the_end Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Το abre los ojos νομίζω πιάνεται, όχι; Έχει δει κανείς τα Johnny Mnemonic και 13th floor; Εντυπώσεις; το johny mnemonic είναι "σκουπίδι" και όχι απ'τα πολύ διασκεδαστικά. το 13th floor είναι πολύ καλό. άσχετη πρόταση προς τον thread starter. όταν τελειώσεις όλα τ'άλλα που ήδη προτάθηκαν, ρίξε μια ματιά και στο alphaville του godard. αλλά να'σαι προετοιμασμένος...
kx5 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Πωωωωωωπωωωω!!!KX5 σε ευχαριστώ πολύ! Το Ghost in the Shell (την ταινία) την λάτρεψα! Την είδα πριν πολύ χρόνια σε VHS τότε όταν ακόμα ήμουν μικρός, εν συνεχεία την βρήκα στο internet μεταφρασμένη στα αγγλικά (χάνει πολύ!) και μετέπειτα σε DVD (παραδόξως η μετάφραση η ελληνική μου φάνηκε καλύτερη)... Από το link που έδωσες βλέπω ότι θα ενθουσιαστώ και με τη σειρά! Και πάλι ευχαριστώ, πολύ καλή πρόταση! Να υποθέσω ότι τη βρήκες από περιοδικό "Anime" στα ελληνικά? Υπάρχει και δεύτερη ταινία: Ghost in the Shell 2: Innocence που κυκλοφορεί και σε ορισμένα videoclub. Η σειρά διαφέρει σε σχέση με τις ταινίες. Κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερη. Αν χρειάζεσαι πληροφορίες pm me ;-)
KaizerSoze Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Το GitS 2: Innosence ειναι μια χαρα,οπτικα αψογο, αρκετα πιο μπερδεμενο(σαν το Ματριξ 2) φιλοσοφικα και ελαφρως χειροτερο προσωπικα ως καθαρο στορυ
CyberWalker Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 @ theobabis Ναι, σωστός, 12 Monkeys! Καταπληκτική ταινία, που τη θυμήθηκες;! Και αυτή την είχα πολύ μικρός και είχα τρελαθεί να τη βρω. Έψαξα αρκετά στα DVD clubs μέχρι που κάμια στιγμή την έβγαλε ένα περιοδικό. Αμέσως μετά βγήκε και σε κάποια DVD clubs! @ cassidy Πολύ σωστός! Και τα δύο που πρότεινες αξιόλογα αλλά το 13th floor (θα συμφωνήσω με τον the_end) ξεχωρίζει σε σχέση με το Johhny Mnemonic. Για την εποχή του πάντως το τελευταίο καλούτσικο ήταν... ανεκτό! @ kx5 Ναι, το βρήκα το Innocence ψάχνοντας για το SAC. Αν χρειαστεί θα σου στείλω! Thanks! @ KaizerSoze Καταπληκτική η ταινία του nickname σου, στο έχω ξαναπεί! Την έχεις βρει σε DVD; Την έχω ψάξει αρκετά αλλά τίποτα μέχρι τώρα! Επειδή όπως εκδηλώθηκες φάνηκε να σου άρεσε πολύ το Blade Runner (όπως κι εμένα) μήπως τυχαίνει να έχεις δει και το Code 46; Δεν ξέρω αλλά η μουσική, ο ρυθμός, η μελαγχολική ατμόσφαιρα που αποπνέει το δεύτερο μου θύμισε κάπως το πρώτο. Φυσικά έχουν διαφορετικό στόρυ αλλά και αρκετά κοινά. Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις πρόσθετες προτάσεις σας! @ the_end Θα το έχω υπόψη μου και το "alphaville του godard". Απ'ότι είδα στο internet η ταινία είναι του '65! :!: ΟΚ, θα είμαι προετοιμασμένος!
