Προς το περιεχόμενο

Να ανησυχώ ???

=MaN=

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες, μετά από ένα scan στον υπολογιστή μου, το "Ad-Aware SE Personal" μου εμφάνισε την παρακάτω καρτέλα. Να σημειωθεί ότι όπου βλέπετε "my_files" είναι το όνομα του φακέλου "Τα έγγραφά μου". Επειδή οι γνώσεις μου στο συγκεκριμένο "άθλημα" είναι μάλλον περιορισμένες, ξέρει κανείς περί τίνος πρόκειται :?:... Να ανησυχώ για κάτι :?:...

:? :?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά...

scan1bi3.jpg

Δημοσ.

Όχι να μην ανησυχείς. Όποιον υπολογιστή που μπαίνει internet και να κάνεις scan αυτά υπάρχουν.

edit: [offtopic] Και γ@μώ τον συγχρονισμό τα 4 posts. Btw με αλφαβητική σειρά πάει; [/offtopic]

Δημοσ.

aposo kserw ta cookies einai kapoia dedomena pou apothikeyontai sto PC sou apo site pou exeis episkeutei prosfata kai otan xreiastei ta stelnei ston server tou site pou yparxei to antistoixo cookie.

Twra, ta tracking cookies einai genika akindyna alla kalytera einai na ta svineis pou kai pou eidika an xrisimopoieis pistotikes kartes gia synallages sto internet, ktl.

elpizo na voithisa. :)

Δημοσ.

Μπισκοτάκια είναι

Τίποτα το σοβαρό αλλά καλό είναι (privacy) να μήν μένουν και πολύ καιρό.

Delete και θα τα ξαναδείς

Καμμιά ανησυχία, "βλέπουνε" μόνο πόσες φορές "γυρίζεις" στο ίδιο site

Δημοσ.

Δε χρειαζεται να ανησυχείς.Είναι απλά cookies τα οποία κατεβάνουν όταν σερφάρεις.Καλό είναι όμως να διαγράφονται με το που κλείνεις τον browser που στην περίπτωση σου είναι είναι ο internet explorer.Αν ψάξεις στις ρυθμίσεις του iexplorer υπάρχει επιλογή που να διαγράφει τα cookies κατά το κλείσιμο(η εκδοση 6 δεν εχει,αλλά η 7 λογικά θα έχει)

Δημοσ.

antonl, PCM, powerthunder, tassos, Dklearhos...

Ευχαριστώ για τις συμβουλές και το χρόνο που διαθέσατε. Ήταν και τα δύο πολύτιμα...

f050.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...