Προς το περιεχόμενο

Φουτουριστικές περιπέτειες & αστυνομικά θρίλερ επιστημονικής φαντασίας

CyberWalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ένα αρκετά ενδιαφέρον θρίλερ επιστημονικής φαντασίας είναι και το Outland, με τον Sean Connery. Δεν είναι της κλάσης του Blade Runner ή των 12 πιθήκων, αλλά βλέπεται πολύ ευχάριστα.

Μόλις είδα το trailer. Καλό φαίνεται, θα το ψάξω! Είδα τον Sean Connery σε αυτή τη ταινία και θυμήθηκα μια άλλη πρόσφατη ταινία με τον George Clooney. Δεν την έχω δει αλλά θυμάμαι που στο trailer αυτός έψαχνε τη 'συχωρεμένη' γυναίκα του στο διάστημα. Και το νόημα ήταν διττό, δηλαδή είτε ότι τα είχε 'χαμένα' είτε κάτι 'βαθύτερο' έπαιζε... Την έχει δει κανείς;

Το Outland επίσης μου θύμησε τα 'A Space Odyssey 2001' και 'A Space Odyssey 2010'.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μόλις είδα το trailer. Καλό φαίνεται, θα το ψάξω! Είδα τον Sean Connery σε αυτή τη ταινία και θυμήθηκα μια άλλη πρόσφατη ταινία με τον George Clooney. Δεν την έχω δει αλλά θυμάμαι που στο trailer αυτός έψαχνε τη 'συχωρεμένη' γυναίκα του στο διάστημα. Και το νόημα ήταν διττό, δηλαδή είτε ότι τα είχε 'χαμένα' είτε κάτι 'βαθύτερο' έπαιζε... Την έχει δει κανείς;

Το Outland επίσης μου θύμησε τα 'A Space Odyssey 2001' και 'A Space Odyssey 2010'.

Αυτο που ζητας ειναι το Solaris. Ενα αθλιο remake...

Δημοσ.

Ναι, τα σχόλια τα έχω ξανακούσει, σε κανέναν γνωστό μου δεν άρεσε. Το ξεχνάω τότε... ίσως δω αυτή του '72 αν κάποια στιγμή μείνει διάθεση και χρόνος! :)

Δημοσ.

Gantalf

Καλο θα ηταν να μπεις στο τοπικ για το Σολαρις πουχαμε ανοιξει και να δικαιολογησεις γιατι βρισκεις το ριμεηκ χειροτερο απο του Ταρκοφσκυ γιατι ΠΟΛΛΟΙ διαφωνουμε

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτο που ζητας ειναι το Solaris. Ενα αθλιο remake...

Gantalf

Καλο θα ηταν να μπεις στο τοπικ για το Σολαρις πουχαμε ανοιξει και να δικαιολογησεις γιατι βρισκεις το ριμεηκ χειροτερο απο του Ταρκοφσκυ γιατι ΠΟΛΛΟΙ διαφωνουμε

Μαζί με τον KaizerSoze, περιμένω με αγωνία την αιτιολόγηση για το Solaris του Sondebergh.

Υπάρχει το αρχικό topic για το Solaris >>>

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=36623

Και υπάρχει κι ένα γενικότερο topic, όπου εκδηλώνεται η ολομέτωπη επίθεση στον Tarkovsky >>>

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=47369

Εν αναμονή λοιπόν... :)

Δημοσ.
Να συμπληρώσω και κάποιες ταινίες που δεν αναφέρθηκαν:

THX 1138

Tron

Natural City

Escape from New York

Σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου, από το λίγο που τις έψαξα μοιάζουν αρκετά αξιόλογες αν και ανησυχώ λίγο γιατί βλέπωντας τις χρονολογίες τους δεν ξέρω τι θα υπάρχει στα DVD Club σήμερα... Όχι πως είναι αυτοσκοπός δηλαδή να τα βρω σε DVD, θα βρώ την άκρη! :mrgreen:

@ Paredwse, KaizerSoze

Παιδιά, διάβασα λίγο από το κάθε topic σας και το μόνο που καταφέρατε είναι να μου οξύνετε την περιέργια! Τώρα ψήνομαι να πάω να βρω και να δω και τα δύο! :mrgreen:

• Members
Δημοσ.

Εγώ πάλι έχω δει μόνο το Solaris του Ταρκόφσκι αλλά με πείσατε να δω και αυτό του Σόντεμπεργκ :)

Δημοσ.

@ theobabis : Όταν λες Brazil εννοείς προφανώς αυτό του '85, σωστά; (ασπρόμαυρο)

Αυτο ειναι, αλλα δεν ειναι ασπρομαυρο και δεν

ειναι περιπετεια σα το 12 monkeys. Don't miss it ;)

Δημοσ.

Τελικά το πήρα και το Brazil και το είδα εχτές!

Πολύ καλό! Μου φάνηκε λίγο σαν το ArpaColla του Περάκη σε Hollywoodιανή έκδοση! :razz:

Άλλη μια ταινία που δεν την έχω δει ακόμα και την παίζει τώρα το ALTER, είναι το Dune. Πιστεύω ότι αξίζει να μπει κι αυτό στη λίστα παρόλο που είναι παλιό... :-D

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

λοιπον, ξεθαψα το τοπικ μιας και τωρα τελευταια με εχει πιασει το μελλοντολογικο μου, ειδα Battlestar Galactica, Minority Report, Blade Runner

Θα θελα να μου προτεινετε ταινιες τυπου Minority Report, τυπου sci fi thriller.

Να σημειωσω οτι εχω δει επισης I robot, i am legend και το Payback (αυτο με τον Αφλεκ που ειναι αρκετα παρομοιου στυλ) αλλα κανενα δε μου αρεσε οσο το Minority Report.

Kαμια προταση;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχει δει κανείς την ταινία the bridge to nowhere; Καποιος μου είπε ότι είναι καλή και ευχάριστη ταινιούλα αλλά δεν ξέρω αν αληθεύει. Την είδε κανείς να μου πει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...