisi . edw pou einai thameno den kserw posi tha to doun.
prigipa_m Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Μου ζήτησε κανεις φωτογραφία με την Zalman και απο πίσω το DPS της Gigabyte???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.