KaizerSoze Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 @Cyber Walker Υποθετω εννοεις με ελληνικους υποτιτλους γιατι με αγγλικους υπαρχει χρονια και σε πολλες εκδοσεις.Για Ελληνικους δεν ξερω, δεν μπηκα ποτε στην διαδικασια αφου τοχω με αγγλικους
CyberWalker Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Ναι με ελληνικούς εννοώ, περιοχής 2. (Λες να το παραγγείλω απ 'έξω'... :roll: ;!)
zenso Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Προσθετω τα La Cite des Enfants Perdus (H πολη των χαμενων παιδιων,του Jean-Pierre Jeunet,σκηνοθετη του Amelie) Delicatessen (του ιδιου) Donnie Darko
theobabis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 @ theobabisΝαι, σωστός, 12 Monkeys! Καταπληκτική ταινία, που τη θυμήθηκες;! Και αυτή την είχα πολύ μικρός και είχα τρελαθεί να τη βρω. Έψαξα αρκετά στα DVD clubs μέχρι που κάμια στιγμή την έβγαλε ένα περιοδικό. Αμέσως μετά βγήκε και σε κάποια DVD clubs! Να στο θεσω απλα. Χωρις να ανοιξω το topic, διαβαζοντας μονο τον τιτλο αυτοματα μου ηρθε αυτο και το blade runner
V for Vagelis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ προτείνω την τριλογία Mad Max (αν και το 1 δεν με ενθουσίασε, τα επόμενα 2 μου άρεσαν αρκετά) Επίσης το Contact με τη Jodie Foster και το Dark City.
CyberWalker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Το περίμενα ότι κάποιος θα πρότεινε και τα Mad Max αργά ή γρήγορα... :razz: Συμφωνώ μαζί σου, τα 2 και 3 ήταν κάπως καλύτερα. Και αφού αναφέρθηκαν τα Mad Max και φτάσαμε ως εκεί ας αναφέρω και το Fortress! Για το Contact έχω ακούσει περισσότερα αρνητικά παρά θετικά σχόλια. Εμένα προσωπικά μου άρεσε. Σήμερα είδα το "The island" ! Καλά, έπαθα πλάκα, έχει απ'όλα! Ο ορισμός του action movie! Επίσης πολύ καλό σενάριο. Στα extras ωραία φωτογραφία, ωραία μουσική επένδυση και ....για πρωταγωνίστρια η Σκάρλετ Γιόχανσον! Ευχαριστώ! @ theobabis : Όταν λες Brazil εννοείς προφανώς αυτό του '85, σωστά; (ασπρόμαυρο) Να προσθέσω επίσης κάποια που θυμήθηκα : Red Planet, eXistenZ, Sphere, K-Pax Ευτυχώς κανείς μέχρι τώρα δεν έχει προτείνει το Armageddon! :razz: Εννοείται πως Star Wars και Star Trek και συναφή είναι επίσης εκτός. Ίσως τα Star Wars να αδιακούνται κάπως εδώ... Στο head post ξεκίνησα να συγκεντρώνω τις πιο καλές υποψηφιότητες! Λέτε να κάνουμε και poll μετά;! :razz:
Powerline Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Μην ξεχνάμε το Vampire Hunter D Όπως επίσησς και το Enemy mine
KaizerSoze Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Donnie DarkoΟριστε??? Παιδες, μην πεταμε ενα Dοnnie Darko παντου...Ουτε φουτουριστικη περιπετεια ειναι (στο παρον εξελισσεται, ή τελεοσπαντων σε καποιο παρον ) ουτε αστυνομικο θριλε ΕΦ ειναι
CyberWalker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Ωραία! Διορθώθηκε. Μόλις είδα και το "Equilibrium". 'Έκρηξη' συναισθημάτων! :razz: Καταπλητκικό! Thanks guys, αρκετά καλή η πρότασή σας! Άσχετα, αλλά αφού προτάθηκαν σκέφτηκα να ενοικιάσω επίσης και τα 'The Bourne Supremacy' και 'National Treasure', να μη περάσω το τριήμερο μόνο με Sci-Fi! . Οι εντυπώσεις μου; Το Burne Supremacy το είχα ξαναδεί αλλά το είχα ξεχάσει παντελώς (yeap!) ενώ το National Treasure παραδόξως (και λέω παραδόξως γιατί δεν το περίμενα) μου φάνηκε καλούτσικο. Χάρηκα δε, που το είδα ΜΕΤΑ το Da Vinci Code. Είμαι σίγουρος ότι αν τα έβλεπα ανάποδα δε θα μου άρεσε καμία εκ των δύο.
V for Vagelis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 V for Vendetta δεν ανέφερε κανείς;
Members gsarig Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Members Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Ένα αρκετά ενδιαφέρον θρίλερ επιστημονικής φαντασίας είναι και το Outland, με τον Sean Connery. Δεν είναι της κλάσης του Blade Runner ή των 12 πιθήκων, αλλά βλέπεται πολύ ευχάριστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.